ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
11.4.13 10:15

@Alowen Hezký, 9 mrazáčků!! To je slušný :palec: No tak to by byla škoda je tam nechat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
11.4.13 10:15

@Tofik no já pořád nevidím důvod, proč by to nemohlo jít přirozeně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 10:18

@Alowen To je jasný - až v pondělí - třeba je to stydlín, to mu nemůžeme zazlívat :lol:
Ale každopádně je fajn že máte toliko zamražíno :potlesk: My k mražení z těch třech odsátých neměli nic, a je pravda že znovu bych to celý podstupovala nejdřív za rok..a to kdo ví jestli vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
11.4.13 10:29

@tiptop ty máš prostě úžasnou kliku, že se Ti to chytlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 10:30

@Alowen A oni vám na nic nepřišli, viď. Těžko říct. Může to být něco skrytého co třeba ani doktora nenapadne. nebo je to psychika. Kamarádka v šestém měsíci těhotenství přišla o dítě a pak dva roky jí trvalo než otěhotněla znovu. Prostě to měla v hlavě. Až v momentě, kdy si řekla, že na to kašle, tak najednou otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 10:35

Víš popravdě proto jsem chtěla i ty dvě, aby to bylo prostě jistější, notabene když jsem věděla že jsou jen tři a dvě mi přišlo že nemá cenu mrazit…I když je pravda, že teď si přeju aby tam bylo opravdu jen jedno a pořádný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560

Víš popravdě proto jsem chtěla i ty dvě, aby to bylo prostě jistější, notabene když jsem věděla že jsou jen tři a dvě mi přišlo že nemá cenu mrazit…I když je pravda, že teď si přeju aby tam bylo opravdu jen jedno a pořádný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
11.4.13 10:38

@Tofik no jo, nepřišli. Pořád máme na ději na přirozené těhotenství. Jenže mě to z tý hlavy prostě vymazat nejde, a to jsem se opravdu snažila. Loni jsem měla plnou hlavu stěhování, při tom jsem dodělávala školu a chodila do práce. Na myšlenky na mimčo čas nebyl a přesto se nezadařilo. Říkala jsem si, že možná zkusím psychologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 10:45

Kurnik - nějako mi blbne internet, tolikrát jsem to v plánu sem napsat neměla :mrgreen:
@Alowen já teda měla za těch pět let také různé období, partnery a ikdyž jsem na to opravdu v různých fázíc nemyslela tak to nevyšlo - přičemž na nějakou zdravotní chybu v mém případě nepřišli…takže těžko říct proč to tak bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
11.4.13 10:54

@tiptop houbeles internet prostě jsi chtěla dát důraz na to, že chceš pořádný mimino, proto tolik příspěvků:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
11.4.13 10:56

@tiptop přítel mi říká, že jediný, co jsem nevyzkoušela, je změna chlapa… Ale to fakt riskovat nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 10:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přesně jani.. Tak tady koumu to srdíčko - zítra budu 6+5 a hodně bab v tu dobu srdíčko ještě neměli, takže myslím že zítra zase bude neurčito a odsunuto - doufám že alespon „jen“ o týden…Hele holky máte normálně sex? Já se nějak bojím tak abstinujeme, je pravda že na to nemám moc náladu ani, ale přítele je mi nějak tak líto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 11:00

@Alowen hele to nepomůže, já měla za těch pět let asi šest potenciálních tatínků - z toho i jeden dárce spermatu a houbeles, takže nevím nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí