ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
9.4.13 15:38

@Alowen Určitě, hlavně už bude líp vidět…To já se taky zase ráda podívám na něčí radost a štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.4.13 15:39

@Radunka83 u mě je to pořád tak nějak na vahách. Jako by se moje tělo neumělo rozhodnout, jestli má menstruovat nebo ne :( ale ten Duch tam byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.4.13 15:43

@Alowen Ale už nešpiníš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.4.13 15:45

@Radunka83 ted se mi to rozjelo jako na menzes :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.4.13 15:49

@Alowen Jako jasná krev až? :think: Kolik dní že jsi po ET? Hele, věřím, že to je hrozný na psychiku, ale ještě zkus být v klidu a udělat si test zítra nebo pozítří ráno a určitě bude silnější a bude všechno ok! Mě fakt doktorka po Et říkala, že pokud přijde špinění nebo lehký krvácení, nemám panikařit, že to ještě vůbec nemusí nic znamenat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.4.13 15:53

@Radunka83 jo, snažím se být v klidu. Pořád se uklidňuju, že to krvácení přestane :) Další test až ve čtvrtek, snad to vydržím.
Díky za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
9.4.13 15:53

@Alowen @Tofik holky :dance: to mám radost :dance: obě čárečky, to je dneska krásnej den :dance:

A statistika je tady fakt hodně vysoká :mrgreen: fakt neuvěřitelný :andel: :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
756
9.4.13 15:55

@Alowen zkus si zavolat do Caru, co jsem tady četla tak na špinění dávají ascurotin…řekni, že test máš pozitivní, ale začínáš krvácet! jinak se snaž být v klidu…jsi doma nebo v práci? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
9.4.13 15:56

@Alowen ááá dočítám..to krvácení mě mrzí, ale nezoufej..hodně holek krvácelo a dobře to dopadlo :hug:
Zítra nebo pozítří zkus další testík, budeš moudřejší :hug:

• Citovat
  • Upravit
756
9.4.13 15:57

Holky máte už některá pořádné příznaky? nebo jsme tu fakt spolek bezpříznakových těhulí:-) mě prsa bolí jen trošku večer a jinak je mi výborně jen jsem unavenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
9.4.13 15:57

A já si dneska nechala pustit žílou a dnešní hcg je 2842 :dance: :dance: :dance: ve čtvrtek bylo 364, takže roste to hezky :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
10566
9.4.13 15:59

@Janyyy jo, CAR chci volat po dalším testu. Jestli bude opravdu pozitivní. Jak jsem psala, doufám, že to krvácení přestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
9.4.13 15:59

Jani :mavam: mě taky nic není, akorát jsem hodně spavá a prsa jen když je zatahám..a teda večer když si lehnu na břicho..to nejde moc vydržet..

• Citovat
  • Upravit
542
9.4.13 16:10

Holky já taky pořád nic, prsa jenom někdy a většinou večer a jen když je pořádně promnu :lol:, pak třeba zase 2 dny vůbec. Někdy mi i přijde, že se jakoby zvětší a jsou pevnější, pak zase splasknou..jsem z toho jelen…a to je vlastně jediný, co já pociťuju, jinak vůbec nic…No, aspoň mě utěšuje, že nejsem sama na tom takhle…
smileXY krásnej nárůst :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
9.4.13 16:29

Díky Rady :hug:
Jinak já se nějak přistihuju, že tomu pořádně ještě nějak nevěřím..jako testy a krev dobrý, ale asi budu potřebovat ten utz na to, abych tomu uvěřila..

Jo a co mi teda ještě občas, tak pálí žáha, ale ne pravidelně a nezjistila jsem po čem :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex