Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alowen Určitě, hlavně už bude líp vidět…To já se taky zase ráda podívám na něčí radost a štěstí ![]()
@Radunka83 u mě je to pořád tak nějak na vahách. Jako by se moje tělo neumělo rozhodnout, jestli má menstruovat nebo ne
ale ten Duch tam byl
@Alowen Jako jasná krev až?
Kolik dní že jsi po ET? Hele, věřím, že to je hrozný na psychiku, ale ještě zkus být v klidu a udělat si test zítra nebo pozítří ráno a určitě bude silnější a bude všechno ok! Mě fakt doktorka po Et říkala, že pokud přijde špinění nebo lehký krvácení, nemám panikařit, že to ještě vůbec nemusí nic znamenat!
@Radunka83 jo, snažím se být v klidu. Pořád se uklidňuju, že to krvácení přestane
Další test až ve čtvrtek, snad to vydržím.
Díky za podporu ![]()
@Alowen zkus si zavolat do Caru, co jsem tady četla tak na špinění dávají ascurotin…řekni, že test máš pozitivní, ale začínáš krvácet! jinak se snaž být v klidu…jsi doma nebo v práci?
![]()
@Alowen ááá dočítám..to krvácení mě mrzí, ale nezoufej..hodně holek krvácelo a dobře to dopadlo ![]()
Zítra nebo pozítří zkus další testík, budeš moudřejší ![]()
Holky máte už některá pořádné příznaky? nebo jsme tu fakt spolek bezpříznakových těhulí:-) mě prsa bolí jen trošku večer a jinak je mi výborně jen jsem unavenější
A já si dneska nechala pustit žílou a dnešní hcg je 2842
ve čtvrtek bylo 364, takže roste to hezky
![]()
@Janyyy jo, CAR chci volat po dalším testu. Jestli bude opravdu pozitivní. Jak jsem psala, doufám, že to krvácení přestane ![]()
Jani
mě taky nic není, akorát jsem hodně spavá a prsa jen když je zatahám..a teda večer když si lehnu na břicho..to nejde moc vydržet..
Holky já taky pořád nic, prsa jenom někdy a většinou večer a jen když je pořádně promnu
, pak třeba zase 2 dny vůbec. Někdy mi i přijde, že se jakoby zvětší a jsou pevnější, pak zase splasknou..jsem z toho jelen…a to je vlastně jediný, co já pociťuju, jinak vůbec nic…No, aspoň mě utěšuje, že nejsem sama na tom takhle…
smileXY krásnej nárůst ![]()
Díky Rady ![]()
Jinak já se nějak přistihuju, že tomu pořádně ještě nějak nevěřím..jako testy a krev dobrý, ale asi budu potřebovat ten utz na to, abych tomu uvěřila..
Jo a co mi teda ještě občas, tak pálí žáha, ale ne pravidelně a nezjistila jsem po čem ![]()