ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
6.4.13 20:04

@Janyyy Gratuluju :dance:, a už ty testy zahoď. My měli rodinnou oslavu, tak jsem na chvíli vypla mozek aspoň, jinak jsem relaxovala, četla a nic nedělala :D Příznaky se taky žádný neobjevily, takže všechno při starým…už bych nějaký ale fakt pro klid duše potřebovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.4.13 20:36

@Janyyy super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.4.13 07:46

Dobré ráno holky,
tak sláva k tučným proužkům a už netestovat! :lol: Jinak u mě také nic nového, bez příznaků, občas prsa - no klasika ;) Jinak nemá teĎ někdo testovt? Já jak to nemáte v těch podpisech - tak to furt zapomínám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.4.13 16:55

@tiptop Ahojda. Já jdu na kontrolu až v pátek. Ale už mě dnes v noci budily bolesti v podbřišku, tak jsem si říkala, že to aspoň dostanu a zase nic. A prsa už možná bolí o maličko míň než třeba předevčírem…tak nevím. Doufám, že MS nebrzdí Utrogestan. To bych nerada. Když má přijít, ať přijde a ne ať se to uměle oddaluje. To nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.4.13 17:23

@Tofik a testovala jsi? kolikátý den jsi po et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.4.13 17:46

@Janyyy Testovala jsem ve středu a v pátek a nic. Dnes jsem 9. den po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.4.13 18:05

@Tofik zkus zítra třeba na tebe už vyskočí // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.4.13 18:07

@Janyyy Nějak se mi nechce. Nechci zažívat další zklamání. Spíš si chci zavolat do CARu, jestli se mi utroušem nebrzdí MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
7.4.13 18:08

Holky já dneska ráno měla čirý krvácení :,( TEď už zase skoro nic, tak nevím, co si mám myslet :nevim:. V úterý ráno dělám test, dneska jsem poprvé propadla depresi, ale pořád se snažím myslet pozitivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.4.13 18:11

@Alowen Jéjej…Třeba se to stává. Každý tělo reauje jinak. Já bych si zavolala zítra do CARu, jestli se to může stát. Já o tomhle nic nevím. Budu držet pěstičky!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
7.4.13 18:13

@Tofik Děkuju zlatí :hug: No, nám bylo řečeno, ať se testujeme i přes krvácení. Utěšuju se, že se to stát může, snažím se být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.4.13 18:16

@Alowen Mně bylo dokonce řečeno, že se nemám testovat sama vůbec :mrgreen: Až tam. A od rána do 15ti hodin, kdy jsem objednaná tady budu sušit zkumavku s ranní močí :mrgreen:
Dej nám pak vědět! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
7.4.13 18:18

@Tofik Mno, ale podle nich test až 15. to prostě už nevydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
7.4.13 18:19

Hezkou neděli holky :mavam:

@tiptop tak já už netestuju, mám doma poslední kousek, tak si ho udělám někdy v týdnu, jestli ty dvě čáry nezmizeli :D a jinak mi taky nic moc není, prsa bolí občas ale co jsem, tak děsně unavená…v pátek jsem prospala celý odpoledne, dneska jsem prospala skoro celou neděli… možná je to spíš tím počasím, nevím..

@Tofik Tofíku, já 9 den po et měla mini dušíka, že nebyl skoro vidět, jestli sis dělala test 7dní po et, tak to já tam vůbec nic neměla.. Zkusila bych zítra, budeš 10dní po et, jestli tam nebude vůbec nic, tak si skoč na krev, ale určitě počkej do termínu kontroly v caru..u každé se // neobjeví už tak brzo :hug:

@Alowen tak to netuším, proč jsi krvácela..ale i v těhotenství se to stává ;) dává se na to tuším ascorutin nebo něco takovýho :think: Je to z toho, jak je moc sliznice prokrvená.. hlavně že nekrvácíš pořád :hug:

• Citovat
  • Upravit
5880
7.4.13 18:20

@Alowen To chápu. Kolik dní máš po ET? Tak 9, ne? To už by tam možná mohlo něco být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí