Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop my jsme si tak trochu hráli v sobotu večer a já mám takový nepříjemný pocit, že to odstartovalo to moje krvácení ![]()
Abstinence není špatná… Ale máš i ruce, ne? ![]()
I pusu ![]()
těžko říct, zase si říkám když je to příjemné mamince tak by to mělo dělat dobře i tomu prckovi že jo… ale nic si nevyčítej, to prostě nemá smysl, jestli je kvalitní tak by vydržel i kdyby jsi chodila jen po rukách ![]()
@Alowen píše:
@tiptop přítel mi říká, že jediný, co jsem nevyzkoušela, je změna chlapa… Ale to fakt riskovat nebudu
To je vtipný
Jsem ráda, že už nežijeme v době, kdy se nezdařená těhotenství nehází jen na ženy. Tak na druhou stanu je to od něj hezký. Se ho zeptej, jestli nemá chytrýho a hezkýho kolegu, který už děti má, aby byla jistota plodnosti ![]()
@Alowen píše:
@tiptop my jsme si tak trochu hráli v sobotu večer a já mám takový nepříjemný pocit, že to odstartovalo to moje krvácení
Abstinence není špatná… Ale máš i ruce, ne?
taky myslím, že to nemělo vliv. Když to mají lidi přirozeně, normální žijí i teď, kdy my jen sedíme a bojíme se kýchnout a zůstane to v nich.
@tiptop sex mi v caru zakázali:-(,tak doufám, že zákaz bude platit jen do prokázání srdíčka:-)
@Tofik můj miláček už sám děti má
a celkově je z pořádku, takže chyba je opravdu u mě
@Alowen to nemůžeš vědět, můj má taky dvě děti a spermiogram je docela bída…bohužel se stav mění a má na to vliv řada věcí, u nás si teda myslim, že to je celkově špatná životospráva:-(
@Janyyy píše:
@Alowen to nemůžeš vědět, můj má taky dvě děti a spermiogram je docela bída…bohužel se stav mění a má na to vliv řada věcí, u nás si teda myslim, že to je celkově špatná životospráva:-(
Moje řeč. Stav se mění. Manželovi před 4 lety řekli, že dětri nikdy mít nebude a tady v tom CARu mu spermie našli. Sice nepohyblivé, ale jsou tam. To je základ. A přitom má x krát vyšší hladinu nějakého hormonu, taže dle dosavadních studií by tam neměl nic mít. Mám doma zázrak ![]()
No u nás to bylo během měsíce změna o 100%. Když jsem šla v únoru na inseminaci tak SPG blbej - lenivý, málo pohyblivý, motající se v kruhu…a v březnu před IVF kvalita jak kdyby byl dárce! Tak si říkám dali mi toho mýho ![]()
@Tofik @tiptop u nís je spg pořád super. I před půl rokem a to byl necelý rok po chemoterapii.
Takže mi z toho prostě vychází, že je chyba u mě ![]()
@Alowen chyba nemusí být u nikoho z vás. Jen to prostě nejde. tak tomu s panem doktorem trošku pomůžeme ![]()
@Alowen toto neřeš, je to prostě společný problém, který určitě vyřešíte a bude mimčo ![]()
@Janyyy píše:
@Alowen toto neřeš, je to prostě společný problém, který určitě vyřešíte a bude mimčo
moje řeč ![]()
@Janyyy ted se mi střídaj nálady, jak kdybych byla v tom… Chvíli brečím, chvíli se směju. Teď jsem zase smutná, je to jak na houpačce.
Mimochodem, od kdy počítáš těhotenství? od OPU?