Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop no já nevím, když je jich 9, po kolika jsou zamražený
Ale řeknu si o dvě
@Alowen už aby to uteklo a měla jsi to za sebou - ikdyž ten KET je mnohem jednodušší a rychlejší než podstoupit celé IVFko ![]()
Teda co ta Raduš?
Holky, teprv teď jsem dorazila domů, byli jsme s manželem na kafíčku a v KFC to oslavit
. Máme jedno se srdeční akcí
Já tam málem radostí slzela u toho ultrazvuku, jak to tam klepalo…Dostala jsem obrázek, tak ho zkusím vyfotit, ale nic tam není vidět skoro…
@Janyyy Diky
Bylo to fakt hezky, na ty obrazovce to bylo hezky videt jak to tluce, ona mi vzdycky zmackla rukou bricho a to bylo pak videt jeste lip…na tom obrazku ale neni videt skoro nic, takovej flek neurcitej…to ty mas mnohem kvalitnejsi fotku…ale je tam napsano 1,13 cm a ze to odpovida 7+2…ja mam takovou radost
vsak to znas ten pocit ![]()
@Janyyy k nim už ne, mám se ohlásit u svýho gynekologa…ale rovnou jsem se objednala na ten 1. trimestriální screening k nim a to jdu 17.5. a 24.5
@Radunka83 tak to je super!
Hele a ten screening už u svého gynekologa?
@tiptop Prý se ho mám zeptat jestli s tím souhlasí, ale objednaná jsem u nich- myslím, že to stojí 1000 Kč…já hodně četla že ty klasický triple testy už jsou zastaralý a často vychází pozitivně, akorát se ženský stresujou a stejně se pak posílaj na screening nebo na plodovku a nakonec je ve velkým procentu případů všechno v pořádku
Jasan - hele takže ten triple test jsi odmítla? a na ten screening tedy musíš dvakrát?
@tiptop Ne, oni triple testy nedělají, do toho mě asi bude tlačit gynekolog…to uvidím, co bude říkat, až si mě objedná. Ale ať bude říkat cokoli, tak já si ten screening vymluvit nenechám…Ten screening se prý skládá z krevního testu, to je to první datum a z ultrazvuku a to je to druhý…
@Radunka83 gratuluju, holka, super ![]()
určitě screening, i kdzž je placenej. O tom jsem se bavila se svojí švagrovou, že na triple test ani na odběr plodovky už nekývne. Ten screening, co se dělá tuším ve 12 tt je beypečnější a hlavně výsledkz jsou téměř 100%
Děkuji holky, už jsem zase chytřejší - to na to taky prdim a dám jen ty screningy - to budou zase nervy v
![]()
@Alowen Děkuju ![]()
Já asi ty triple testy taky odmítnu pokud je bude chtít, asi jsou zbytečný, když půjdu na tohle. Teď přesně kámoška je ve stresu, že jí z triplu vyšlo 1:55 na Downa a stejně jí ženou na ultrazvukovej screening za týden a vsadím se, že to bude naprosto v pořádku. A týden ve stresu akorát…
@tiptop To jo, už se zase vidím, jak budu hotová
Ale já jdu každopádně do screeningu a na triple asi kašlu