Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Rami, jsem ráda, že doušek pořád je a vybarvuje se tak rychle, to je na hoooodně dobré cestě ![]()
Katy, tak zvládni pracovní víkend co nejlíp, hlavně ať ti to pořádně uteče ![]()
Kaczule, já taky ![]()
Holky a já se dnes v práci zastavila asi jen na půl hodiny, jinak jsem pořád lítala a něco vyřizovala..stresu nad hlavu, tu teď ležím a břicho mě pekelně bolí ![]()
@smileXY píše:
Ahoj holky![]()
Rami, jsem ráda, že doušek pořád je a vybarvuje se tak rychle, to je na hoooodně dobré cestě
Katy, tak zvládni pracovní víkend co nejlíp, hlavně ať ti to pořádně uteče
Kaczule, já taky
Holky a já se dnes v práci zastavila asi jen na půl hodiny, jinak jsem pořád lítala a něco vyřizovala..stresu nad hlavu, tu teď ležím a břicho mě pekelně bolí
Zklidni se prosím tě, mamino. kašli na práci. Já zítra beru knihu do práce a můžu se na to…
.
Noooo Katy, kdyby to šlo ![]()
ale jsem ráda, že je víkend, bobci už jsou snad zavrtaní ![]()
A copak čteš pěknýho? Hodně si holky chválí knížku Padesát odstínů šedi, taky se na ni chystám ![]()
@smileXY píše:
Noooo Katy, kdyby to šlo
ale jsem ráda, že je víkend, bobci už jsou snad zavrtaní
A copak čteš pěknýho? Hodně si holky chválí knížku Padesát odstínů šedi, taky se na ni chystám
Tak přesne tad to čtu
Mám ji půjčenou od Kaczul ![]()
Fakt se mi tam nechce
hnus.To se tak strašně táhne.
Jé holky
vy se znáte osobně?
a už jsi začala číst? Je to dobrý? ![]()
@smileXY píše:
Jé holkyvy se znáte osobně?
a už jsi začala číst? Je to dobrý?
Ano známe
.A chodíme spolu na vínko nebo sangrii
. Ano čtu to a je to peckááááá. Nic podobného jsem nikdy nečetla. Kaczulko, že mi pak půjčíš i druhý díl
?
@smileXY píše:
Ali zavádím, polykat si netroufnu, páč po tom se spí prý děsně
mě dr. předepsal 4-0-4 a pokaždé polykám a akorád se mi motá 10-15 minut v makovici jak kdybych měla 2 promile
jinak nic pohoda
Jé holky, tak to je super
a já jsem si dnes nalila sklenku červenýho..mudra mi říkala, že je to dobrý na prokrvení sliznice, tak si dávám do nosánku ![]()
Hele fakt kdo to četl a koho jsem se ptala, ten z toho byl nadšenej, takže se na to fakt hodně těším ![]()
Ženy ahoj
mám dotaz 7 den po transferu mi začal takový výtok narůžovělý lehčí karamel ale strašně světlounký a pokračuje to doteď 10 den po ET žeby teprve zahnizďování ![]()
@Mončičáček09
no klíďo to zahnízďování může být - teda vlastně určitě je
![]()
Budeš zkoušet testík?
Jinak s tím dávkováním..mě právě dr říkala, že mě to určitě uspí, když to budu polykat, tak jsem to radši ani nezkoušela ![]()
@Mončičáček09 možná Ti praskla nějaká cévka při zahnízdění to může být ![]()
Jo jo smajlíku jdi do toho!!!Nebudeš litovat.
Katy, určitě ti to díky knížce bude v práci parádně utíkat
a co vůbec děláš? budeš mít fofry nebo klídek?
@smileXY píše:
Katy, určitě ti to díky knížce bude v práci parádně utíkata co vůbec děláš? budeš mít fofry nebo klídek?
Pracuji ve zlatnictví a jelikož peníze nejsou ani na jídlo tak je v práci nudááááá ![]()
Aháá, tak to chápu..já si teda nemůžu nemůžu na nudu v práci vůbec stěžovat, ale radši tu honičku, co tam mám, než právě tu nudu..to je pak nekonečný ![]()
Tak ať ti to Katy uteče ![]()
Já půjdu za chvilku na kutě, mě ty dva dny dali nějak zabrat
tak dobrou maminy
![]()