ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
21.5.13 11:21
@tiptop píše:
@iaroska no už jen 3 noci a bude tady taky fotečka tvého pidičlovíčka :-) Jinak přibrala jsi něco? já porád dvě kila od stimulky a drží se, tak snad ještě chvíli zůstanou tam kde mají :)
@Alowen tohle bude fofr, se nenaděješ a budou v tobě čekat na pořádné zahřátí :) Fakt by to nechtěl vědět - hele to já bych teda nevydržela ani nááhodou a to ani u jednoho, jsem na vše typ - že už včera bylo pozdě :mrgreen:
…no, to já přibrala už 3,5kg od stimulky :oops:. Ale já s tím mám problémy i netěhotná, nejsem zrovna štíhlá :mrgreen: a navíc je to moje už 3.mimčo… No, a od samého začátku jsem měla pořád žravou, dělalo se mi šoufl, tak jsem to stále zajídala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.5.13 12:53

@tiptop švagrová je manželka mýho bráchy ;) Mají dva kluky, oba jim určili při druhém screeningu :) Už jsem tomu staršíku říkala, že co nevidět bude mít sestřenici :mrgreen: Jééé, úplně to vidím.
Páreček by byl super, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
21.5.13 14:11

Ahojda všechny!
@tiptop Gratuluju k super výsledkům. Jsem ani nevěděla, že je to hned. Jsem myslela, že naberou co půjde a budu čekat na výsledky. Počítám s tím, že u nás to tak bude.
Mně včera brali krev a moč ani nevím na co a ani nevím, jestli by mi nějaký špatný výsledky zavolali nebo jestli se to dozvím na další kontrole. :nevim: Jinak už jsem oprůkazkovaná a zjistila jsem, že tam mají jiný datum poslední MS než jak to mám zapsaný já.
@Alowen Držím pěstičky, ať už nikam nemusíš ;) To by bylo stejně nejlepší, viď. Kam jedete na dovču? My chceme v polovině června na Břeclavsko. Byli jsme tam loni a je to tam moc hezký. A já momentálně na nějaký velký sportovní výkony moc nejsem, tak to tam bude ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.5.13 14:17

@Tofik takže Tvůj prcek taky prospívá? To je super :) JJ, to víš, že by to bylo nejlepší, už nikam nemuset. Jedeme do Berřichova, našla jsem tam jeden penzion a je tam krásně a klid, Jizerky znám a vždy se mi tam líbilo. Taky se necítím na sportovní výkony, a to anštěstí ani můj drahý :D Na Břeclavsku je taky krásně a hlavně žádný kopce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
21.5.13 17:07

@Alowen jsem to se strýcem popletla a zamotala se ve vztazích :mrgreen: Ale i tak je dobrý že když se všichni slezete bude veselo a můžeš dědit hadříky či hračky ;) Jo páreček by byl nejlepší ale obávám se nejhoršího a to dvou kluků - to mi říkala kamarádka co má doma dva syny - rozmezí 3 roky - ono soužití s chlapama má i své výhody - jen je najít, každopádně se naučíš trpělivosti a pomaleji se s nimaï stárne :mrgreen:
Holky závidím dovolené - to si pěkně odpočinete, roztáhnete hrudníčky a prckům vyluftujete :D
Tofíku tu krev ti brali na screening né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
21.5.13 20:29

@tiptop na screening jdu za 14 dní. tak snad s takovým předstihem to neberou, ne? nebo jo? Já nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.5.13 21:46

@tiptop no právě že brácha má taky dva synky v rozmezí tři roky, takže mají doma veselo. Ten starší je nervák a tvrdohlavec po tátovi a ten mladší už chytá manýry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
22.5.13 07:04

@Tofik možný to je - podívej kdy ji nabírali mmě - takže to bude screening :palec:
@Alowen to musí být doma vážně nářez, zase si ale říkám že pokavad k sobě budou mít pak blízko je to neskutečnej dar do života…I když moje mamka má o rok mladší ségru a od malička se spolu nebaví ale stejně si naivně říkám jak naše dvojčata budou pupečníkově propojený do konce života :D
Jinak holky mrkněte se na své pojišťovny - občas nějaká něco v těhu uhradí - moje konkrétně by měla zaplatit 800 kč jednorázově (třeba na vitamíny, ultrazvuky atd - tak to využiji na ten screening co stál 950kč - alespoň něco, dneska tam hned jdu tak vyzistím estli náhodou není možnost dotace ještě něčeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.5.13 07:38

Ahoj holky, tak už máme prvotrim. screening taky za sebou a jsme snad v pořádku, takže radost veliká :) Jinak cena za screening je různá podle místa, kde vám ho dělají a třeba všeobecná pojišťovna vám přispěje pouze na cvičení a plavání pro těhotné. Takže teď mě trošku mrzí, že jsem loni prošvihla možnost změny pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
22.5.13 12:20

@Tina85 ahojda tak to je super? Nechali jste si udělat foto? A naznačil pohlaví?
Jo, každá to má jinak - ale chce se na to kouknout, mě proplatí 800 kč a do měsíce pošlou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.5.13 12:25

@tiptop to jsou krásné fotečky. Podle obrázku by to klidně mohla být ta holčička. Teď budu taky napnutá jak kšandy. Ale holčičky jsou fajn :kytka:

Jen tak pro srovnání. Na posledním obrázku je foto mužského pohlaví ve 13. týdnu.
 http://www.prenatal.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
22.5.13 12:34

@tina tak to je bezva, určitě sis oddychla :palec: a máš fotečky a netipli co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
22.5.13 12:39

@Martina139 kujůů,mamka je nemohla najít - přitom myslím, že je to v celku jasné ty kostřičky:-) Hele já si to prvotně vykoumala taky na frndičku, ale co jsem to někam poházela tak jako píšou že je to pindour! (ovšem otázka zda-li to kávové zrnko před nohou je vůbec pohlaví že :-)! No uvidíme - ale prostě toho 18tého neodejdu dokavad nebudu vědět alespon jednoho člobrdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.5.13 13:11

@tiptop já bych se bývala zbláznila, kdybych nevěděla pohlaví. Doktor mi tehdy řekl, že dřív jak ve 20. týdnu mi to neřekne. Byla jsem tam s manželem a doktor říká, tady vidíte ručičky, prstíky, očička. A manžel mu povídá, ale nás by zajímalo trochu něco jiného. Tak se zasmál a hned se začal soustředit. Povídá no B je 100% holčička. Tak mám ztuhl úsměv. A pak povídá, no ať hledám jak hledám, tak ani u A toho pindíka nevidím. No a já začala děsně bulet. Moc jsem si přála dva kluky a najednou dvě „pipinky“. Doktor z nás byl hotovej. Ještě, že manžel se držel. No a potom, když mě poslal dr. na UTZ srdíček, tak tam měla doktorka mnohem lepší UTZ. A holky nám potvrdila, protože viděla, že mají dělohu a vaječníky. A bylo jasno definitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
22.5.13 13:17

@Martina139 úplně tě chápu, já se toho taky děsím - prostě ultrazvuk nemá nic moc a když jsem viděla co ty mimina teď vyváděli a jak se kroutili a při pohledu na doktora jak už taky ztrácel nervy aby jim vůbec poměřil co má, tak jsem zvědavá na ten další ultrazvuk…Ještě mě napadla taková „blbost“ - kdyby to nejdebože zase nezistil - jde jít třeba indivindy (aby to nevěděl) pak do nemocnice na fotky 3D a tam si je nechat projet? Nebo bych za to musela platit nějaký nehorázný poplatek - netušíš? Já takhle budu bulet estli tam budou dva kluci - ale pak mě to zase snad přejde, hlavně aby byli v pohodě, vím je to malichernost takhle psát po tom všem čím jsme si prošli, ale nemůžu si zatím pomoc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí