Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irenn ahoojda,vítám tě tu
Tak to je super jak vám to krásně vychází z IVFka včetně pohlaví
Hele a naznačili co to bude do třetice? Kolik jste si nechali zavést bobků? Každopádně je i dobrý že hadříky pro mimčo už máš vyřešené vid? ![]()
@tiptop děkuju
. Pohlaví nám zatím neříkali (ani jsme se neptali
), vám už ano ![]()
Zaváděli jsme 1 embryjko, ono jich ani víc nebylo, byl to čistě nativní cyklus, vůbec žádné hormony (jenom Pregnyl před OPU), takže se „pracovalo“ jenom s jedním vajíčkem. A co vy, máte ještě mrazáčky na případné sourozence ![]()
Jinak oblečky nemáme už žádné, byla jsem nějakou dobu po rozvodu s ex s dětmi sama, takže jsem se všeho zbavila
. No vlastně, kamarádce jsem půjčila věci po Miriamce na jejich holčičku, takže kdyby to byla holka, nějaké oblečky by byly ![]()
Tak to je super že takhle v klídku a vyšlo to ![]()
Jéje ani mi nemluv - my žádná zamražená nemáme a i kdyby byly tak jsou k prdu, páč se nám chytly obě dvě takže čekáme
A pohlaví zatím také překvápko…Hele a co děcka - těší se na sourozence?
Vás všechny- tady je ijaroska - která to má podobně jako ty- že jdete do třetího obdivuji:palec: Já jsem vykolejená ze dvou ![]()
@tiptop píše:…také vítám nováčka
Tak to je super že takhle v klídku a vyšlo to
Jéje ani mi nemluv - my žádná zamražená nemáme a i kdyby byly tak jsou k prdu, páč se nám chytly obě dvě takže čekáme![]()
A pohlaví zatím také překvápko…Hele a co děcka - těší se na sourozence?
Vás všechny- tady je ijaroska - která to má podobně jako ty- že jdete do třetího obdivuji:palec: Já jsem vykolejená ze dvou
@iaroska můj manžel taky ještě děti nemá
. A já jsem chtěla vždycky 3 děti, i když po té, co jsem zjistila, že těhotním jenom po ivf, mi to připadalo jako sci-fi
.
@tiptop myslím, že dvojky je něco jiného než mít děti po sobě
Každopádně - máte to 2v1, určitě to má i svoje výhody
![]()
Teda holky to máte skoro jak přes kopírák
Hele normálně si připadám že furt funim když něco dělám - hned se zadýchávám a hodně piju:-)Jinak já už jsem pro mrńata něco nakoupila ![]()
@tiptop Pro úplně nejmenší dětičky jsou nejlepší košilky a dupačky. Nejsnáze se ti to bude oblékat. Později se naučíš dávat bodýčka. U těch pidi miminek se to chce prvně naučit dávat přes hlavičku. Pro mě ale byly nejpraktičtější. Jsou krásně na tělíčko, drží dobře plínku. Když jdeš ven, dáš přes ně v pohodě svetřík nebo mikinku, šupneš do kombinézky a jedeš. Overaly jsem používala pouze na spaní v noci. Rychleji budeš děti přebalovat. Holky v nich spí i teď.
@Martina139 píše:…já se přikláním k Martině, také jsem měla nejradši bodíčka, držela skvěle plenky a nikde se to prckovi nevyhrnovalo
@tiptop Pro úplně nejmenší dětičky jsou nejlepší košilky a dupačky. Nejsnáze se ti to bude oblékat. Později se naučíš dávat bodýčka. U těch pidi miminek se to chce prvně naučit dávat přes hlavičku. Pro mě ale byly nejpraktičtější. Jsou krásně na tělíčko, drží dobře plínku. Když jdeš ven, dáš přes ně v pohodě svetřík nebo mikinku, šupneš do kombinézky a jedeš. Overaly jsem používala pouze na spaní v noci. Rychleji budeš děti přebalovat. Holky v nich spí i teď.
Ahoj holky, jsem po ET jednoho bojovníčka 25.5., teda teď v sobotu. OPU jsem měla ve čtvrtek. V sobotu mělo 4 buňky, teda když mi ho zaváděli. Chci se jen zeptat, většinou ženský píšou že měli zavedeno osmibuněčné nebo už blastocystu, tak nevím, předpokládám že v CARU vědí co dělají, ale přesto..máte někdo podobnou zkušenost? bylo oplodněný vlastně ve čtvrtek ráno a v sobotu mi ho už dali. Chci se je asi ttochu uklidnit..celý den mám klidový režim tak moc přemýšlím..a kdy jste poprvé něco cítili? Před testováním asi nic že?
děkuju za reakce
@Nunetka ahoj, tak bojovníček to vydrží, uvidíš
Ono záleží na tom, kolik Ti vzali vajíček, kolik se jich oplodnilo a vydrželo. Pokud je druhý nebo třetí den po OPU jenom jedno embryjko, tak ho zavádí. Ono je totiž riziko, že by do blastocysty nevydrželo a neměla bys k transferu nic. Takhle máš šanci, že se chytí. Pokus se platí tak jako tak.
TAk hodně štěstí Tobě i malé bublince ![]()
@Nunetka ahojda…Bud úplně v klidu to je normální že po dvou dnech má 4 buňky - ze začátku nula, další den dvě atd…My měli transfer až 5tý den takže je jasné že byly už vícebuněčné…Hele nic jsem necítila - vůbec nic ani do doby testování - já to prubla už asi pátý den - což bylo myslím 11 dní od pregnylu - který vyprchává z těla deset dní pokavad jsi měla 10000 jednotek, a byla tam slaboulinká čárka a pak testovala obden a čekala že bude sílit - silnější byla až někdy 10 den:-)Když si přečteš diskuzi od začátku, tak budeš vědět jak skoro každý den to u nás probíhalo
Každopádně moc ti držím palce
Snaž se být v klidu a odpočívat, vím že to čekání je nekonečné ale je to takový test na další období těhu - my taky furt na něco čekáme ale už jako těhotné ![]()
@Alowen Tak co už??? ![]()
@iaroska @Martina139 Holky díkes za radu-takže zaměřit se na bodíčka! To je naprd že si to člověk nemá na kom vyzkoušet - máme jen dvě kočky - to asi nebude ono ![]()
@Alowen dekuju
no právě ze dvou odebranych byl pouze jeden, ale diky bohu za něj, určitě se mu u me líbí. Testovat mam az 11.6.tak to bude dlouhe čekání..
@tiptop UŽ
nemůžu se dočkat
Halvně aby sněhuláčci přežili teplo ![]()