ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
27.5.13 12:59

Nebojte holky - to dopadne! Ale určitě pak hned napište a dejte fotečku:-) No jasnééé - aby to viděl i manžel, je to moc hezký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.5.13 14:29

@Nunetka to je úplně normální (4 buňky 2 dny po OPU). Moje čtyřbuňka chodí už do druhé třídy ;). Moc ti držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.5.13 14:33

@Janyyy @Tofik držím vám moc palce na screening!
Já jsem z toho měla dost nervy, holt stará matka (je mi 37), ale naštěstí všechno vyšlo v pořádku, tak jsem podepsala nesouhlas s odběrem plodovky, nechci zbytečně riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.5.13 14:35

@Tofik to mě „těší“, že není :poblion: jenom mě. Dnes ráno jsem 2× :poblion:, to by mě zajímalo, kdy to skončí :roll:. V tomhle hnusným počasí je to ještě horší než normálně :zed:. Držím ti palce, ať je ti brzo líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 17:31

Ahojda holky, tak před chvílí jsem myslela že ze mě vytéká utrogestan a ona krev! produrchovala celou slipovku! Ted mám novou, je tam další - malý čůrek krve - fakt nevím co mám dělat - může to být po utrogestanu? večer jsem si zapomněla vzít a mám už beztak jen asi do středy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
27.5.13 18:02

@irenn Děkuju za takovou sice krátkou ale moc pozitivní reakci. :hug: doufám, že se bublince u mě daří. To bylo tvé první IVF a vyšlo takhle pěkně? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.5.13 18:06

@tiptop a nemáš mít nějak touhle dobou MS? třeba je to ještě nějaký pozůstatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 18:10

No tak před týdnem odhadem - teď to vypadá že zatím nic - ale břicho je takový divný, jako před ms - chjo to je hrůza nevědět co se tam dole děje, jsem na nervi zase už - do hááje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.5.13 18:12

@tiptop no je to děs, co na nás ty těla vymýšlí. Neboj, to bude OK, třeba se tam mrňata perou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 18:16

Snad jo, nebo roztahujou - každopádně to zase bude noc na houby - furt lítám na záchod, kontroluji a čumim tam - doktor tam už není - stejně co by mi řekl - ležet, jestli se to zhorší přijedte, tak budu čekat a modlit se - proč já nemůžu mít nějaké známého, příbuzného gynekologa 24 hodin online:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.5.13 18:18

@tiptop uf, to jsou nervy, viď… Může to být prasklá cévka nebo taky hematom, těžko takhle říct. Mě se to v minulém těhotenství stalo 3× - jednou v 7tt, pak v 16tt a ještě jednou ve 23tt, příčina se nezjistila, vždycky jsem jednorázově krvácela :roll:. Držím moc palce, ať už se to neopakuje! :hug:

@Nunetka ano, to bylo 1. ivf, před 9-ti lety ;). Blbě jsem reagovala na stimulku, takže bylo jedno embryjko, ET taky za 2 dny jako u tebe ;). Teď jsem těhotná po nativu, viz podpis ;). Tak ať se u tebe embryjku líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
27.5.13 18:22

@irenn Díky, no já právě na stimulaci taky nereagovala, měla jsem jen dva folíky, byla tam sice dvě vajíčka, ale oplodnilo se jen jedno. Můžu se tě ještě zeptat? Kdy poprvé jsi cítila, že to vyšlo? Až po testu? já jsem byla na ET v sobotu, ale dnes už mám takový pocit v bříšku nevím jak to popsat, prostě jakoby to vyšlo a mám ho i nafouklé. Prsa mě bolí taky. Ale to je asi moc brzy viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 18:23

@irenn děkuji - je to fakt sílá - hlavně že tak z ničeho nic - jdeš si ukrojit housku a bum…říkám si však už jsem ve 13tt tak to už by měly být jistý né? No každopádně nesmím plašit, stejně to neovlivním - jsou v pořádku jen si lehli tam kam nemělí :) Hele kdy ty jsi vůbec objednaná na další ultrazvuk? Dal ti taky takovou prodlevu jako mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.5.13 19:33

@tiptop no tak koukám, že taky stresy neodešly…když tak na pohotovost, ale asi je občasné zakrvácení normální. Já teda nekrvácím ani nešpiním, ale už tři dny mě docela výrazně bolí břicho, tak se zítra musím na vše vyzeptat. A taky přemýšlím o změně doktora, vůbec nic mi neřekne a vzhledem k mým předcházejícím problémům mě měl dávno poslat na krev na štítnou žlázu(byla jsem dnes na popud známé sestřičky) a taky na cukr protože jsem obézní a máme jí v rodině tak bych měla jít už nyní :cert:. @Nunetka to je opravdu brzo na pocity, ale hlavně to mu věř a ono to za chvíli bude počůráno na papíře:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
27.5.13 19:51

@tiptop …no, co to tu čtu? Doufám, že už je vše v pořádku, moc držím palečky… :hug: Kdyby se Ti to ale nezdálo, radši si zajeď zítra k dr., i když prý je to na začátku těhotenství normální. Jak jsi na tom teď? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí