ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
24.5.13 16:38

@tiptop Je to černobílá ale ten formát je docela velikej. Já se dívala na svou pojišťovnu a ta přispívá 1000 Kč na screening ale musíš mít podanou žádost a peníze ti vrátí zpětně. A já fakt neplatila nic a žádnou žádost podanou nemám. To fakt nechápu…Aby mi za chvíli nevolali z Caru že jim dlužím :mrgreen:.
Tak já to zkusím naskenovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.5.13 16:43

Tak se zdařilo. Vypadá jak když má na nohách lyže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
24.5.13 16:43

@Radunka83 týýý jo tak to bud ráda že jsi nic neplatila - on to má asi každý doktor jinak :cert: Hele tak to alespon ušetříš na něco jiného - vitamíny nebo tak…já ted tam byla - ale přispějou za celé těhu jednorázově 800 což už jsem si vybrala - jinak formulář jsem tam vyplnila za minutku - a peníze do 30 dní..tak pošli už se těším na dalšího prdíka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
24.5.13 16:45

Fáák on lyžuje! :mrgreen: No jo už je na to velkej dost - dokonce se tam zkouší i postavit - šikula to je :mrgreen:Jo manžel byl dojatek? Můj totiž jo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.5.13 17:08

@tiptop No on tam chudák děsně cestoval, ze začátku pořád jakoby prchal, vystrkoval na nás záda a zadek, ale ke konci už vypadal vyčerpaně, to už se skoro nehnul :lol:. No koukal na tu televizi docela soustředěně a vypadal docela dojatě, ale samozřejmě to nepřizná. Jedinej moment viditelnýho vzrušení pro něj bylo to, když naznačil doktor to s tím větším hrbolkem, to se celej rozzářil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
24.5.13 17:46

:mrgreen: ten můj by taky rád kluka - jako páreček - abych si přišla na své i já :lol: Hele vy jste měli taky metodu napíchnutí vid? Mě totiž napadá - estli při tom napíchnutí - říká se že klučičí spermie jsou hbitější a rychlejší, ale mín vydržej - no a když je vybírají tak si myslím že jdou po těhle - ale nevím zda-li má teorie je správná…Každopádně tobě je to fuk vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
24.5.13 18:59

@tiptop no moje logika mi to taky říká, že při výběru se klučičí spermouše lépe hledají a když mi je tam dávali tak říkala, že jsou tam dva :-)(né dvě). @Radunka83 teda to už je veliký, hlavně, že to je v pořádku :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
24.5.13 19:07

@Janyyy Teda jestli to bude pravda - tak si to můžeme nechat patentovat! :mrgreen: No však uvidíme - je nás tady dost na naši teorii - teda já za sebe doufám že neplatí:-))
Jani - kdy ty screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.5.13 19:38

Ahoj sluníčka, tak mám UTZ také za sebou. Vypadá vše v pořádku, ale definitivní výsledky budu vědět až po dalším odběru krve v červnu. Dr. mi totiž z toho screeningu udělal kombinovaný integrovaný test (kvůli mému věku :roll: ). Dosavadní výsledky jsou zatím všechny v pořádku :dance:. Naměřil nám 70mm a odpovídáme 13+2, takže o tři dny jsme zestárli, oproti minulému UTZ :lol:. Fotečku bohužel nedám, nemám scener :(. My jsme také nic neplatili, bylo to na pojišťovnu a dali nám 2 fotečky zdarma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
24.5.13 19:43

@iaroska gratulace mamko :potlesk: A pohlaví taky nic vid? Holky teda vy máte takový obry vám povím - asi se musím víc krmit či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.5.13 19:46
@tiptop píše:
@iaroska gratulace mamko :potlesk: A pohlaví taky nic vid? Holky teda vy máte takový obry vám povím - asi se musím víc krmit či co :mrgreen:
…děkuji, já jsem ráda, že jsme dohnali 3dny deficit, nějak jsme kulhali, ale ono to prý po tom IVF nevadí, protože transfer byl až 19. den DC. Pohlaví neviděl, ani si netroufnul tipnout, malý se strašně vrtělo, jednou bylo zády nahoru, pak k nám a pak zase na zádech…no, rodeo a to jsme tam byli jen cca 5-10min :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.5.13 19:49

S těma spermiema je to zajímavá teorie, to mě nikdy nenapadlo :lol:. Mě je to fakt fuk co to bude, hlavně ať je to zdravý, no možná trošku bych se přikláněla k holce, ale je to jedno…
@iaroska Gratuluju, dobrý zprávy :dance:
No a já mám fakt nějakýho obra, ovšem taky ho poctivě krmím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
24.5.13 19:50

@iaroska Vid? evidentně se to miminům vůbec nelíbí tohle šmírování :mrgreen: Teda holky kde vy ty gyndy máte - chodíte vůbec v Čechách? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.5.13 19:53
@tiptop píše:
@iaroska Vid? evidentně se to miminům vůbec nelíbí tohle šmírování :mrgreen: Teda holky kde vy ty gyndy máte - chodíte vůbec v Čechách? :lol:
…no, ono to placení závisí na věku a hlavně žádance od mudra. Mě totiž poslal můj gynekolog, ptal se jestli tam chci a já, že jo, tak jsem to měla zdarma, víš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
24.5.13 19:53

@Radunka83 no Raduš uvidíme - my už si můžeme možná otevřít takový menší CAR - alespon jako psychologické poradkyně a vysvětlivkyně :mrgreen: Já teda poslední dva dny žeru jako prase - večer, takže vááha je schovaná a mám na ni stopku :mrgreen: Jo a jinak čučíte po hadrech už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí