ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
22.3.13 21:54

Tak ahojky, co novyho? nekdo uz testuje? Ja jsem dnes polykala utros, a v prace jsem byla hotova, motala se mi hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mončičáček09
22.3.13 21:56
@smileXY píše:
@Mončičáček09 :mavam: no klíďo to zahnízďování může být - teda vlastně určitě je :mrgreen: :pankac:
Budeš zkoušet testík?
Jinak s tím dávkováním..mě právě dr říkala, že mě to určitě uspí, když to budu polykat, tak jsem to radši ani nezkoušela :lol:

Už jsme testila a teda jen pidi skoro neviditelný dušík :think: jinak se to dá vydržet navíc beru 4 tablety ráno a 4 večer ale pohoda + do toho mám 3 malé rarachy 4,2,1 rok :palec: a zvládám děti takže žádnej spánek chce to jen zkusit :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1698
22.3.13 22:00

@Mončičáček09 ty jsi tady? Vitam :-D no mam takovou prace ze tam se neda usnout a 12 hod vkuse, od 4 rano. :-D navic jezdim s malou vecer na kraso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
22.3.13 22:01
@Mončičáček09 píše:
Už jsme testila a teda jen pidi skoro neviditelný dušík :think: jinak se to dá vydržet navíc beru 4 tablety ráno a 4 večer ale pohoda + do toho mám 3 malé rarachy 4,2,1 rok :palec: a zvládám děti takže žádnej spánek chce to jen zkusit :potlesk:

Uz jsem zkusila, minuly pokus.taky mela 4-0-4 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mončičáček09
22.3.13 22:05
@Ali1988 píše:
@Mončičáček09 ty jsi tady? Vitam :-D no mam takovou prace ze tam se neda usnout a 12 hod vkuse, od 4 rano. :-D navic jezdim s malou vecer na kraso.

No spát já nemám šanci :) jinak dík našla sme náhodou tuhle diskusi a jsme ráda držím všem palečky aby našly // krásné dálničky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15866
23.3.13 08:44

Tak u mně 10. den po KETu test negativní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.3.13 08:46

@Katka1311 to víš, že ti ji půjčim :palec: U nás v práci fakt nehrozí abych si vytáhla knižků, ale na druhou stranu to alespoň utíká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mončičáček09
23.3.13 09:24
@kaczule1 píše:
Tak u mně 10. den po KETu test negativní :,(

Já bohužel také už 4 den pouze slabej sotva viditelnej duch a to jsem 11 den po ET

• Citovat
  • Upravit
15866
23.3.13 09:25

@Mončičáček09 tak i duch je dobré znamení, já nemám nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mončičáček09
23.3.13 09:26
@kaczule1 píše:
@Mončičáček09 tak i duch je dobré znamení, já nemám nic :nevim:

Nj ale nesílí :( spíš je méně viditelný takže nejspíš mizí :,( ani fo´ták ho nezachytí nejde to vyfotit, navíc ještě nestresuj dost jsem četla že měli pozitivní test až třeba 13 den :)

• Citovat
  • Upravit
smileXY
23.3.13 09:27

Hezkou sobotu holky :mavam:

Ikdyž koukám, že zprávičky teda nic moc :? Držím palce, ať se čárečky ještě vybarví :hug:

Já jsem dneska 4. den po ET a přijde mi, že ten čas vůbec neutíká :roll:
No a včera se nám stala v rodině hodně smutná událost a hodně mě to sebralo a hrozně mě z toho břicho rozbolelo.. Ještě dneska mě pobolívá, tak nevím jestli se díky tomu stresu něco neposralo :(

• Citovat
  • Upravit
15866
23.3.13 09:30

@Mončičáček09 tak doufám, že ještě zesílí :hug: :hug: Opravdu to nejde vyfotit? :think:

smileXY snad ne a všechno bude OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mončičáček09
23.3.13 09:32
@kaczule1 píše:
@Mončičáček09 tak doufám, že ještě zesílí :hug: :hug: Opravdu to nejde vyfotit? :think:smileXY snad ne a všechno bude OK :hug:

Bohužel nejde je sotva viditelný na oči zkoušela sem to hodněkrát ale nejde to vidět :( na živo jo ale přes foťák ne

• Citovat
  • Upravit
15866
23.3.13 09:34

@Mončičáček09 ale stejně držím palce :hug: já udělám ještě druhý test v pondělí a to už bude stoprocentní i když si myslím, že je i teď :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mončičáček09
23.3.13 09:36
@kaczule1 píše:
@Mončičáček09 ale stejně držím palce :hug: já udělám ještě druhý test v pondělí a to už bude stoprocentní i když si myslím, že je i teď :,(

Děkuji :hug: kéž by no ale taky tomu moc šancí už nedávám to by čárka sílila, v pondělí jdu na krev tak jsme zvědavá a tobě držím palečky ještě se ti můžou objevit // :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex