ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10566
20.5.13 21:04

@tiptop teda to jsou úžasný fotky. Jenom žasnu nad tím, že už jsou to hotoví človíčci a tak malincí. Moc Ti gratuluju, vlastně vám všem čtyřem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
20.5.13 21:12

@Alowen děkuji moc - vid? no my jsme celkem taky mrkali - hlavně když tam dělali kotouly, otáčeli se, pak cucání toho palce bylo dojemné a taky mávání tlapou - takový pidilidi :hug: Jenom to pohlaví že nevím - ani to jako nekoumal - byl z nás vyřízenej - je nás prý moc a miminka hyper :lol: A jak jsi na tom ty čoeče? už jsi to dostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.5.13 07:15

@tiptop no já pořád čekám, až to dostanu. Vlastně nečekám, tak nějak pořád věřím, že nedorazí :D Ani nemám zatím žádný příznaky.
Na pohlaví je při prvním screeningu ještě brzy, chce to vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
21.5.13 07:19

@Alowen dobré ráno, tý jo já dnes od pěti vzhůru :cert: a kdy jsi to měla případně dostat? Hele a na ten KET - dáte jedno nebo dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.5.13 07:40

@tiptop Krásné ránko. Dostat jsem to měla teoreticky tento víkend. Ale u mě je to takové, že to od teď můžu dostat kdykoli, takže žádný stres.
No, mám v plánu, že is nechám dát dvě, pokud budou obě po rozmražení v pořádku - dr mi říkal, že mi asi enchá rozmrazit ty blastičky :lol:. Hlavně aby ta MS neváhala moc dlouho, protože na konci června jedeme na dovču a to už chci mít bublinky u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
21.5.13 08:12

To je pech když se na ni čeká tak si ten příchod prodlužuje mrcha - mě se to stalo přesně tak před stimulací kdy se zpozdila o několik dní :jazyk: Hele a až to dostaneš tak budeš brát nějaké léky - třeba na růst sliznice či tak? nebo tam naklušeš až třeba 12 tého a dle sliznice rozmrazí nanuky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.5.13 08:23

@tiptop no, dostala jsem od svýho doktora estrofem - normálně se předepisuje jako substituční léčba při menopauze. Ale pře KETem to dávají ženským, u kterých hrozí buď anovulační cyklus nebo nedostatečná sliznice - já mám problémy s ovulací a doktor mě už zná docela dobře. Takže od 2DC budu brát tohle, do toho si píchat na ředění krve, brr, a kolem 12 dne naklušu na ultrazvuk. Jsem domluvená se svým dr. že zajdu k němu - on je jeden den i v tom CAR, kam chodím, a prostě budu raději, když mě vyšetří on. Můžu prý přijít kdykoli mezi 10 - 15 dnem, takže rozptyl pěkný. a pak do 5 dní transfer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
21.5.13 09:27

Hele to uteče - furt lepší než znova prodělat martyrium s hormonama a odsátím…Ale to čekání vid? Já ted zase opět do 18 tého - mě jebne asi - a estli ani potom nebudu vědět co to je - tak jako nevím co se mnou bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
21.5.13 09:36

Tiptop… gratuluji k bezva výsledkům :hug:…já už se tak těším až to budu mít také za sebou…už v pátek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.5.13 09:37

@tiptop jo, uteče, už aby to bylo :) Hormony mě čekají stejně, ale naštěstí ne taková dávka jako při stimulaci. Ty buď taky v klidu, to přežiješ :) Můj přítel nechce vědět pohlaví, tak jsem zvědavá, jak to nakonec vymyslíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
21.5.13 09:51

@iaroska no už jen 3 noci a bude tady taky fotečka tvého pidičlovíčka :-) Jinak přibrala jsi něco? já porád dvě kila od stimulky a drží se, tak snad ještě chvíli zůstanou tam kde mají :)
@Alowen tohle bude fofr, se nenaděješ a budou v tobě čekat na pořádné zahřátí :) Fakt by to nechtěl vědět - hele to já bych teda nevydržela ani nááhodou a to ani u jednoho, jsem na vše typ - že už včera bylo pozdě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.5.13 09:58

@tiptop tak já jsem si dřív říkala, že si to nechám jako překvapení. Ale švagrová o tom mluvila s takovým nadšením - že chce vědět, kdo to je, chce si ho pojmenovat, že jsem si říkala, proč ne. Stejně na tom nic nezměním, tak proč to nevědět hned :)
Jenže u Pavla jsem narazila, no uvidím… ono až se to bude na ultrazvuku natřásat, tak si myslím, že se nedá nepoznat, jestli tam toho bibmáska má nebo ne :D Jo, mimochodem, četla jsem teď jeden deníček, že očekávali kluka a narodila se holka :D takže ani to určení pohlaví není jistý. V Příbrami byl kdysi primář na gyndě, který se splet u vlastního potomka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
21.5.13 10:50

@Alowen to já si taky říkám že právě už mu můžeš říkat jménem, případně něco nakupovat - což o to holčičce dát modrý není tak pitomý jako obráceně s růžovou :mrgreen: Ale taky jsem už slyšela že třeba jasně potvrzená holka a po porodu ejhle - a chlapeček prožil nejlepší léta v růžovým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.5.13 10:53

@tiptop tak zrovna tomu mrněti je šumák, co má na sobě ;) Tomu jde hlavně aby dostal napít a měl milující rodiče :hug:
Se mi líbilo, když mi švagrová po druhém screeningu říkala: „to je exibicionista, ukázal nám ho ze všech stran, takže prostě není pochyb o tom, že to je kluk“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
21.5.13 11:09

Já vím - ale jde spíš o okolí - pojedeš ven s růžovými chlapečky? :mrgreen: No my jak včera byli tak taky to první sebou mlelo, házelo a to druhé spokojeně spinkalo - tak přítel zkonstatoval to je jasný - to neposedný je holka po tobě, ty sebou furt taky meleš a nevydržíš na místě a to druhé je hodné jako já :lol: A co má nakonec švagrová - fakt kluka? To nebude moc starý strejda pak pro tvoje prcky vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí