Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irenn to by přítel asi nepřežil - šéfuje 12 ženskejm a doma by měl další tři ![]()
@irenn
to jo, a vykompenzovalo by se to - v práci šéfuje on, doma bychom šéfovaly my
Hele kdy ty máš další ultrazvuk - nechce se mi to prolízat
A necháte si to říct? A tušení nějaké máš?
Hele sledujete vůbec kauzu paterčat? My se tady trápíme aby bylo vůbec jedno a v Milovicích to berou po kusech
Možná příště (já tedy ne:-) žádné IVFko - ale dovolená v Milovicích - možná tam mají něco ve vodě či vzduchu ![]()
@tiptop další utz až ve 20tt, poslední byl ve 13 v rámci screeningu. A kdy máš příští utz ty? Když se nic neděje, tak se dělá utz na potvrzení těhotenství, pak screening, pak 20tt a 32tt. U dvojčátek to je ale možná jinak.
Mamince paterčat snad přispěju po porodu na psychiatra
. Ale hlavně jí samozřejmě přeju, ať jsou prcci v pořádku ![]()
Já jdu 18.6. - teda je děs že ty kontroly jsou tak málo - jako čekat od 20-32 - kdy to může být nejkritičtější ohledně zkracování čípku, předčasného porodu atd. mi přijde jako haluz! Kontroly každý měsíc pro toho kdo má o to zájem a basta ![]()
To já taky - ale co bude po tom - copak teď - medializace, nějací sponzoři atd ale velký výdaje přijdou až půjdou do školy, kroužky, pomůcky, výlety atd a to vše 5× a naráz - do toho jí jako matce 6 dětí nevím kdo nabídne práci - ale popravdě nevím jak bych to řešila já - jako kdyby se na to přišlo takhle pozdě - jinak samozřejmě redukci
A mohli jí to naplánovat na 1.6. - to by bylo symbolické ![]()
@tiptop Já slyšela, že už od 12.tt. Já počkám, až to těch plno ženských co to koupily vyzkouší a pak se jich zeptám, v kolikátém jsou a jestli to funguje. Teda hodně mě to láká. I třeba pro Adélku by to mohlo být zajímavý.
Hojda holky,
tak jak jé? U mě vše v poho, krvácení asi zažehnáno - takže v tomto směru super, včetně toho, že mám pocit že jsem bez příznaků - už ani ty prsa, nebo spavost..tak snad je tam dole vše ok
Teda to počasí je ale neuvěřitelné! Doufám že nebydlíte v bezprostřední blízkosti vod a sledujete to jen za okny a v televizi.
A paterčata už jsou venku - teda mít doma celkem šest chlapů to bude vývařovna v gastronádobách:mrgreen:
@tiptop ahojky
paterčata jsou masakr a chudák mamina - šest chlapů pod střechou ![]()
Já sleduju vše ostražitě, mám jít v poledne na ten UTZ a celá Praha ucpaná. A leje a leje. Přítel neodjel ráno do práce
Naštěstí blízko vody nebydlíme, ale je to šílený, jsem na prášky…
@Alowen no jo ty jsi z Prahy - to je katastrofa
Každopádně snad se tam nějak dopravíš, radši vyrazit o hodně dřív - hele a dneska by jsi se mohla dozvědět termín transferu že? Budu držet vše co mám at už je to co nejdřív ![]()
@tiptop no, snad jo. Pořád ještě uvažuju, že tu kontrolu přehodím, záleží, jak to dopadne v práci. Čeká mě test, který nejde odložit, tak snad to stihnu. Normálně se z práce do CARu dostanu za půl hodiny, tak hodina snad bude stačit, jinou možnost nemám.
Termín transferu se dozvím, už se nemůžu dočkat
@Alowen Chjo to je pech - zrovna dneska - ale určo to vymyslíš, dopravíš se tam a už pak budeš odpočítávat jen dny
Ale takovýto červen snad ani já nepamatuji - už i topíme, fakt hrůza ![]()
@tiptop no, to budu vědět v jedenáct, jestli stíhám nebo ne
Už abych to všechno měla za sebou. Vy tam na východě jste za vodou
Ještě jsem topení nezapínala, ale u nás v baráku topí, no je to děs…
Tak tfuj tfuj tfuj - ať už jsou kluci rozmražení v tobě
Hele my naštěstí bydlíme dál od Labe - má dobrý protipovodnový vál -ale zase na druhou stranu estli to vyteče - tak Pardubice jsou placka a bude to do pěti minut ![]()
@tiptop žádný kluci, pěkně holčičky to budou
ale děkuji, fakt se na to těším víc jak dítě na Vánoce ![]()
A furt leje