ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
2.4.13 10:13

Dobré ráno holky :mavam:,
tak koukám že je tady pěkně proužkově barevno, děláte mi radost! To je super! TeĎ už jenom ať dopadne těm co mají termín odcucu krve :D U mě nic nového, čekání čekání čekání a 12 se neblíží a neblíží :twisted: Tofíku, kdy vůbec ty zkusíš testovat?
Vítám tě Alowen - kolik jsi si nechala zavádět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.4.13 10:16

Ahoj holky, díky, že jste mě vzaly mezi sebe :)
Tiptop nechala jsem si jenom jedno. Doktor mi to doporučil a embryoložka vypadala spokojeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 10:18

@Alowen nevím, jestli se dá mluvit o riskování. Mně samozřejmě taky říkali, ať to vydržím a netestuju, že kdyby tam nic nebylo, byla bych zklamaná, ale jim by to tam třeba vyšlo pozitivně…Říkala jsem si, že to vydržím, ale ty nervy jsou strašný.
@tiptop To ještě nevím. Já ani nemám doma testy, ale dívala jsem se, odkdy je tam něco vidět, pokud tam něco je, a dřív jak 7. den to, myslím nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.4.13 10:19

Tak tfuj tfuj tfuj - ať se pěkně zakousává a zanořujue :kytka: Měli jste prodlouženou kultivaci? A nějaký nanuky se podařilo dát do mrazáku :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.4.13 10:21

@Tofik Však jo, ono to tím člověk bohužel neovlivní…ale já teda jela od pátého dne- je to pak droga, takže fakt brzy nezačínat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.4.13 10:24

No, celkově pokec s embyoložkou mě naplnil velkým optimismem. Získali 16 vajíček - náběh na hyperstimulák, po OPU mě bolelo břicho a nemohla jsem na velkou.
Z těch 16 vajíčk oplodnili 15 - 7 přirozeně a 8 injekcí (taky na doporučení doktora, i když je to drahý jako prase). Nakonec z toho je 10 embryjek. 7 zamražených po 4 dnech a 2 po 5 dnech. Zavedené přirozené embryjko, prý excelentní, po 5 denní kultivaci. Mám nakázaný klidový režim, jako asi každý, ale moc v klidu být neumím…
Teda, jak to tady tak vypisuju, zase ve mě roste optimismus. Tfuj tfuj, ať se nám to povede a koncem roku máme příjemnější starosti než kupování vánočních dárků :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 10:27

@Alowen Já si taky dala jedno. I proto, že doma už jedno máme. Ale včera manžel sám začal uvažovat o tom, že dvě jsou větší šance, že se aspoň jedno uchytí a když se uhcytí dvě, tak budou dvě. Kdyby to bylo přirozeně, tak s tím taky nic nenaděláš :) Tak mě příjemně překvapil.
@tiptop člověk to tím určo neovlivní, ale ovlivní svou psychiku :D A já včera byla nervózní jak pes. Dnes je to o něco lepší, možná je to tím sluníčkem. Právě se chystám ven do lékárny. Škoda, že se ty testy mají dělat jen ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.4.13 10:29

Tééda to vypadá opravdu učebnicově :palec: My jsme je raději taky nechali napíchnout - sem si říkala že už víc jim pomoci nemůžeme :mrgreen:
Klidový režim to fakt chce - ale je to na budku a věř mi že pozitivní krví to nekončí :mrgreen:
Ale tady je to štastná diskuze, takže za chvíli se připojíš s fotkou barevného testu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 10:30

@Alowen týýý jo, tak to máš luxusní!! :palec: Držím pěstičky! Po kolika Ti je zamrazli? Nám jich zbylo 6. jedno mi zavedli a 5 zamrazili, ale hrozně blbě - po 2 a po 3. Kdyby byly po rozmrazení použitelný všechny)což se samozřejmě neví), tak je to mrhání lidským zdravím, nadějí a penězma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.4.13 10:31

@Alowen vítám tě a gratuluju super výsledek…jak psaly holky teď to je jen o čekání máš zavedené jedno, tak to bych počkala s testem až na 9-10 den, ale to říká ta pravá…chtěla jsem vydržet do neděle 12 den, ale testim jak o život už od té minulé:-) něco vidět bylo myslím ve středu 8 den po et.
Už máš nějaké mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 10:32

Holky, mě teda vyloženě klidový režim neříkali. Tak 2-3 dny po ET, že mám být víc v klidu, ale ve smyslu nezvedat těžký věci(takže nesmím tahat dítě :mrgreen: ), nesportovat, nekoupat se. Ale chodit můžu a vyloženě ležet na gauči a nedělat nic, to neříkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.4.13 10:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.4.13 10:35

@Tofik mě teda říkali, alespon týden po většinu času ležet..ale je to fakt o přístupech toho příslušného centra..ikdyž si tak myslím že o tom jestli se chytne či né je rozhodnuto v prvních hodinách po transferu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 10:45

@tiptop já si na jednu stranu říkám, že když někdo otěhotní přirozeně, tak ani neví, že je v tom a žije normálně dokud to nezjistí. Jenže mě osobně to nedá. Když vím, že tam je, tak si to nepodělám tím, že půjdu hrát volejbal :mrgreen: I když bych šla moc ráda. Přece jen je tam o něco větší zodpovědnost. Aspoň já to tak cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.4.13 10:48

No, co se týče toho klidu, hlavně mi bylo řečeno nic těžkého nezvedat, neuklízet, nežehlit :D. TO jsem držela. Jen jsem hned druhý den po ET pekla, ale většinou v sedě, takže myslím, že pohoda.
@Janyyy Díky za info :) Budu se snažit vydržet aspon do 10.4., což bude nějakých 12 dní od ET. Mimi nemám. S přítelem jsem se snažili skoro dva roky a já to už psychicky nezvládala, tak jsme kývli na IVF. Tohle je můj první cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí