Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
SmileXY Jo jo, četla jsem nějakej článek a tam psali, že zhruba do 1200 by se to mělo zdvojnásobovat zhruba za 48 hodin, zhruba do 6000 asi za 72 hodin a nad 6000 se to ještě víc zpomaluje zhruba na 96 hodin
Já si to tak nějak myslela ![]()
Fůůůůů, to zase budu počítat
já bych asi chtěla usnout a probudit se tak za dva týdny a jít na utz ![]()
SmileXY Hmmm, tak já bych asi potřebovala uspat do komatu a probrat měsíc před porodem ![]()
@smileXY
je to tam!!!gratulace, ale ty jsi byla včera teprve 13 den, že jo?
holky bude tady perný prosinec:-) to budou vánoční přípravy s miminkem nebo s miminkama:-)
@Janyyy Jani snad jo
nene, já byla včera právě 14den, ale neměla jsem prodlouženou kultivaci..dávali mi jednu morulku a jedno sedmibuněčný..
No a prosinec bude náročnej
ale věřím že nejkrásnější pro nás pro všechny
![]()
Ajo vlastně já si pamatovala, že jsem den od tebe (PK)..mrkni na ten výpočet…taky to máš nadprůměrem jen tak dál…holky to mají teda ještě vyšší než my dvě, ale to je jasný tam budou dvojčata:-)
To by byla prča, kdybychom měly všechny dvojčata
Holky a do kterýho řádku se mám u těch hodnot koukat když jsem jakoby 4,5 týdne po poslední MS, do toho 4týdny po MS nebo 5 týdnů po MS? Protože pokud se to bere jako 5, tak to už i ty moje hodnoty byly téměř podprůměrné…
Holky a to je ten výpočet na předešlé stránce?? Nebo myslíte nějakej jinej??
Zdravim:-) tak vcera jsme byli na utz, podle ms dnes jsem 6+4,podle utz 5+.zatim jen zloutkovy vacek. ![]()
@Janyyy píše: @smileXY![]()
![]()
je to tam!!!gratulace, ale ty jsi byla včera teprve 13 den, že jo?
holky bude tady perný prosinec:-) to budou vánoční přípravy s miminkem nebo s miminkama:-)
Ja spis zase listopad
podle ms 23.11
@Tofik dik.ale nejak ten mrazacek se mi zda pomalu vyviji se. i to hcg bylo nizke od zacatku. cetla jsem kdyz male hcg bud potrat nebo nevyvije se.ale kdyz vysoke hodne pry downum syndrom nebo jeste neco.ach jo. nejak jsem zklamana.mne seneveri ze bude ok.ale mam tehu priznaky.asi mam depku ![]()
@Ali1988 A ptala ses na to doktora? Já o tomhle ještě vůbec nic nevím.
Jsem v tom nováček. Nicméně moje máma je zdravotnice a mám z její výchovy zažité, že když se o něčem ví až moc, taky to není dobře
Pak se tím akorát stresuješ a můžeš si to i zhoršit psychikou (obecně vzato).
@Ali1988 to pěkné, že jsi už viděla prcka, kolik máš hodnoty hcg, že se ti to nezdá?