ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
26.5.13 14:29

@irenn ahoojda,vítám tě tu :kytka: Tak to je super jak vám to krásně vychází z IVFka včetně pohlaví :potlesk: Hele a naznačili co to bude do třetice? Kolik jste si nechali zavést bobků? Každopádně je i dobrý že hadříky pro mimčo už máš vyřešené vid? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
26.5.13 14:34

@tiptop děkuju :lol:. Pohlaví nám zatím neříkali (ani jsme se neptali ;) ), vám už ano :?:
Zaváděli jsme 1 embryjko, ono jich ani víc nebylo, byl to čistě nativní cyklus, vůbec žádné hormony (jenom Pregnyl před OPU), takže se „pracovalo“ jenom s jedním vajíčkem. A co vy, máte ještě mrazáčky na případné sourozence :?:
Jinak oblečky nemáme už žádné, byla jsem nějakou dobu po rozvodu s ex s dětmi sama, takže jsem se všeho zbavila :roll:. No vlastně, kamarádce jsem půjčila věci po Miriamce na jejich holčičku, takže kdyby to byla holka, nějaké oblečky by byly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.5.13 14:40

Tak to je super že takhle v klídku a vyšlo to :palec:
Jéje ani mi nemluv - my žádná zamražená nemáme a i kdyby byly tak jsou k prdu, páč se nám chytly obě dvě takže čekáme :hug: :mrgreen: A pohlaví zatím také překvápko…Hele a co děcka - těší se na sourozence?
Vás všechny- tady je ijaroska - která to má podobně jako ty- že jdete do třetího obdivuji:palec: Já jsem vykolejená ze dvou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
26.5.13 16:01
@tiptop píše:
Tak to je super že takhle v klídku a vyšlo to :palec:
Jéje ani mi nemluv - my žádná zamražená nemáme a i kdyby byly tak jsou k prdu, páč se nám chytly obě dvě takže čekáme :hug: :mrgreen: A pohlaví zatím také překvápko…Hele a co děcka - těší se na sourozence?
Vás všechny- tady je ijaroska - která to má podobně jako ty- že jdete do třetího obdivuji:palec: Já jsem vykolejená ze dvou :jazyk:
…také vítám nováčka :hug:…a k tomu 3.mimču, také mám totiž dvě s exmanželem. Přítel nemá žádné, tak jsme chtěli jedno spolu…a po dvou letech to konečně vyšlo :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
26.5.13 16:12

@iaroska můj manžel taky ještě děti nemá ;). A já jsem chtěla vždycky 3 děti, i když po té, co jsem zjistila, že těhotním jenom po ivf, mi to připadalo jako sci-fi ;).

@tiptop myslím, že dvojky je něco jiného než mít děti po sobě ;) Každopádně - máte to 2v1, určitě to má i svoje výhody ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.5.13 16:34

Teda holky to máte skoro jak přes kopírák :D Hele normálně si připadám že furt funim když něco dělám - hned se zadýchávám a hodně piju:-)Jinak já už jsem pro mrńata něco nakoupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
26.5.13 16:54

@tiptop já funím taky, a to čekám jenom 1 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.5.13 21:22

@tiptop Pro úplně nejmenší dětičky jsou nejlepší košilky a dupačky. Nejsnáze se ti to bude oblékat. Později se naučíš dávat bodýčka. U těch pidi miminek se to chce prvně naučit dávat přes hlavičku. Pro mě ale byly nejpraktičtější. Jsou krásně na tělíčko, drží dobře plínku. Když jdeš ven, dáš přes ně v pohodě svetřík nebo mikinku, šupneš do kombinézky a jedeš. Overaly jsem používala pouze na spaní v noci. Rychleji budeš děti přebalovat. Holky v nich spí i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
27.5.13 09:04
@Martina139 píše:
@tiptop Pro úplně nejmenší dětičky jsou nejlepší košilky a dupačky. Nejsnáze se ti to bude oblékat. Později se naučíš dávat bodýčka. U těch pidi miminek se to chce prvně naučit dávat přes hlavičku. Pro mě ale byly nejpraktičtější. Jsou krásně na tělíčko, drží dobře plínku. Když jdeš ven, dáš přes ně v pohodě svetřík nebo mikinku, šupneš do kombinézky a jedeš. Overaly jsem používala pouze na spaní v noci. Rychleji budeš děti přebalovat. Holky v nich spí i teď.
…já se přikláním k Martině, také jsem měla nejradši bodíčka, držela skvěle plenky a nikde se to prckovi nevyhrnovalo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
27.5.13 10:52

Ahoj holky, jsem po ET jednoho bojovníčka 25.5., teda teď v sobotu. OPU jsem měla ve čtvrtek. V sobotu mělo 4 buňky, teda když mi ho zaváděli. Chci se jen zeptat, většinou ženský píšou že měli zavedeno osmibuněčné nebo už blastocystu, tak nevím, předpokládám že v CARU vědí co dělají, ale přesto..máte někdo podobnou zkušenost? bylo oplodněný vlastně ve čtvrtek ráno a v sobotu mi ho už dali. Chci se je asi ttochu uklidnit..celý den mám klidový režim tak moc přemýšlím..a kdy jste poprvé něco cítili? Před testováním asi nic že? :kytka: děkuju za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.5.13 10:57

@Nunetka ahoj, tak bojovníček to vydrží, uvidíš :hug: Ono záleží na tom, kolik Ti vzali vajíček, kolik se jich oplodnilo a vydrželo. Pokud je druhý nebo třetí den po OPU jenom jedno embryjko, tak ho zavádí. Ono je totiž riziko, že by do blastocysty nevydrželo a neměla bys k transferu nic. Takhle máš šanci, že se chytí. Pokus se platí tak jako tak.
TAk hodně štěstí Tobě i malé bublince :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 11:06

@Nunetka ahojda…Bud úplně v klidu to je normální že po dvou dnech má 4 buňky - ze začátku nula, další den dvě atd…My měli transfer až 5tý den takže je jasné že byly už vícebuněčné…Hele nic jsem necítila - vůbec nic ani do doby testování - já to prubla už asi pátý den - což bylo myslím 11 dní od pregnylu - který vyprchává z těla deset dní pokavad jsi měla 10000 jednotek, a byla tam slaboulinká čárka a pak testovala obden a čekala že bude sílit - silnější byla až někdy 10 den:-)Když si přečteš diskuzi od začátku, tak budeš vědět jak skoro každý den to u nás probíhalo :lol: Každopádně moc ti držím palce :kytka: Snaž se být v klidu a odpočívat, vím že to čekání je nekonečné ale je to takový test na další období těhu - my taky furt na něco čekáme ale už jako těhotné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 11:07

@Alowen Tak co už??? :mrgreen:
@iaroska @Martina139 Holky díkes za radu-takže zaměřit se na bodíčka! To je naprd že si to člověk nemá na kom vyzkoušet - máme jen dvě kočky - to asi nebude ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
27.5.13 11:08

@Alowen dekuju :hug: no právě ze dvou odebranych byl pouze jeden, ale diky bohu za něj, určitě se mu u me líbí. Testovat mam az 11.6.tak to bude dlouhe čekání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.5.13 11:08

@tiptop:D nemůžu se dočkat :) Halvně aby sněhuláčci přežili teplo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie