ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
7.5.13 15:32

@tiptop jo bohužel mě vážila:-)pak měřila tlak a zkoušela papírkem moč, pak asi 4 zkumavky krve, do té průkazky toho doktor napsal docela dost, ale vůbec to nejde přečíst :cert: a dostala jsem balíček se vzorky vítamínů a krémů atd. Je tam taky napsáno, že to je po ivf. Tak teď ten screening a další kontrola až 18.6. a to bude včetně odběru na ty vývojové vady…no holt nic než čekat jak to bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.5.13 16:45

Tak to jsou teda obštrukce ti povím ;) No já jsem zvědavá zda-li ji už po tom screeningu také dostanu, chci to mít černé na bílém :D No na screening jdu tady asi prvá co? Jsem napnutá jak kšandy už aby to bylo…hlavně bych ráda alespon tušila co jsou prckové zač - ale jdu tam už 12 týden, navíc mě přijde že má horší ULZ než v Caru, takže nic poznat nebude :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.5.13 18:02

@Radunka83 co tý jak je? Kdy máš vůbec screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.5.13 09:07

Ahoj holky! Radu, doufám, že už je Ti líp. Chudáku, Ty si teda užíváš. :hug:

Přepadá me nervozita, že nic novýho krom ranních nevolností nepociťuju. A na kontrolu jdu až za 14 dní. Doufám, že je vše v pořádku. Dneska jedeme na kole podél Labe. Tak jsem na sebe zvědavá. Včera jsem jela kousek a bylo to dobrý. Nebyla jsem tak utahaná jako posledně. Tak doufám, že už se to bude jen lepšit.
Užijte si dnešní sluníčkový den!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.5.13 08:32

Ahoj holky, u mě se to uklidnilo naštěstí, tak doufám, že je všechno v pořádku. Zítra jdu na první kontrolu k té nové doktorce a na první těhotenské odběry, tak možná dostanuuž průkazku? Kdo ví :lol:. Doufám, že se po vyšetření zase nespustíto krvácení, obávám se ale, že jo…
Jinak na screening jdu příští pátek na krev a pak za týden na ultrazvuk, to asi budou nervy…No a mám nahoře 3kg, což mi přijde v 11. týdnu hrozný :lol:, začínaj mi lízt trička a svetry co mám a leze mi ze všeho pupek, kalhoty zatím v pohodě…A jediný co pociťuju je nevolnost když se pravidelně nenajím, to je jak kdyby si ten prcek vynucoval potravu či co :lol: a večer jsem jako mátoha, to můžu jen bezvládně ležet na gauči, ani na záchod se mi nechce dojít…
Co u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
9.5.13 09:54

Ahojda mamky :mavam:
tak já dnes byla na krvi - před tím screeningem - vzali mě 3 zkumavky, zaplatila jsem 900kč, na ultrazvuk jsem nešla, a těhu průzkazku porád nemám…tak snad toho dvacátého…Takže já budu první screeningová -už ted se bojím…
@Radunka83 Jinak mě je večer většinou úplně naho,,, dnes jsem byla vzhůru do jedný - strašně blbě od žaludku ale ven to bohužel nešlo - asi by se mi ulevilo, ale jsou to pořád takový hnusný návaly..Já furt dvě kila nahoře, břicho už není co bývalo - takové objemnější a širší k večeru nafouklá jak menší meloun, přes den vypadá že jsem špekatá :jazyk: Venku je báječně, to neurčité břicho mi tak vadí, že jsem si neodvážila sundat džínové sako a ukázat těhotenský špek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
9.5.13 15:36

Holky chci se zeptat berete ještě Utrouše? Jedná se mi o to, že třeba dnes vůbec nevím zda-li jsem si ho v poledne brala - beru 2-2-2-tak estli to nevadí že případně jednu dávku vynechám…už mě ten čípek fakt nebaví :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.5.13 08:42

@tiptop Já myslím, že to určitě nevadí :lol: Já ho beru pořád, ale už jen 1-1-1, podle doktorky z Gennetu jsem ho měla úplně vysadit v 8. týdnu, což mi přišlo dost nelogický a i v nemocnici i teď doktorka mi řekli, ať ho beru dál.
Tak já jsem po prvním vyšetření u nové doktorky, trochu v šoku jsem byla, všechno tam je takový " na veliko", vživotě se do mě nikdy nikdo nedíval mikroskopem a poprvé mi dělala UZ přes břicho a už to stačilo na prcka, byl krásně vidět…Dostala jsem průkazku svou první životní těhotenskou :mrgreen: No, ale zjistila mi hematom pod plodovým vejcem 14 mm, ale prej se nemám znepokojovat…Ale já se teda trošku znepokojuju, že je ten hematom hned takhle u prcka a 14 mm je docela dost ne? :think: Tak nevím, snad to fakt nevadí…máte nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.5.13 10:32

Ahoj holky, mohla bych se přidat k vám do kolektivu? Už dlouho sleduji tuto diskuzi a všem vám moc gratuluji rostoucím bříškům!!! My jsme byli na ET 12.3. takže jsem dnes 10+6 :) Zaváděli nám 2 embyjka a chytlo se nám jedno. Bylo to naše první IVF po 4 neúspěšných inseminacích, takže radost obrovská! Tak ať nám pěkně tlučou ta malá srdíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.5.13 10:52

@Tina85 Ahoj, vítej ve „šťastné“ diskuzi :D Gratuluju k úspěchu!!!Mě taky zaváděli 2 a chytlo se jedno, taky první IVF. Dneska naměřila 10+4 nebo 10+5, takže jsme asi o 2 dny větší oproti datu transferu a oplodnění, což je dobře…Jen mě trochu děsí ten hematom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.5.13 11:33

@Tina85 :mavam: vítám a gratuluju taky jsem měla dvě a chytlo se jedno dnes 10+0 a jak se ti vede, máš fotečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.5.13 11:43

@Radunka83 neboj vstřebá se to, hlavně, že mimino roste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.5.13 11:44

Holky já jsem asi nemožná, ale jak dostanu do příspěvku odpověď pro konkrétního človíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.5.13 11:46

@Tina85 musíš pod příspěvem toho člověka kliknout na „zmínit“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.5.13 11:47

@Janyyy Tak to už jste taky veliký :hug: Jo, snad jo, hlavně už nechci zažít to krvácení, to bylo fakt děsný…No a za týden na krev na screening, to budou nervičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí