Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop díky, za půl hodiny vyrážím z práce, jsem děsně nervozní ![]()
Holky, jdu tam na 10:30 a nejdpozději v 11:30 už budou bublinky u mě. Dneska jsem měla trochu negativní sny, ale to snad je dobrý znamení (volali mi z CAR, že se prďolky nerozmrazily)
@iaroska @tiptop Teď se pohlaví ještě nedá určit. Možná příště. I když myslím, že to bude ještě brzy.
@Alowen Tfuj tfuj tfuj
Určitě se jim u Tebe bude líbit, prdelkám ![]()
@tiptop @iaroska Teda dokud jste to chlupatý břicho nezmínily, tak bych si ani nevšimla. Ale asi ho mám taky zarostlejší. To je asi přirozená ochrana proti sluníčku, které teď není na břicho zdravé. Příroda si asi pomáhá sama, kdybychom snad chtěly chodit odhalené ![]()
@Tofik no tak já leda tak za betonovou zdí, žádné veřejné odhalování se chystat toto léto nechystám
@Alowen tak jak mamkooo - ležíš?
@Alowen ahojda tak jak je mamčo? Mě bylo včera úplně naprd celý den - hlava a tělo jak po flámu - ale dnes už konečně dobrý…a za týden konečně kontrolááá ![]()
@tiptop ahojda, no já jsem docela unavená - vlastně taky jak po flámu. Chtěla jsem pracovat z domu, ale napsala jsem tam, že to dneska nedám
Aspoň že venku je konečně sluníčko, asi se přesunu s knížkou na balkon
Mimochodem, na test si počkám, žádný stresy
KO bude super ale chápu, že je to dlouhý
@Alowen však joo - teď je důležitá ta pohoda - i když je pravda že já jsem se bála i smát abych ze mě nevypadli
Hlavně ať si tam prdíci hezky hověj - vlastně ono teď už je asi rozhodnuto a dvojčátka si snad pomáhají ![]()
A počasí vypadá že už snad konečně bude hezky - jedu od středy do neděle na chalupu, trochu si ztmavit ty haksny sejrový - tak snad.
Kde máme zbytek mamul? Se neozvou ![]()
@tiptop my jedeme 22. do Jizerek na dovču. Testovat budu tam. Snad počasí vydrží.
Maminy odpočívaj… hele, ty seš pořád na neschopence, nebo jak?
@Alowen Však já vím že se to dozvíš na dovče a vykounou na tebe dvě
Hele já jsem v práci skončila, firma zkrachovala a já už pak nic nehledala, páč od ledna jsem vlítli na doktory, takže sice doma zadarmo ale zase po několika letech vyšli děti ![]()
@tiptop achaaaa, tak to je skvělý, že ti to vyšlo takhle napoprvý, že se těšíš miminkama a nemusíš se stresovat že nemáš práci
Jo fakt někdo nahoře při nás stál, já jsem antiko nebrala asi pět let a ani se nijak nechránila, jen s jedním partnerem jsme dvakrát zkusil inseminaci a nic a pak jsem to nechala na osudu a taky nic..no a s tímhle partnerem jsem přes rok a vše dobrý a tak když do toho přišel ten konec firmy, tak jsem řekla a dost - je mi 31 - jemu 38, nebudu něco shánět, nebudu moc chodit po doktorech, zase se upínat na práci a děti kvůli tomu oddalovat do bůhví kdy - musíme řešit - a tak v lednu návštěva první v sanusu, jedna inseminace, laparoskopie, a v březnu IVFko a bum
Takže jsem moc ráda - ale je pravda že teď peníze žádný a po mateřský shánět na novo
Ale je to zázrak ![]()