Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janyyy Gratuluju
, a už ty testy zahoď. My měli rodinnou oslavu, tak jsem na chvíli vypla mozek aspoň, jinak jsem relaxovala, četla a nic nedělala
Příznaky se taky žádný neobjevily, takže všechno při starým…už bych nějaký ale fakt pro klid duše potřebovala ![]()
Dobré ráno holky,
tak sláva k tučným proužkům a už netestovat!
Jinak u mě také nic nového, bez příznaků, občas prsa - no klasika
Jinak nemá teĎ někdo testovt? Já jak to nemáte v těch podpisech - tak to furt zapomínám ![]()
@tiptop Ahojda. Já jdu na kontrolu až v pátek. Ale už mě dnes v noci budily bolesti v podbřišku, tak jsem si říkala, že to aspoň dostanu a zase nic. A prsa už možná bolí o maličko míň než třeba předevčírem…tak nevím. Doufám, že MS nebrzdí Utrogestan. To bych nerada. Když má přijít, ať přijde a ne ať se to uměle oddaluje. To nepotřebuju.
@Janyyy Testovala jsem ve středu a v pátek a nic. Dnes jsem 9. den po ET
@Janyyy Nějak se mi nechce. Nechci zažívat další zklamání. Spíš si chci zavolat do CARu, jestli se mi utroušem nebrzdí MS.
Holky já dneska ráno měla čirý krvácení
TEď už zase skoro nic, tak nevím, co si mám myslet
. V úterý ráno dělám test, dneska jsem poprvé propadla depresi, ale pořád se snažím myslet pozitivně
@Alowen Jéjej…Třeba se to stává. Každý tělo reauje jinak. Já bych si zavolala zítra do CARu, jestli se to může stát. Já o tomhle nic nevím. Budu držet pěstičky!! ![]()
@Tofik Děkuju zlatí
No, nám bylo řečeno, ať se testujeme i přes krvácení. Utěšuju se, že se to stát může, snažím se být v klidu.
@Alowen Mně bylo dokonce řečeno, že se nemám testovat sama vůbec
Až tam. A od rána do 15ti hodin, kdy jsem objednaná tady budu sušit zkumavku s ranní močí ![]()
Dej nám pak vědět! ![]()
@Tofik Mno, ale podle nich test až 15. to prostě už nevydržím ![]()
Hezkou neděli holky ![]()
@tiptop tak já už netestuju, mám doma poslední kousek, tak si ho udělám někdy v týdnu, jestli ty dvě čáry nezmizeli
a jinak mi taky nic moc není, prsa bolí občas ale co jsem, tak děsně unavená…v pátek jsem prospala celý odpoledne, dneska jsem prospala skoro celou neděli… možná je to spíš tím počasím, nevím..
@Tofik Tofíku, já 9 den po et měla mini dušíka, že nebyl skoro vidět, jestli sis dělala test 7dní po et, tak to já tam vůbec nic neměla.. Zkusila bych zítra, budeš 10dní po et, jestli tam nebude vůbec nic, tak si skoč na krev, ale určitě počkej do termínu kontroly v caru..u každé se // neobjeví už tak brzo ![]()
@Alowen tak to netuším, proč jsi krvácela..ale i v těhotenství se to stává
dává se na to tuším ascorutin nebo něco takovýho
Je to z toho, jak je moc sliznice prokrvená.. hlavně že nekrvácíš pořád ![]()
@Alowen To chápu. Kolik dní máš po ET? Tak 9, ne? To už by tam možná mohlo něco být.