Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop teda to jsou úžasný fotky. Jenom žasnu nad tím, že už jsou to hotoví človíčci a tak malincí. Moc Ti gratuluju, vlastně vám všem čtyřem ![]()
@Alowen děkuji moc - vid? no my jsme celkem taky mrkali - hlavně když tam dělali kotouly, otáčeli se, pak cucání toho palce bylo dojemné a taky mávání tlapou - takový pidilidi
Jenom to pohlaví že nevím - ani to jako nekoumal - byl z nás vyřízenej - je nás prý moc a miminka hyper
A jak jsi na tom ty čoeče? už jsi to dostala?
@tiptop no já pořád čekám, až to dostanu. Vlastně nečekám, tak nějak pořád věřím, že nedorazí
Ani nemám zatím žádný příznaky.
Na pohlaví je při prvním screeningu ještě brzy, chce to vydržet ![]()
@Alowen dobré ráno, tý jo já dnes od pěti vzhůru
a kdy jsi to měla případně dostat? Hele a na ten KET - dáte jedno nebo dvě?
@tiptop Krásné ránko. Dostat jsem to měla teoreticky tento víkend. Ale u mě je to takové, že to od teď můžu dostat kdykoli, takže žádný stres.
No, mám v plánu, že is nechám dát dvě, pokud budou obě po rozmražení v pořádku - dr mi říkal, že mi asi enchá rozmrazit ty blastičky
. Hlavně aby ta MS neváhala moc dlouho, protože na konci června jedeme na dovču a to už chci mít bublinky u sebe
To je pech když se na ni čeká tak si ten příchod prodlužuje mrcha - mě se to stalo přesně tak před stimulací kdy se zpozdila o několik dní
Hele a až to dostaneš tak budeš brát nějaké léky - třeba na růst sliznice či tak? nebo tam naklušeš až třeba 12 tého a dle sliznice rozmrazí nanuky?
@tiptop no, dostala jsem od svýho doktora estrofem - normálně se předepisuje jako substituční léčba při menopauze. Ale pře KETem to dávají ženským, u kterých hrozí buď anovulační cyklus nebo nedostatečná sliznice - já mám problémy s ovulací a doktor mě už zná docela dobře. Takže od 2DC budu brát tohle, do toho si píchat na ředění krve, brr, a kolem 12 dne naklušu na ultrazvuk. Jsem domluvená se svým dr. že zajdu k němu - on je jeden den i v tom CAR, kam chodím, a prostě budu raději, když mě vyšetří on. Můžu prý přijít kdykoli mezi 10 - 15 dnem, takže rozptyl pěkný. a pak do 5 dní transfer ![]()
Hele to uteče - furt lepší než znova prodělat martyrium s hormonama a odsátím…Ale to čekání vid? Já ted zase opět do 18 tého - mě jebne asi - a estli ani potom nebudu vědět co to je - tak jako nevím co se mnou bude ![]()
Tiptop… gratuluji k bezva výsledkům
…já už se tak těším až to budu mít také za sebou…už v pátek ![]()
@tiptop jo, uteče, už aby to bylo
Hormony mě čekají stejně, ale naštěstí ne taková dávka jako při stimulaci. Ty buď taky v klidu, to přežiješ
Můj přítel nechce vědět pohlaví, tak jsem zvědavá, jak to nakonec vymyslíme ![]()
@iaroska no už jen 3 noci a bude tady taky fotečka tvého pidičlovíčka
Jinak přibrala jsi něco? já porád dvě kila od stimulky a drží se, tak snad ještě chvíli zůstanou tam kde mají ![]()
@Alowen tohle bude fofr, se nenaděješ a budou v tobě čekat na pořádné zahřátí
Fakt by to nechtěl vědět - hele to já bych teda nevydržela ani nááhodou a to ani u jednoho, jsem na vše typ - že už včera bylo pozdě ![]()
@tiptop tak já jsem si dřív říkala, že si to nechám jako překvapení. Ale švagrová o tom mluvila s takovým nadšením - že chce vědět, kdo to je, chce si ho pojmenovat, že jsem si říkala, proč ne. Stejně na tom nic nezměním, tak proč to nevědět hned ![]()
Jenže u Pavla jsem narazila, no uvidím… ono až se to bude na ultrazvuku natřásat, tak si myslím, že se nedá nepoznat, jestli tam toho bibmáska má nebo ne
Jo, mimochodem, četla jsem teď jeden deníček, že očekávali kluka a narodila se holka
takže ani to určení pohlaví není jistý. V Příbrami byl kdysi primář na gyndě, který se splet u vlastního potomka ![]()
@Alowen to já si taky říkám že právě už mu můžeš říkat jménem, případně něco nakupovat - což o to holčičce dát modrý není tak pitomý jako obráceně s růžovou
Ale taky jsem už slyšela že třeba jasně potvrzená holka a po porodu ejhle - a chlapeček prožil nejlepší léta v růžovým ![]()
@tiptop tak zrovna tomu mrněti je šumák, co má na sobě
Tomu jde hlavně aby dostal napít a měl milující rodiče ![]()
Se mi líbilo, když mi švagrová po druhém screeningu říkala: „to je exibicionista, ukázal nám ho ze všech stran, takže prostě není pochyb o tom, že to je kluk“ ![]()
Já vím - ale jde spíš o okolí - pojedeš ven s růžovými chlapečky?
No my jak včera byli tak taky to první sebou mlelo, házelo a to druhé spokojeně spinkalo - tak přítel zkonstatoval to je jasný - to neposedný je holka po tobě, ty sebou furt taky meleš a nevydržíš na místě a to druhé je hodné jako já
A co má nakonec švagrová - fakt kluka? To nebude moc starý strejda pak pro tvoje prcky vid?