Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop jo bohužel mě vážila:-)pak měřila tlak a zkoušela papírkem moč, pak asi 4 zkumavky krve, do té průkazky toho doktor napsal docela dost, ale vůbec to nejde přečíst
a dostala jsem balíček se vzorky vítamínů a krémů atd. Je tam taky napsáno, že to je po ivf. Tak teď ten screening a další kontrola až 18.6. a to bude včetně odběru na ty vývojové vady…no holt nic než čekat jak to bude dál
Tak to jsou teda obštrukce ti povím
No já jsem zvědavá zda-li ji už po tom screeningu také dostanu, chci to mít černé na bílém
No na screening jdu tady asi prvá co? Jsem napnutá jak kšandy už aby to bylo…hlavně bych ráda alespon tušila co jsou prckové zač - ale jdu tam už 12 týden, navíc mě přijde že má horší ULZ než v Caru, takže nic poznat nebude ![]()
Ahoj holky! Radu, doufám, že už je Ti líp. Chudáku, Ty si teda užíváš. ![]()
Přepadá me nervozita, že nic novýho krom ranních nevolností nepociťuju. A na kontrolu jdu až za 14 dní. Doufám, že je vše v pořádku. Dneska jedeme na kole podél Labe. Tak jsem na sebe zvědavá. Včera jsem jela kousek a bylo to dobrý. Nebyla jsem tak utahaná jako posledně. Tak doufám, že už se to bude jen lepšit.
Užijte si dnešní sluníčkový den!! ![]()
Ahoj holky, u mě se to uklidnilo naštěstí, tak doufám, že je všechno v pořádku. Zítra jdu na první kontrolu k té nové doktorce a na první těhotenské odběry, tak možná dostanuuž průkazku? Kdo ví
. Doufám, že se po vyšetření zase nespustíto krvácení, obávám se ale, že jo…
Jinak na screening jdu příští pátek na krev a pak za týden na ultrazvuk, to asi budou nervy…No a mám nahoře 3kg, což mi přijde v 11. týdnu hrozný
, začínaj mi lízt trička a svetry co mám a leze mi ze všeho pupek, kalhoty zatím v pohodě…A jediný co pociťuju je nevolnost když se pravidelně nenajím, to je jak kdyby si ten prcek vynucoval potravu či co
a večer jsem jako mátoha, to můžu jen bezvládně ležet na gauči, ani na záchod se mi nechce dojít…
Co u vás nového?
Ahojda mamky ![]()
tak já dnes byla na krvi - před tím screeningem - vzali mě 3 zkumavky, zaplatila jsem 900kč, na ultrazvuk jsem nešla, a těhu průzkazku porád nemám…tak snad toho dvacátého…Takže já budu první screeningová -už ted se bojím…
@Radunka83 Jinak mě je večer většinou úplně naho,,, dnes jsem byla vzhůru do jedný - strašně blbě od žaludku ale ven to bohužel nešlo - asi by se mi ulevilo, ale jsou to pořád takový hnusný návaly..Já furt dvě kila nahoře, břicho už není co bývalo - takové objemnější a širší k večeru nafouklá jak menší meloun, přes den vypadá že jsem špekatá
Venku je báječně, to neurčité břicho mi tak vadí, že jsem si neodvážila sundat džínové sako a ukázat těhotenský špek ![]()
Holky chci se zeptat berete ještě Utrouše? Jedná se mi o to, že třeba dnes vůbec nevím zda-li jsem si ho v poledne brala - beru 2-2-2-tak estli to nevadí že případně jednu dávku vynechám…už mě ten čípek fakt nebaví ![]()
@tiptop Já myslím, že to určitě nevadí
Já ho beru pořád, ale už jen 1-1-1, podle doktorky z Gennetu jsem ho měla úplně vysadit v 8. týdnu, což mi přišlo dost nelogický a i v nemocnici i teď doktorka mi řekli, ať ho beru dál.
Tak já jsem po prvním vyšetření u nové doktorky, trochu v šoku jsem byla, všechno tam je takový " na veliko", vživotě se do mě nikdy nikdo nedíval mikroskopem a poprvé mi dělala UZ přes břicho a už to stačilo na prcka, byl krásně vidět…Dostala jsem průkazku svou první životní těhotenskou
No, ale zjistila mi hematom pod plodovým vejcem 14 mm, ale prej se nemám znepokojovat…Ale já se teda trošku znepokojuju, že je ten hematom hned takhle u prcka a 14 mm je docela dost ne?
Tak nevím, snad to fakt nevadí…máte nějakou zkušenost?
Ahoj holky, mohla bych se přidat k vám do kolektivu? Už dlouho sleduji tuto diskuzi a všem vám moc gratuluji rostoucím bříškům!!! My jsme byli na ET 12.3. takže jsem dnes 10+6
Zaváděli nám 2 embyjka a chytlo se nám jedno. Bylo to naše první IVF po 4 neúspěšných inseminacích, takže radost obrovská! Tak ať nám pěkně tlučou ta malá srdíčka ![]()
@Tina85 Ahoj, vítej ve „šťastné“ diskuzi
Gratuluju k úspěchu!!!Mě taky zaváděli 2 a chytlo se jedno, taky první IVF. Dneska naměřila 10+4 nebo 10+5, takže jsme asi o 2 dny větší oproti datu transferu a oplodnění, což je dobře…Jen mě trochu děsí ten hematom…
@Tina85
vítám a gratuluju taky jsem měla dvě a chytlo se jedno dnes 10+0 a jak se ti vede, máš fotečky?
Holky já jsem asi nemožná, ale jak dostanu do příspěvku odpověď pro konkrétního človíčka?
@Tina85 musíš pod příspěvem toho člověka kliknout na „zmínit“
@Janyyy Tak to už jste taky veliký
Jo, snad jo, hlavně už nechci zažít to krvácení, to bylo fakt děsný…No a za týden na krev na screening, to budou nervičky ![]()