ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
24.5.13 19:56
@tiptop píše:
@Radunka83 no Raduš uvidíme - my už si můžeme možná otevřít takový menší CAR - alespon jako psychologické poradkyně a vysvětlivkyně :mrgreen: Já teda poslední dva dny žeru jako prase - večer, takže vááha je schovaná a mám na ni stopku :mrgreen: Jo a jinak čučíte po hadrech už?
..já tedy už jo…už jsem pořídila lacláče a laclovou sukni, nějak je mi vše těsné :lol:…já tedy u každého těhotenství měla velký břicho, vždycky se v porodnici děsili, že budu mít veliké mimino a byli to oba tří kilový uzlíčci :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
24.5.13 19:59

:mrgreen: hrůza - no roste to nějak nebezpečně, jako v těhotenství se mají nejlíp ty z arabských zemích - ty jejich hábity - všude to fouká, nikde netěsní, nepřetejká a není nic vidět :mrgreen: Hele a na mimino něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.5.13 19:59

Já ještě ne, ještě ve skříni něco najdu…ale pomalu si budu muset jít pořídit nový podprsenky, nějak mi to z těch mých po strannách už moc leze…
Jooo, já bych si mohla otevřít CAR snad hned a mohla bych poskytovat rady od začátku stimulace až po screening…já mám pocit, že mám přečtený snad všechno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.5.13 20:07

… podprdy už jsem kupovala také i kaťky, protože nemám ráda ty nízké a ty vyšší už mě tlačily :mrgreen:. Na mimčo zatím nic, já mám ještě schovaný nějaký základ po malý, spíš neutrální barvy a růžové teď dědím od švagrové, ta má 7měsíční holčičku, a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.5.13 20:16

…holky, mě vám pořád občas pobolívá v podbřišku, máte to některá? Co s tím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.5.13 20:20

Na mě čeká klučičí oblečení po manželově sestře a holčičí od bratránka, takže já jsem na začátek lehce zaopatřená :lol:.
S tím břichem nevím, mě nebolí vůbec a ani jednou nebolelo…Možná to je tím, jak se roztahuje děloha a poprvadě nevím co by se s tím dalo udělat jinýho než vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.5.13 20:23
@Radunka83 píše:
Na mě čeká klučičí oblečení po manželově sestře a holčičí od bratránka, takže já jsem na začátek lehce zaopatřená :lol:.
S tím břichem nevím, mě nebolí vůbec a ani jednou nebolelo…Možná to je tím, jak se roztahuje děloha a poprvadě nevím co by se s tím dalo udělat jinýho než vydržet :nevim:
…já to právě neměla ani u jednoho z dětí, až teď. Je fakt, že děti jsou přirozeně, tohle je poprvé z umělka :nevim:. Ale vydržet se to dá, není to nijak velká bolest, ale trochu mě to straší, vždycky si říkám, aby nebylo něco špatně. Četla jsem různé diskuze a prý je to normální :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.5.13 20:28

@iaroska Taky jsem slyšela a četla, že to je normální…jako může někdo třeba stále lehce špinit…To bude dobrý, na ultrazvuku všechno dobrý, tak se prcek asi moc roztahuje no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.5.13 20:40
@Radunka83 píše:
@iaroska Taky jsem slyšela a četla, že to je normální…jako může někdo třeba stále lehce špinit…To bude dobrý, na ultrazvuku všechno dobrý, tak se prcek asi moc roztahuje no :lol:
…taky se stále po každé kontrole uklidňuji, že je vše ok…někde jsem četla, že je na to dobré magnezium, tak to musím vyzjistit u dr, jdu tam 4.6 :think:…tak já už dneska balím, jdu uložit děti…mějte se moc hezky a pěkný večer všem :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
24.5.13 20:59

Holky, asi musím vyvrátit vaši teorii o výrobě kluků. Také máme za sebou IVF + metodu ICSI, takže napíchnutí vajíčka přímo konkrétní vybranou spermií a máme dvě holky :mrgreen: Zřejmě se doktorovi líbily více ty holčičí spermie. Ale uvidíme, jak to vyjde u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.5.13 07:18

Se máte že máte po kom dědit - to já musím vše od znova…dokonce si připravím excelovskou tabulku (excel já ráda) a začnu zapisovat názvy a kusy, abych měla přehled a případně se nepřehltila hadrami :lol: S tím podbřiškem - taky mě občas bolí - jako na ms - jsem lehce vynervovaná a furt tam čumím a šokuje mě vytékající utrogestan :lol:
@Martina139 Hele Marto - nejsou pro mimina nejpraktičtější overaly - celopropínací na břichu? Než bodíčka, polodupačky atd? Jako že by byly v overalu celý den - prdím na případnou estetiku - ta přijde až třeba kolem půl roku kdy nějaký lacláčky atak - co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
25.5.13 12:18
@tiptop píše:
Se máte že máte po kom dědit - to já musím vše od znova…dokonce si připravím excelovskou tabulku (excel já ráda) a začnu zapisovat názvy a kusy, abych měla přehled a případně se nepřehltila hadrami :lol: S tím podbřiškem - taky mě občas bolí - jako na ms - jsem lehce vynervovaná a furt tam čumím a šokuje mě vytékající utrogestan :lol:
@Martina139 Hele Marto - nejsou pro mimina nejpraktičtější overaly - celopropínací na břichu? Než bodíčka, polodupačky atd? Jako že by byly v overalu celý den - prdím na případnou estetiku - ta přijde až třeba kolem půl roku kdy nějaký lacláčky atak - co myslíš?
…ty bereš ještě utrogestan? Já jsem skončila v neděli, takže už jsem skoro celý týden bez. Mám tedy takový lehce nažloutlý výtok, tak nevím, zda to je ještě po tom utroši a nebo mě třeba pobolívá břicho z nějakého zánětu!!! :nevim: Musím se poradit s dr., dost na ně trpím :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
25.5.13 12:24

Ježiš holky, teď jste mě uklidnily, že máte to pobolívání taky, já se bála, že bude nějaký problém, ale asi to bude normálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.5.13 14:39

No ještě ho mám tak na 3 dny a konéééééc :potlesk: ono to bude vlastně skoro stejný jak u tebe - jsi 6 dní napřed :) Ale třeba v Caru mě doktorka říkala že ho třeba ve 20tt zase ženskejm nasazuje - ted nevím jestli kvůli tvrdnutí břicha či čípku - no raději se pak doktora taky zeptám, radši ho preventivně budu brát jestli funguje…Normálně hoky je zvláštní že poslední dobou potkávám samé dvojčátka - to se mi dřív vůbec nestávalo - no a vidím taky ty kočárky velikosti titaniku :roll: když pak vidím normální kočár tak si říkám jééé to je jak pro panenku - to je pohodička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
26.5.13 14:12

Ahoj holky :mavam:, můžu se ještě „vetřít“ mezi vás?
Na ET jsem byla 8. 3. (takže dáreček k MDŽ :mrgreen: ), měli jsme nativní ivf cyklus v Gennetu. Už 2 děti mám (taky po ivf) s exmanželem.

K bolestem břicha - mě sice nebolí břicho, ale zato mě sem tam bolí v kříži a v tříslech :nevim:, předevčírem to bolelo tak, že jsem ani nemohla usnout. Pamatuju si tyhle bolesti i z minulých těhotenství, poprvé mě to docela vyděsilo a šla jsem na pohotovost, všechno bylo ok a dr. mi vysvětlil, že jsou to natahující se děložní vazy. Bolesti břicha jsou taky normální (pokud to nejsou vyloženě křeče).

Oblečení - už se do ničeho nevlezu :roll:, nemám totiž ráda volné oblečení no a svoje kousky ve velikostech xs a s už prostě nedopnu, takže se musím brzo vypravit na nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí