ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
29.3.13 17:18

Ahojda! @Radunka83 Gratulace veliká! Chápu, že se bojíš. Když člověk něco takového zažije, přirozeně se toho bojí víc. Zkus na to tolik nemyslet a myslet pozitivněji. :* Držím pěstičky!
@tiptop Ty ještě děti nemáš, ne? Tak dvojany zvládnete ;) Kdyby byly přirozeně tak to taky nemůžeš řešit. Prostě jsou a hotovo. Vždycky to jde.

Holky, taky vás po ET bolelo trošku břicho? Já jsem pak musela ještě něco koupit a nesla asi dvoukilovou tašku, tak doufám, že jsem to tím nezazdila :,(
No a v CARu mě trochu naprdli, protože nám jich na zamražení zbylo 5, ale oni to nemrazí po jednom, ale po 2 a 3, takže mám už jen dvě dávky :,( Taky mají u vás takhle blbý podmínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 17:38

@Tofik jojo děti nemáme, takže to je výhoda :palec:
Tofíku já nevím - páč my na zamražení neměli nic - já měla jen 3 vajíčka - z toho se teda tři oplodnily(ikdyž jedno bylo od začátku nedozrálé ale zkusili ho napíchnout a taky se hezky dělilo) no a tak jsem si nechala dát jen ty dvě topky a tamto poslat na onen svět…Páč jedno zamražovat nemá smysl..
Ale to je super - to v nejhorším nemusíš absolvovat znovu tu hormonální smršt a cenový výšťav… ono po rozmražení je velká úmrtnost tak proto to asi mrazí po dvou víš.. KAždopádně dvě dávky je nadúroda :palec: Ale ono to nebude potřeba - tohle je štastně založená diskuze :kytka: Mě břicho taky lehce pobolívalo, takže v poho :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.3.13 19:05

@Tofik tak pěkně opatruj mimiska v bříšku :kytka: břicho mě teda bolelo ještě skoro týden, nám zbylo taky jedno a oni se zeptali, zda chceme to jedno zamrazit tak jsme jim pěkně dali další 3500 a je v mrazáku a doufám, že teda nebude potřeba.

Jinak mě teda taky dneska bolí břicho, tak jak paranoik furt chodim kontolovat, zda jsem to nedostala :?
tak dávám testíky modré jsou středa, čtvrtek ráno, velký dnes ráno - vše mamatesty 10, dneska odpoledne zelený gravitest 12,5 ten je teda slabší:-(.
další asi zkusím až v neděli to budu 12 dní po et po 4 dnech kultivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 19:10

A je to tadyyy - GRATULACE JANI :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.3.13 19:42

@tiptop děkuju, ale víš jak až po krvi a po utz:-) pro dnešek už jdu do pelecha a koukat na telku, tak se tady mějte krásně papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
29.3.13 20:21

Ahoj holky :mavam:

@tiptop Mooooooc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: a tipuju dva kousky :mrgreen: :pankac:

@Tofik ať se drobkům u tebe moc a moc líbí, zakousnou se a už se nepustí :hug:

@Radunka83 Rady, gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: a třeba tě to překvapí a nakonec tam budou obě ;)

• Citovat
  • Upravit
smileXY
29.3.13 20:27

@Janyyy Jani, tak testíky vypadají krásně :pankac: až jsi mě teda hodně polekala..
Mě dnes testík teda taky trošku stmavnul, i konečně zrůžověl, ale rozhodně není jako tvůj.. :?

• Citovat
  • Upravit
smileXY
29.3.13 20:28

A přidávám foto s dnešním testíkem..

• Citovat
  • Upravit
smileXY
29.3.13 20:31

Jsem dala špatnej, to je ten včerejší :roll: tak ještě jednou ;)

• Citovat
  • Upravit
542
29.3.13 21:04

@Janyyy a Smile XY, holky super, potichoucku gratuluju :hug: jsou tam!!!
@Tofik me po et nebolelo bricho vubec, ja celou tu stimulaci, odber a vsechno mela nejak az prilis pohodovy, tak doufam, ze v tomto trendu budu pokracovat :lol:.Tak a drzim palce, a do 10 dnu chci videt fotku carky :palec: @tiptop Ja bych to tady moc nerozebirala radsi, tohle je stastna diskuze, o tomhle se muzeme pobavit po 12.tydnu, souhlas? ;) ale nemela jsem vubec zadny priznaky, spineni, nic…jen jsem mela divnej pocit, protoze mi najednou bylo cim dal lip a cim dal min me bolely prsa…manzel rikal ze jsem blba, ze mam byt rada, ze mi je lip a ja brecela jak zelva ze ne, ze to je blby…no a sla jsem si pro prukazku a odchazela do nemocnice na revizi…sok jako prase…no, ale nic takovyho se nikomu z nas tady nestane, sesly jsme se tu od zacatku a porodime je vsechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
30.3.13 09:38
@smileXY píše:
Jsem dala špatnej, to je ten včerejší :roll: tak ještě jednou ;)
:hug: :hug: je tam a sílí tak to je super, jen tak dál :potlesk:

@Radunka83 sice je to bohužel život a může se to stát, ale nebudeme na to myslet, máš to horší v tom, že jsi to bohužel už zažila, ale ta tvoje nadtabulková hodnota svědčí o krásném těhu takže taky jen tak dál! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.3.13 10:34

Ahoj holky, můžu se přidat do Vaší diskuze? Mám za sebou 4×IVF, 1× KET a teď v březnu jsem podstoupila nativ s min. stimulací. Před 12 dny jsem našla na testu //, je to poprvé po dvou letech našeho snažení. Včera jsem byla na kontrole v Artu v ČB a vše je zatím v pořádku. Podle PM jsem 5+3tt a podle UZ 5.týden. Na další kontrolu jdu za 14 dní, tak bych si s Vámi ráda ukrátila to dlouhé čekání Všem přeji krásné Velikonoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 11:07

Smiley - to je krása - sílí to!!!Další prosinčátko :kytka: Kdy máš vůbec jít na krev?
Vítám tě mezi námi @iaroska :mavam: Teda koukám na tvůj CV - konečně začala existovat spravedlnost - MOC TI TO PŘEJU!!! :kytka: Hele a srdíčko uvidíte kdypak? A je tam jeden člobrda?

Jinak mě bylo dneska ráno pěkně šoufl ale vydýchala jsem to - jo a jinak - dnes po 5 dnech poprvé na záchodě :mrgreen: A ode dneška už nemusím brát ten prednison, tak jsem ráda, páč mi po něm dvakrát dobře nebylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.3.13 11:10

Děkuji tiptop, srdíčko bychom měli vidět asi toho 12.4.,tak jsem moc zvědavá :-). Strašně si přeji, aby to už konečně vyšlo, ale to my všechny :-). Ty jsi těhotná nebo čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 11:14

Včera mi potvrdili z krve 1714 :potlesk: a na první ultrazvuk jdu taky 12.4. - kdy by snad mělo být už taky srdíčko :srdce: Je to hrozný, furt čekání a já jsem strašně nedočkavej člověk - moc se bojím, ale věřím tomu že bude tlouct jak kostelní zvon - NÁM VŠEM :hug:
A máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital