Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janyyy To jo, to bylo hrozný…naštěstí pan doktor v nemocnici byl velice chápavý a říkal, že po mé zkušenosti se zamlklým potratem naprosto rozumí mojí nerozitě a strachu…Já bych taky měla víc zařadit ryby, ale zase jsem líná si je připravovat a v hospodách tady u nás je moc neuměj…Já beru Femibion 800 a tam je obsažená doporučená denní dávka jodu, tak snad aspoň to stačí
A hlavně bych asi měla nějak změnit jídelníček, když si to tak uvědomím - to jsou samý koláče, salámy, čína, kebab…nějak jím pořád stejně jako před těhotenstvím, ne moc extra zdravě ![]()
@Radunka83 Teda Raduš nestraš čoeče - to jsi musela být pěkně vyklepaná, je mi z toho úplně zle když se do toho vžiju
Ale hlavně že je vše už dobrý, prcek si tam asi dělal prostůrek tak co nepotřeboval vydloubl
Já mám dvě kila nahoře, dneska jsem prubla schovanou váhu, od stimulace jsem přibrala dvě a ted další dvě - masakr!
@tiptop To jo, nic příjemnýho to teda nebylo…podle mě to ale bylo po tom vyšetření…no, hlavně, že dál tlučeme, to je to nejpodstatnější. Hele, to jestli tkhle půjde dál, to budeme mít minimálně 20kg nahoře a to bude hodně drsný asi
Mě už teďka ze všech mých podprsenek sedí jen 2
, tam mi asi jdou ty kila ![]()
Mohlo to být, chjo škoda že tam dovnitř člověk nevidí nebo prcek něco nenapoví
No hele taky se toho děsim, ikdyž člověk to pak asi lehce vysportuje…jak jsem těhotná poprvý a ještě tak vymodleně, tak jim chci prostě víc dopřát, takový pocit narvu se aby se lépe vykrmili a rostli že jo? Ale ryby taky nějak nepraktikuju - a to mám v mrazáku koupený pstruhy, brokolice hnije, tvarohy procházejí, jablka měknou, ale za to sekaná s br. kaší a párky to jooooo-to je jinačí kafe ![]()
Moje slova
vždycky si aktivně nakoupím zdravě a pak to vyhazuju…Dneska jsem si střlila skoro celou paštiku s játry, hořčici, k tomu jsem přikusovala čabajku a aby se neřeklo, tak kus salátový okurky a 2 cherry rajčátka ![]()
@Radunka83 Chudáku, to sis dneska zkusila
Hlavně, že to dobře dopadlo a brouček je v pořádku ![]()
Holky, já nemám vůbec na jídlo chuť. Nevolnosti zaplaťpánbu přešly, ale jídlo mi nechutná. Jím jen z nutnosti. Já mám problém s tím, že co jsem vždycky vařila, tak mi teď nechutná. Tak vůbec nevím, co budu jíst.
No a s tím zdravým jídlem bych to zase tak nepřeháněla. Naše maminky se taky cpaly vším možným a jak jsme krásné!!! ![]()
@Tofik tak holt mímo bude gurmán:-) tak musíš hledat, co mu chutná:-)
@tiptop takový malý ultrazvuk na doma:-) aby se dalo kontrolovat každou hodinu ![]()
už mě ani prsa nebolí, jen kolem poledne mě bývá trošku špatně, tak mám asi místo raních nevolností odpolední:-)
@Janyyy gurmána nechci! Musí brát to, co je ![]()
@tiptop @Janyyy Holky, na kdy by se vám hodil ten srazík?
@Janyyy Koukám, že máme stejný počet měsíců a dnů. Ale to není možný, protože Ty jsi o 14 dní napřed. Minimálně
Dobré ráno prdi,
holky za sebe navrhuju termín v týdnu od 21.5., budu mít po screeningu, který estli dopadne dobře tak mi dodá trochu energie a schopnosti nemyslet na to - chápete že? Hradec teda klidně, dorazím vlakem a někde kolem nádraží, nebo mě pak půjdete doprovodit, jsem moc vlakově neznalá ![]()
@tiptop Dobré ráno. Mně termín vyhovuje. Taky půjdu v pondělí na kontrolu, resp. odběry. Předpokládám, že mi udělá i UTZ, když mi chce dávat TP. Tak budeme v klídku všechny ![]()
Co Ty, @Janyyy? Hodí se Ti to?
@Tofik termín zatím vyhovuje…no hele já metřík nahraávala od opu ![]()
Tak super - předběžně dohodnuto, s tím že domyslíme přesnější den. Za mě lepší dopo, páč jako ve druhé části dne jsem ochrupec nevídaný ![]()
@Janyyy Mně to takhle vychází jako normální těhu a doktorovi, resp. sestře to vyšlo stejně. Tak jsem zvědavá jaký budu mít nakonec termín ![]()
Tak fajn, holky. Předběžný termín máme, zbytek se pak doladí. No mně je svým způsobem jedno, kdy to bude. Jen s sebou budu muset brát oběd pro dítě, když to bude dopolko ![]()
@tiptop No já předpokládám, že když to bude dopoledne, tak se pak asi někde stavíme na jídlo. Ono to taky závisí na počasí. Třeba bysme ani venku nebyli a šli zrovna někam do kavárny a pak na obídek