ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
20.5.13 10:47

To je divný ale každopádně si to rychle vykurýrovala což je důležité…holky tak já dneska ve tři ten screening, tak pak vám dám echo jak to probíhalo…mám motýly v břiše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.5.13 10:51

@tiptop :palec: tak jsem zvědavá zda ti už naznačí pohlaví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
20.5.13 11:03

@Janyyy tý jo já taky ale vzhledem k přístrojovému vybavení s tím moc nepočítám - ale to víš že budu otravovat - dokonce dnes tam jde i přítel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
20.5.13 12:08
@Janyyy píše:
@iaroska :mavam: utíká to, doufám jen, že všechno bude ok, já jdu na ten ultrazvuk 28.5. a jak to zvládáte, máš nevolnosti atd.

Janyyy nevolnosti nemám…bylo mi trochu nevolno v 9.týdnu, ale to už je pryč. Včera jsem konečně dobrala i utroš, tak doufám, že ustoupí i únava. Mám trochu nerva z toho screeningu, už aby to bylo za námi…a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
20.5.13 12:52
@tiptop píše:
To je divný ale každopádně si to rychle vykurýrovala což je důležité…holky tak já dneska ve tři ten screening, tak pak vám dám echo jak to probíhalo…mám motýly v břiše :roll:
…držím palečky :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
20.5.13 14:23

@iaroska kuju už za chvilkuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.5.13 17:20

@tiptop Tak co, tak co, čekám na dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.5.13 17:22

Tak a ta je někde na zmrzlině a slaví místo, aby poreferovala nám netrpělivkám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.5.13 17:41

To je děsný, my tu čekáme netrpělivě a ona si někde užívá viď :lol:. No, ale já jí to přeju, taky doufám, že budu v pátek aspoň na půl moct slavit :).Co ty, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
20.5.13 17:46

HOLKÝÝÝ HOLÁÁ JSME ZPÁTKY:-) strašně dlouho jsme tam byli - jedno miminko bylo strašně živé a furt se hejbalo a nechtělo se měřit…Takže výsledky jsou super - všechny syndromy vyloučeny, nosní kůstky a prstíky mají - jeden si cucal dokonce už palec a druhý na nás mával…mají 5.5. a 5.8 cm - odpovídají 12+1 - vše ok, vzali jsme si jednu 3d fotku ala 250 - naštěští se mu podařilo zachytit obě naráz a pak 3 černobílé fotky alá kus 50kč, na jedné fotce má ten jeden člobrda roztažený nožky a přijde mi že má uprostřed kávové zrno - pak to oskenuju a zkusím to sem někam hodit odbornicím na pohlaví..na další ulz jdu 18.6. a to mi prý snad řekne pohlaví :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.5.13 17:59

@tiptop Jeeee, tak to je super zpráva :hug:, takže si dovolím gratulovat k dalšímu splněnému kroku!!! Zkus to foto, to mě zajímá :lol:, ale odborník na pohlaví fakt nejsem :lol:.
No, tak teď v pátek já, doufám, že přinesu taky dobré zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.5.13 18:08

@tiptop to super! tak nejhorší máš za sebou a teď už jenom ty příjemné věci jako nateklé nohy, strie a porod:-) tak že by holka a kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
20.5.13 18:39

Holky děkuji za gratulace, však počkejte vy to máte už taky za humny - ale byly to nervy, než zkontroloval jedno tak uff dobrý, pak druhýý - uff - pak další výsledky z pc - uff dobrý :lol: u vás to bude rychlejší :kytka:
hele tak zasílám - ta první fotka - co to může být mezi nožkama? Zkusím to hodit někam odbornicím zda-li nebudou moudřejší než já nedočkavka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.5.13 18:46

A doktor ani nenaznačil?
já tedy poznám hlavu, tělo a nohy, ale pindíka nevidím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
20.5.13 18:48

Ne - prý se neodváží:-) no uprostřed noh je takové zrnko jako by či co - tak to bude bud pindík nebo pipina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí