ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
22.3.13 19:59

@kaczule1 No to asi nikdo :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
22.3.13 20:26

Ahoj holky :mavam:

Rami, jsem ráda, že doušek pořád je a vybarvuje se tak rychle, to je na hoooodně dobré cestě :pankac:

Katy, tak zvládni pracovní víkend co nejlíp, hlavně ať ti to pořádně uteče :hug:

Kaczule, já taky :jazyk:

Holky a já se dnes v práci zastavila asi jen na půl hodiny, jinak jsem pořád lítala a něco vyřizovala..stresu nad hlavu, tu teď ležím a břicho mě pekelně bolí :roll:

• Citovat
  • Upravit
10572
22.3.13 20:30
@smileXY píše:
Ahoj holky :mavam:

Rami, jsem ráda, že doušek pořád je a vybarvuje se tak rychle, to je na hoooodně dobré cestě :pankac:

Katy, tak zvládni pracovní víkend co nejlíp, hlavně ať ti to pořádně uteče :hug:

Kaczule, já taky :jazyk:

Holky a já se dnes v práci zastavila asi jen na půl hodiny, jinak jsem pořád lítala a něco vyřizovala..stresu nad hlavu, tu teď ležím a břicho mě pekelně bolí :roll:

Zklidni se prosím tě, mamino. kašli na práci. Já zítra beru knihu do práce a můžu se na to… :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
22.3.13 20:35

Noooo Katy, kdyby to šlo :roll:
ale jsem ráda, že je víkend, bobci už jsou snad zavrtaní :andel:
A copak čteš pěknýho? Hodně si holky chválí knížku Padesát odstínů šedi, taky se na ni chystám :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10572
22.3.13 20:38
@smileXY píše:
Noooo Katy, kdyby to šlo :roll:
ale jsem ráda, že je víkend, bobci už jsou snad zavrtaní :andel:
A copak čteš pěknýho? Hodně si holky chválí knížku Padesát odstínů šedi, taky se na ni chystám :pankac:

Tak přesne tad to čtu :palec: Mám ji půjčenou od Kaczul ;)
Fakt se mi tam nechce :zed: hnus.To se tak strašně táhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
22.3.13 20:43

Jé holky :D vy se znáte osobně? :D a už jsi začala číst? Je to dobrý? ;)

• Citovat
  • Upravit
10572
22.3.13 20:48
@smileXY píše:
Jé holky :D vy se znáte osobně? :D a už jsi začala číst? Je to dobrý? ;)

Ano známe ;).A chodíme spolu na vínko nebo sangrii :jazyk:. Ano čtu to a je to peckááááá. Nic podobného jsem nikdy nečetla. Kaczulko, že mi pak půjčíš i druhý díl :*?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mončičáček09
22.3.13 20:53
@smileXY píše:
Ali zavádím, polykat si netroufnu, páč po tom se spí prý děsně :lol:

mě dr. předepsal 4-0-4 a pokaždé polykám a akorád se mi motá 10-15 minut v makovici jak kdybych měla 2 promile :roll: jinak nic pohoda

• Citovat
  • Upravit
smileXY
22.3.13 20:54

Jé holky, tak to je super :pankac: a já jsem si dnes nalila sklenku červenýho..mudra mi říkala, že je to dobrý na prokrvení sliznice, tak si dávám do nosánku :P
Hele fakt kdo to četl a koho jsem se ptala, ten z toho byl nadšenej, takže se na to fakt hodně těším :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Mončičáček09
22.3.13 20:55

Ženy ahoj :mavam: mám dotaz 7 den po transferu mi začal takový výtok narůžovělý lehčí karamel ale strašně světlounký a pokračuje to doteď 10 den po ET žeby teprve zahnizďování :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smileXY
22.3.13 21:10

@Mončičáček09 :mavam: no klíďo to zahnízďování může být - teda vlastně určitě je :mrgreen: :pankac:
Budeš zkoušet testík?
Jinak s tím dávkováním..mě právě dr říkala, že mě to určitě uspí, když to budu polykat, tak jsem to radši ani nezkoušela :lol:

• Citovat
  • Upravit
10572
22.3.13 21:18

@Mončičáček09 možná Ti praskla nějaká cévka při zahnízdění to může být :palec:

Jo jo smajlíku jdi do toho!!!Nebudeš litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
22.3.13 21:29

Katy, určitě ti to díky knížce bude v práci parádně utíkat ;) a co vůbec děláš? budeš mít fofry nebo klídek?

• Citovat
  • Upravit
10572
22.3.13 21:40
@smileXY píše:
Katy, určitě ti to díky knížce bude v práci parádně utíkat ;) a co vůbec děláš? budeš mít fofry nebo klídek?

Pracuji ve zlatnictví a jelikož peníze nejsou ani na jídlo tak je v práci nudááááá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
22.3.13 21:44

Aháá, tak to chápu..já si teda nemůžu nemůžu na nudu v práci vůbec stěžovat, ale radši tu honičku, co tam mám, než právě tu nudu..to je pak nekonečný :roll:
Tak ať ti to Katy uteče :hug:

Já půjdu za chvilku na kutě, mě ty dva dny dali nějak zabrat :P tak dobrou maminy :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex