ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
27.5.13 11:09

@Alowen Skvělý!!! A kontrolu máš kdypak? Si piš že přežijou - konec konců tak dlouhou dobu ledovou zase neměli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
27.5.13 11:10

@tiptop dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.5.13 11:17

@tiptop 3.6. jdu na utz (mám to v podpisu ;)) to se dozvím i termín transferu.
K tomu testování - rozhodla jsem se to nechat až na ten den, co mi řeknou. Je to sioce dlouhý čekání, ale bez stresu, když tam třeba 9. den nic nebude.
@Nunetka po zkušenostech po IVF si nechám testování až na poslední chvíli. Oni vědí, proč tam dávají datum, jaké dávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 11:21

No jo - čumim ale blbě :D Hele takžéé v na konci června už by mohla být malá či malý bojovníček Aloweníček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.5.13 11:24

@tiptop jojo, 22.6. jedeme na dovču, tak už aspon ve třech :mrgreen: Když půjdu 3. na ultrazvuk, tak nejpozději 10. mi je tam šoupnou - podle toho, co mi říkal posledně dr. mi asi rozmrazí ty blastuly a jelikož je mrazili až pátý den (vitifikací) tak je téměř 100% šance, že přežijou. Takže budou DVA bojovníci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 11:27

To to už před dovčou budeš možná vědět zda-li jsou alowenátka :mrgreen: A ano ano ať tu mám dvojčecí posilu konečně taky - marťa je už za vodou a já potřebuju nějaký další dvojčecí online břuch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.5.13 11:31

@tiptop já už na dvojčata vypadám dneska :mrgreen: Když na sebe nedávám bacha, tak je to dobře čtvrtý měsíc :D
No těším se, až to bude za mnou. Za měsíc už budu těhotná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.5.13 11:31

Ahoooj holky! Už to ani nestíhám sledovat…
Gratuluju všem k dobrým výsledkům na screeningu! Věřím, že příští pátek budu taky klidná :)
@Alowen Tak ses konečně dočkala nového začátku ;) Držím pěstičky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.5.13 11:33

@Tofik :hug: děkuji, už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 12:18

@Tofik ahojda - hele jsme nějak zapomněli na sraz mě došlo..Jinak co ty? jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.5.13 12:28

@tiptop Já na to sice myslela, ale vzhledem k tomu, že se o tom nikdo jiný nezmínil, tak jsem to nechala. Navíc mi je pořád blbě a je hnusně, tak se mi ani nikam nechce. :oops:
Co se dělá na tom screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 12:35

To počasí je fakt na prd? a jak ti je blbě? Hele normální ultrazvuk přes břicho- poměří velikost, tlukost srdce, prosvítí ho, vytiskne fotečku a z kompu pak vyjdou vysledky na ty syndromy:-) už se těšíš vid? zkusíš se zeptat na pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.5.13 12:37

@Tofik v 11. týdnu ti vezmou krev a ve 13.týdnu jdeš na ultrazvuk, kde to zkompletují a řeknou výsledky pokud by bylo špatně tak jdeš rovnou na nějaký odběr klků či co. Já jdu zítra na ultrazvuk, tak jsem zvědavá a doufám, že to bude ok…mám docela strach pže manžel měl jedno dítko nemocné tak aby se to neopakovalo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.5.13 12:44

@tiptop No je mi šoufl :-) Nezvracím, ale ideální to není.
V tomhle počasí se můžeme sejít třeba v kavárně v Atriu nebo vedle. Je tam dětský koutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.5.13 12:47

@Janyyy Chápu, že se bojíš. Ale je otázka čím to bylo způsobený. V kolik zítra jdeš? Já jsem sice objednaná ráno, ale říkali, že nás bude víc a trvá to dlouho. Takže si asi počekáme. Říkali mi, ať s sebou raději vezmu i manžela, což jsem nepochopila proč. Jediný vysvětlení co mě napadá je, aby to viděl taky. Ale to je tak všechno :-) Držím pěstičky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí