ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
9.4.13 08:10

@Alowen @Tofik tady je skoro 100% úspěšnost s IVF, kurnik prej že 45% :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Měli by změnit statistiku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.4.13 08:12

@tiptop No, na jiný diskuzi - Bolesti břicha po ET 28.3.2013 - je úspěšnost jen 50% :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.4.13 08:15

@Alowen Koukala jsem…Je to prostě něco mezi nebem a zemí. Do jisté míry to, zaplaťpánbůh, může ovlivnit věda, ale zbytek je stejně na přírodě. A tak si toho važme, že patříme mezi ty šťastné :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.4.13 08:17

@Tofik Jo, toho si važme. Jsme šťastnější z těch méně šťastných, které neotěhotní přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
9.4.13 08:21

No máme toho ještě hodně před sebou - teď je důležitý i ten ultrazvuk - fakt doufá že už tam bude srdíčko, páč mi jebne estli se to zase o týden posune :roll: Ty schůdky se hold musí vyšlapávat pomaloučku :P
Tofíku - co doma? už to manžel ví?
Jinak jsou asi nějaké erupce či co, jelikož nám během 14 dnů odešel druhý notebook :twisted: Fakt bomba, člověk honí peníze kde se dá a elektronika se rozhodla že chce investici :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.4.13 08:54

@tiptop jojo, každé těhotenství je běh na dlouhou trať a riziko od začátku dop konce. Ale naše Bublinky si vybojovaly místo u maminky, tak tam i zůstanou :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
9.4.13 08:59

:D tak koukám, že se zadařilo holky gratuluju a držím pěstičky na krev!!!
Tady se to bude v prosinci rodit jak o závod!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.4.13 10:11

@Tofik Super, potichoučku gratuluju, je to tam! :hug:
Já jsem koukala na různý články v angličtině, protože v češtině nic není nikde skoro a našla jsem i nějakou kalkulačku na výpočet růstu hcg a mělo by to snad být v pohodě zatím. Žádnej rychlík to ale není, manžel doma říká, že to bude rozvážný mladý muž :lol: Ta nervozita ale bude asi pomalu narůstat s blížícím se dnem ultrazvuku a hlavně jak mi pořád nic není… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
9.4.13 10:33

@Radunka83 v těchto hodnotách se HCG zvyšuje až po 72 až 96 hodinách…tak to tam máš spíš dva nebo pořádného rychlíka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.4.13 11:59

@Janyyy Já mám fakt tušení, že tam je jeden…no uvidíme, miule jsem byla na krvi asi o 3 dny dýl než teď a měla jsem asi 36000, no a stejně to nedopadlo…takže teď musím věřit, že znova se to už opakovat nebude…co ty, jak je? máš pěknou hodnotu hcg…
stejně je super, jak nám to všem skoro tady zatím vychází, jen tak dál děvčata a prckové :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.4.13 12:04

@Radunka83 jj, Bublinkám se u nás líbí. Krásný den a ať rosteme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.4.13 15:00

@Alowen Přesně tak! Máš foto toho ducha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.4.13 15:09

@Radunka83 nepovedlo se mi udělat žádný, který by za to stálo. Holt neumím fotit :) Ale jakmile se povede, tak to sem hodím…
Ale přestav si to, co sem dala Tofik, jen o něco světlejší (na první pohled to přijde jako prázdný, musela jsem se podívat na návod, kde ta čárka má být :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.4.13 15:19

@Alowen Na testy já mám představivost skvělou :lol: Tak až budeš testovat příště, bude silnější a jasně viditelnější, tak pak se nám s ní pochlubíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.4.13 15:20

@Radunka83 no já bych se moc ráda pochlubila :) to mi věř. Snad se mi příště poštěstí s fotáčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí