Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radunka83 píše:ja mam zkusenost.na tech testech carka je slabsi.kup si radse pepino 10.ten mne nezklamal.
Tak abych nebyla klidná dlouho, tak v lékárně mi daly mamatest, ale asi je to nová šarže a ten test vypadá úplně jinak než původní. Setkala jste se s tou novou verzí některá? No, prostě ten proužek vypadá jinak, je podstatně tlustší a celej ten papírek má jinej design…a dnešní čárka je slabší než včerejší, tak nevím jestli plašit nebo to přičíst na vrub tomu testu
@Katka1311 to je mi líto
a nechcete třeba zkusit za nějaký čas třeba minimálku nebo tak něco?
@Radunka83 taky mám ty nový…a dneska taky bílo…vím vím jsem nedočkavá, ale prostě si nemůžu pomoct jsem 6 den po et a to už tady některé holky mají ducha:(
@Janyyy Děkuji
.Toto už bylo 5IVF a už opravdu nejsou peníze a chci začít konečně žít, skoro 3 roky mě pohltilo IVF.
@Katka1311 to chápu je to hrozně náročné fyzicky, psychicky a hlavně finančně.
V každém případě přeji Vám moc štěstí a radost z Vašich již velkých dětí. ![]()
@Katka1311 hale,a deti jsou manzelove? muj par taky ma spatny spermiogram, a navic bio maminka ma uz 38 a on 39 let.8 let z ivf neslo otehotnet.pred 8 lety otehotnely prirozene ale pak v 7 tt sp potrat.ale pak neotohotnela, vzdycky embryjka vyvijely se ale vzdycky testy byli negativny.ale u mne se to chytilo, a napoprve. ![]()
@Janyyy velké dík ![]()
@Ali1988 děti jsou jedno moje z prvního manželství a druhé je společné. Já přirozeně už nemůžu nemám vejcovody. ![]()
@Katka1311 aha,je mi to moc lito
tak aspon uzivejte si se starsima detickama.
Ahoj KATKA1311je mi moc líto, to zklamáni znam ja jsem také řekla dost a po 2letech jsem začala znova úplně nekde jinde
Ted znova věřím a uvidíme. ja chápu, že jsi unavená, ale nevzdávej to
jedte na dovču odpočinte a znova do boje.
![]()
@Ali1988 koukala jsem, že je tady i diskuze o tom testu…já jsem s ním vždycky byla 100% spokojená a skoro od každého jsem taky slyšela jen pozitiva, takže nechápu, co v té firmě vymýšlejí…
Ahoj, takže špatné zprávy
byla jsme dnes na krvi jsme 13 dní po ET a hodnota HCG v krvi 7 a je to negativní
jsem KO dost mě to mrzí, mám vysadit léky, prej do týdne příjde ms a pak se žačne od znova za 14 dní nám řeknou co a jak se bude dít
Ma diry kde musi byt testovaci barva a carky jsou svetlejsi. treba na mamatestu prouzek jsem dlouho chytala duchy a jini testy meli carku tmavsi.
@Mončičáček09 rikas ze na 13 den by melo byt hcg 135 jednotek. z ceho oni to berou? najdi tabulku s hcg. a tam uvidis ze vchazis do te tabulky.tam je napsano 10den, myslim 6 jednotek a vic.
Ahojda holky,
jestli můžu, ráda se připojím. Na 1IVF jsem byla 15.3. a na testech mám čárku - sice né tak silnou jako kontrolní ale je tam! Tak doprkvančič to se snad už zakouslo né_:-))