Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak ahojky, co novyho? nekdo uz testuje? Ja jsem dnes polykala utros, a v prace jsem byla hotova, motala se mi hlava.
@smileXY píše:
@Mončičáček09no klíďo to zahnízďování může být - teda vlastně určitě je
![]()
Budeš zkoušet testík?
Jinak s tím dávkováním..mě právě dr říkala, že mě to určitě uspí, když to budu polykat, tak jsem to radši ani nezkoušela
Už jsme testila a teda jen pidi skoro neviditelný dušík
jinak se to dá vydržet navíc beru 4 tablety ráno a 4 večer ale pohoda + do toho mám 3 malé rarachy 4,2,1 rok
a zvládám děti takže žádnej spánek chce to jen zkusit ![]()
@Mončičáček09 ty jsi tady? Vitam
no mam takovou prace ze tam se neda usnout a 12 hod vkuse, od 4 rano.
navic jezdim s malou vecer na kraso.
@Mončičáček09 píše:
Už jsme testila a teda jen pidi skoro neviditelný dušíkjinak se to dá vydržet navíc beru 4 tablety ráno a 4 večer ale pohoda + do toho mám 3 malé rarachy 4,2,1 rok
a zvládám děti takže žádnej spánek chce to jen zkusit
Uz jsem zkusila, minuly pokus.taky mela 4-0-4 ![]()
@Ali1988 píše:
@Mončičáček09 ty jsi tady? Vitamno mam takovou prace ze tam se neda usnout a 12 hod vkuse, od 4 rano.
navic jezdim s malou vecer na kraso.
No spát já nemám šanci
jinak dík našla sme náhodou tuhle diskusi a jsme ráda držím všem palečky aby našly // krásné dálničky ![]()
@Katka1311 to víš, že ti ji půjčim
U nás v práci fakt nehrozí abych si vytáhla knižků, ale na druhou stranu to alespoň utíká ![]()
@kaczule1 píše:
Tak u mně 10. den po KETu test negativní
Já bohužel také už 4 den pouze slabej sotva viditelnej duch a to jsem 11 den po ET
@kaczule1 píše:
@Mončičáček09 tak i duch je dobré znamení, já nemám nic
Nj ale nesílí
spíš je méně viditelný takže nejspíš mizí
ani fo´ták ho nezachytí nejde to vyfotit, navíc ještě nestresuj dost jsem četla že měli pozitivní test až třeba 13 den ![]()
Hezkou sobotu holky ![]()
Ikdyž koukám, že zprávičky teda nic moc
Držím palce, ať se čárečky ještě vybarví ![]()
Já jsem dneska 4. den po ET a přijde mi, že ten čas vůbec neutíká ![]()
No a včera se nám stala v rodině hodně smutná událost a hodně mě to sebralo a hrozně mě z toho břicho rozbolelo.. Ještě dneska mě pobolívá, tak nevím jestli se díky tomu stresu něco neposralo ![]()
@Mončičáček09 tak doufám, že ještě zesílí
Opravdu to nejde vyfotit? ![]()
smileXY snad ne a všechno bude OK ![]()
@kaczule1 píše:
@Mončičáček09 tak doufám, že ještě zesílí![]()
Opravdu to nejde vyfotit?
smileXY snad ne a všechno bude OK
Bohužel nejde je sotva viditelný na oči zkoušela sem to hodněkrát ale nejde to vidět
na živo jo ale přes foťák ne
@Mončičáček09 ale stejně držím palce
já udělám ještě druhý test v pondělí a to už bude stoprocentní i když si myslím, že je i teď ![]()
@kaczule1 píše:
@Mončičáček09 ale stejně držím palcejá udělám ještě druhý test v pondělí a to už bude stoprocentní i když si myslím, že je i teď
Děkuji
kéž by no ale taky tomu moc šancí už nedávám to by čárka sílila, v pondělí jdu na krev tak jsme zvědavá a tobě držím palečky ještě se ti můžou objevit // ![]()