Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Smiley - tak to je super hodnotka - rostemeee ![]()
Jani - tak už to klučičí bude chtít hold řešit - když to řekla kartářka ![]()
To u nás bude taky boj se jmény, pro holku by to ještě šlo to mám Karolínka nebo Isabela, ale kluk to nevím, ale Alexe mám taky v návrhu, můj ten chce Jiříka ![]()
Nejhorší jsou za každou cenu cizí jména k typicky českým příjmením - ve svém okolí: Jesika Bažantová, Timothy Novotný, Vivian Černá - z toho umírám ![]()
Děkuju děvčátka
![]()
Jinak jste tu řešili příznaky..tak já nic moc..prsa bolí jen když je zmáčknu, velikost poměřovat nemůžu, páč mám normálně C, ale co, tak mě dnes opět bolí hlava, motá se mi a to cca každej třetí den..
Tak si představte, teď jsem mluvila se švagryní a jedu jí 2. května hlídat její da caparty, kluky, 1 a půl a 4 a půl roku
To bude trénink jako blázen ![]()
Zlatíčka zlobivý (já budu někde kole 4 tt, to bude veselo)
Perla je fakt perla
Tý jo, škoda že já si to nemám na kom natrénovat, u nás by to bylo první a zřejmě poslední děcko (děti
Takže všichni budeme mít premieru
Chce to určitě poštudovat Bořka Stavitele ![]()
To teda jo, a obalit si nervy, protože Jakoubek dokáže být pěkně tvrdohlavý, když na to přijde. Ten mladší, Vojta, je ještě v pohodě…
Perla je teda perla, chudáci děti, ti rodiče fakt někdy nemyslí… Moje kamarádka kdysi říkala: „Moc bych si přála Tomáška, ale nemůžu mu to udělat“ - jmenoval by se Tomáš Pech ![]()
@Alowen píše:
Megan Slepičková, za co se jí ty rodiče chtěli pomstít?![]()
Chtěli asi být za coolidoty ![]()
Tak já mám taky cizí jméno a příjmení taky nic moc, zvykla jsem si na to až jsem byla dospělá ![]()