Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alowen Hezký, 9 mrazáčků!! To je slušný
No tak to by byla škoda je tam nechat ![]()
@Tofik no já pořád nevidím důvod, proč by to nemohlo jít přirozeně ![]()
@Alowen To je jasný - až v pondělí - třeba je to stydlín, to mu nemůžeme zazlívat ![]()
Ale každopádně je fajn že máte toliko zamražíno
My k mražení z těch třech odsátých neměli nic, a je pravda že znovu bych to celý podstupovala nejdřív za rok..a to kdo ví jestli vůbec..
@Alowen A oni vám na nic nepřišli, viď. Těžko říct. Může to být něco skrytého co třeba ani doktora nenapadne. nebo je to psychika. Kamarádka v šestém měsíci těhotenství přišla o dítě a pak dva roky jí trvalo než otěhotněla znovu. Prostě to měla v hlavě. Až v momentě, kdy si řekla, že na to kašle, tak najednou otěhotněla
Víš popravdě proto jsem chtěla i ty dvě, aby to bylo prostě jistější, notabene když jsem věděla že jsou jen tři a dvě mi přišlo že nemá cenu mrazit…I když je pravda, že teď si přeju aby tam bylo opravdu jen jedno a pořádný ![]()
Víš popravdě proto jsem chtěla i ty dvě, aby to bylo prostě jistější, notabene když jsem věděla že jsou jen tři a dvě mi přišlo že nemá cenu mrazit…I když je pravda, že teď si přeju aby tam bylo opravdu jen jedno a pořádný ![]()
@Tofik no jo, nepřišli. Pořád máme na ději na přirozené těhotenství. Jenže mě to z tý hlavy prostě vymazat nejde, a to jsem se opravdu snažila. Loni jsem měla plnou hlavu stěhování, při tom jsem dodělávala školu a chodila do práce. Na myšlenky na mimčo čas nebyl a přesto se nezadařilo. Říkala jsem si, že možná zkusím psychologa
Kurnik - nějako mi blbne internet, tolikrát jsem to v plánu sem napsat neměla ![]()
@Alowen já teda měla za těch pět let také různé období, partnery a ikdyž jsem na to opravdu v různých fázíc nemyslela tak to nevyšlo - přičemž na nějakou zdravotní chybu v mém případě nepřišli…takže těžko říct proč to tak bylo…
@tiptop houbeles internet prostě jsi chtěla dát důraz na to, že chceš pořádný mimino, proto tolik příspěvků:-)
@tiptop přítel mi říká, že jediný, co jsem nevyzkoušela, je změna chlapa… Ale to fakt riskovat nebudu ![]()
přesně jani.. Tak tady koumu to srdíčko - zítra budu 6+5 a hodně bab v tu dobu srdíčko ještě neměli, takže myslím že zítra zase bude neurčito a odsunuto - doufám že alespon „jen“ o týden…Hele holky máte normálně sex? Já se nějak bojím tak abstinujeme, je pravda že na to nemám moc náladu ani, ale přítele je mi nějak tak líto ![]()
@Alowen hele to nepomůže, já měla za těch pět let asi šest potenciálních tatínků - z toho i jeden dárce spermatu a houbeles, takže nevím nevím ![]()