Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop neboj, bude to dobrý, ale zkus tam třeba cinknout
mě od večera bolí břicho, tak jsem taky nervozni ![]()
@Janyyy já ještě počkám - nechci zase zbytečně stresovat - stejně by mě řekli at počkám estli se to rozjede a pak třeba přijedu, ted jsem byla čůrat a na papíře a v moči to vypadá že nic, břicho mě teda pobolívá, slipovka čistá…
Kdypak ty jdeš na ultrazvuk?
Tak jsme po ultrazvuku, máme jedno srdíčko odpovídající 7 týdnu s termínem porodu 7.12.2013 sice mě upozornil, že to jedno se ještě může někde potulovat, ale to nebudu ted řešit. Holky já mám dnes narozeniny ještě nikdy jsem nedostala tak pěkný dárek, jako je vidět tlouct srdíčko toho prtěte. Bohužel mám manžu pryč tak jdu slavit na zmrzlinu s kámoškama:-)
@Janyyy no tak to velká gratulace
rozhodně je co slavit, jen do toho ![]()
@Janyyy Jeee, super, gratuluju!!! Já chci taky zítra
Začínám být lehce nervozní…příznkay pořád nikde, jen večer nějak nejsem zcela ve svý kůži… @tiptop Já myslím, že se nic neděje, že se to může stát, jestli jsi četla můj poslední příspěvek, tak jsem to měla trochu taky asi před 2 dny (no, samozřejmě jsem se taky vyděsila a modlím se, aby všechno bylo zítra tak, jak má)
Ahojda, veliká gratulace jani
- teda že už ti takhle řekli i termín porodu - už jsi to volala manželovi?
Raduš - zítra dej hned vědět- v kolik tam pádíš? budu myslet, ale určo je to jasný.
-
Jinak já raději ležím, mám slipovku - nekrvácím jen lehounce hnědošpiním, a to jako fakt malinko, tak snad se to nezhorší, ale porád se pozoruju a chodím na záchod kontrolovat toaletní papír
Moc se bojím, ale snad zbytečně
-
@Radunka83 neboj já v té čekárně měla nervy v kýblu a pak doktor řekl vy jste přece těhotná, no tak si vyskočte a hned hlásil tak tady to je a má srdíčko, tak ta nervozita spadla…koukej zítra hnedle zahlásit držím pěstičky
@tiptop to pozorování je asi u nás prostě normální vem si, že to je prostě trošku složitější než normálně.
@Janyyy Moc gratuluju Jani!!
Už to ví manžel?
Hele, holky výchoďačky, napadlo mě, co si dát někdy rande?
Samozřejmě pokud by se chtěl přidat i někdo z větší dálky, není problém ![]()
@Tofik vidíš, taky mě už napadlo uspořádat nějaký pražský rande ![]()
Kdy Ty vůbec jdeš na ultrazvuk?
@Tofik jj ví a je roztomilej, jen mi vynadal, že jsem si nenechala vyjet fotečku, to by bylo fajn vždyť se vlastně můžeme potkat i v porodnici ![]()
@Janyyy Čistě teoreticky ano
Mně teda dle nějaké moudré knihy vychází termín 20.12.
A tak nějak to i odpovídá, protože jsem od vás ve všem 14 dní pozadu
Jani - jak to že jsi zapomněla obrázek prdoli?
Příště ho tam nenechej ![]()
Jinak já dneska v poho, ale raději jsem se na dvanáctou objednala k Dr.Tak snad se sanusátka drží ![]()