Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To je divný ale každopádně si to rychle vykurýrovala což je důležité…holky tak já dneska ve tři ten screening, tak pak vám dám echo jak to probíhalo…mám motýly v břiše ![]()
@Janyyy tý jo já taky ale vzhledem k přístrojovému vybavení s tím moc nepočítám - ale to víš že budu otravovat - dokonce dnes tam jde i přítel ![]()
@Janyyy píše:
@iaroskautíká to, doufám jen, že všechno bude ok, já jdu na ten ultrazvuk 28.5. a jak to zvládáte, máš nevolnosti atd.
Janyyy nevolnosti nemám…bylo mi trochu nevolno v 9.týdnu, ale to už je pryč. Včera jsem konečně dobrala i utroš, tak doufám, že ustoupí i únava. Mám trochu nerva z toho screeningu, už aby to bylo za námi…a co ty?
@tiptop píše:…držím palečky
To je divný ale každopádně si to rychle vykurýrovala což je důležité…holky tak já dneska ve tři ten screening, tak pak vám dám echo jak to probíhalo…mám motýly v břiše
Tak a ta je někde na zmrzlině a slaví místo, aby poreferovala nám netrpělivkám:-)
To je děsný, my tu čekáme netrpělivě a ona si někde užívá viď
. No, ale já jí to přeju, taky doufám, že budu v pátek aspoň na půl moct slavit
.Co ty, jak je?
HOLKÝÝÝ HOLÁÁ JSME ZPÁTKY:-) strašně dlouho jsme tam byli - jedno miminko bylo strašně živé a furt se hejbalo a nechtělo se měřit…Takže výsledky jsou super - všechny syndromy vyloučeny, nosní kůstky a prstíky mají - jeden si cucal dokonce už palec a druhý na nás mával…mají 5.5. a 5.8 cm - odpovídají 12+1 - vše ok, vzali jsme si jednu 3d fotku ala 250 - naštěští se mu podařilo zachytit obě naráz a pak 3 černobílé fotky alá kus 50kč, na jedné fotce má ten jeden člobrda roztažený nožky a přijde mi že má uprostřed kávové zrno - pak to oskenuju a zkusím to sem někam hodit odbornicím na pohlaví..na další ulz jdu 18.6. a to mi prý snad řekne pohlaví ![]()
@tiptop Jeeee, tak to je super zpráva
, takže si dovolím gratulovat k dalšímu splněnému kroku!!! Zkus to foto, to mě zajímá
, ale odborník na pohlaví fakt nejsem
.
No, tak teď v pátek já, doufám, že přinesu taky dobré zprávy…
@tiptop to super! tak nejhorší máš za sebou a teď už jenom ty příjemné věci jako nateklé nohy, strie a porod:-) tak že by holka a kluk?
Holky děkuji za gratulace, však počkejte vy to máte už taky za humny - ale byly to nervy, než zkontroloval jedno tak uff dobrý, pak druhýý - uff - pak další výsledky z pc - uff dobrý
u vás to bude rychlejší ![]()
hele tak zasílám - ta první fotka - co to může být mezi nožkama? Zkusím to hodit někam odbornicím zda-li nebudou moudřejší než já nedočkavka ![]()
A doktor ani nenaznačil?
já tedy poznám hlavu, tělo a nohy, ale pindíka nevidím:-)
Ne - prý se neodváží:-) no uprostřed noh je takové zrnko jako by či co - tak to bude bud pindík nebo pipina ![]()