ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
13.6.13 12:06

@Alowen …já měla také problémy s krvácením…vždycky jsem to dostala týden před a pak ještě jednou v termínu 8o, proto se to tam prý nemělo čas uhnízdit, ale ten duphaston mi právě pomohl. Před tímto posledním IVFkem jsem ho právě brala 3měsíce a pak jen Clostík a povedlo se :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
16.6.13 17:20

Ahojda maminy,

tak mám zase pocit že jsem se zvětšila-je to mazec :P Ten břuch je jak do široka tak do daleka :mrgreen: Jinak vše ok, zřejmě asi tak jak má být - ale je pravda že jsem mnohem víc utahanější, hned funím a i zvedat mě už nebaví - se tak plazim spíš než chodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.6.13 19:41

@tiptop No jo, to víš, máš tam dvojčátka :lol:.Já nedopnu už v podstatě žádný ze svých kalhot, ani tříčtvrťáků letních ani šortek…Tak mi manžel do jedněch tříčtvrťáků dal gumu do knoflíkový dírky a natahuju si ji přes knoflík… :mrgreen: ale je to vidět…takže asi budumuset na nákup brzy. Břicho vyrostlo, ale ráno je pořád podstatně menší než pak přes den, máš to taky tak nebo jsem divná? :D A asi jsem čekala, že mi poroste ze dne na den, ale ono je už tak týden skoro stejný pořád, tak jsem zklamaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
16.6.13 19:52

@Radunka83 :mrgreen: manžel šikula - mě už přijde že mě kalhoty pnou i ve stehnách - chjo, fakt se na sebe nemůžu ani podívat - připadám si jak nafouklé rajče (ještě jsem se připekla :lol: A s tím břichem to mám stejně - ráno ještě jakžtakž ale odpo - teď balón, prsa se zastavila takže vypadám jak africké dítě :lol: V úterý jdu na tu kontrolu - zrovna tam mám jet dvakrát! ráno a navečer na ultrazvuk a mají být tropy, jako fakt nevím do čeho se vtěsnám :mrgreen: Jako tímhle stylem nevím kam se až nafouknu :lol: Jinak už jsi něco koupila na prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
16.6.13 21:00

@tiptop jejda, proč tě honí k dr. jeden den 2× :roll: :roll: :?:

Holky já to mám s břichem stejně - ráno to jde, večer meloun :mrgreen: :mrgreen:. do normálního oblečení se už ani nezkouším narvat, teda když nepočítám jednu sukni na gumu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
16.6.13 21:05

@irenn protože jsou to magoři - v devět tam mám jet na nějakou krev (nevím na co - budu 16tt) a v 16:30 ultrazvuk! Asi neměl místo či co - ale přijde mi to dost nefér, navíc pardubice jsou totálně rozkopaný, takže mhd tam pojedu místo 25 minut takovou hodinu :twisted:
To mám radost že to máme podobně, připadám si fakt blbě jako že je to moc brzy co se s mým tělem děje, kor jak jsem mrnavá tak se ty děti nemají asi kam rozmístit -do pater to nepůjde tak to táhnou dopředu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
16.6.13 21:19

@tiptop krev se bere v 16tt na triple testy.
No to je teda fakt otrava, jet tam 2×, dost nepochopitelně to naplánovali :roll: :roll:. Hlavně, ať všechno dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
16.6.13 21:30

@irenn aha a výsledky jsou dokdy - a to jsou zase testy na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.6.13 13:01

@tiptop neboj, děti se klidně vlezou i do patra. Znám ze své zkušenosti :mrgreen: A břicho bude horší a horší.
Já jedu s rodinou do Pardubic v pátek. Moje sestra tam má promoci. Už teď mě straší, že je to tam šílené. Manžel bude s holkama strašit někde před fakultou. Já se půjdu podívat na sestru. A pak se chystáme na oběd někam do restaurace. To jsem na to s holkama zvědavá. Myslím, že nás vykážou po deseti minutách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
17.6.13 14:01

@Martina139 děkuji za uklidnění :mrgreen:
Hele je to tady děs - hlavně v ranních a odpoledních špičkách - zavřeli jeden pitomej most a pardubice kolabují - prostě nemohli počkat třeba na prázdniny - idioti! :cert: Každopádně má být parádní supervedro tak budu držet pěsti at jsou breberky statečné a pozorně sledují šikovnou tetku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
17.6.13 14:27

@tiptop výsledky jsou za pár dní, většinou je volají jenom když je nějaký problém. Je to riziko Downova syndromu a rozštěpových vad. Možná se bere krev v té době i na něco jiného, to nevím, mě brali jenom na tohle. Každopádně je to o dost míň přesný test než screening v 1. trimestru, u dvojčátek navíc často vychází zkresleně, aspoň co vím od kamarádky, která dvojčátka má.

@Martina139 držím palce, ať celou akci v pohodě zvládnete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.6.13 14:46

@tiptop Ještě nemám koupenýho nic, tak nějak tajně doufám, že mi ve středu na kontrole řekne co to je a jápůjdu si koupit první věc na prcka a doma to dám manželovi jako překvapení, že teda čekáme holku nebo kluka :)
Jinak je to teda fakt skvělý, že tě tam tahá 2×. Mě doktorka řekla, že když mi ten screening vyšel tak dobře, tak mi triple testy dělat nebude, že mě nebude zase stresovat, a že pak uděláme ten velikej ultrazvuk ve 20. týdnu, tam že se zkoumá důkladně srdeční činnost a pozorujou případný rozštěpy…takže teď ve středu na krev nejdu (teda asi).

Jinak jste mě holky uklidnily, že to s tím břichem máte taky tak. Já ráno mám ho vidět, ale nic extrémního, vyskočí pak až během dne, asi i stím, jak jím…A pozorujete, že pořád roste nebo ho máte takový podobný už nějakou dobu?

Tadyunás je dneska teda dost vedro, mám pocit, že pak v létě asi ani nebudu pociťovat touhu jet někam na dovolenou do tepla s tím pupkem, když teď vidím, jak se cítim už teď. A to zase až zase takový vedro není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
17.6.13 14:57

@Radunka83 @irenn @tiptop jééé, teda holky, jak vás čtu o tom pupku, tak jsem docela ráda, že to největší budu mít v zimě :mrgreen:
Tak ať vám broučci prospívají, já pořád čekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.6.13 15:56

@tiptop no z tety si musí vzít příklad. Kam ta se na mě hrabe. Ta je super šprt. Předčí i mě :mrgreen:
Mám hlavně strach, že budeme parkovat bůh ví kde a potáhneme se v tom vedru přes půl Pardubic. To budou holky blahem bez sebe. V restauraci jim pak strčím něco k snědku do ruky a snad nás nechají alespoň deset minut v klidu, abych do sebe hodila oběd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
17.6.13 16:15

@irenn vidíš to jsem ani nevěděla že to je krev na tripple - člověku taky nic neřeknou - no jestli to falešně zkresluje tak potěš pánbůh se mnou, zase nervy v kýblu…
@Radunka83 to vedro je příšerný, absolutně nevycházím, zítra nevím jak to přežiju - zkoušela jsem tam volat jestli to není možný nějak spojit, no řekli at přijdu ráno na tu krev a domluvím se aktuálně se sestrou - zda-li tam bude nějaká skulina nebo jak…Jako raději tam budu čekat dvě hodky než se táhnout busem sem a tam v tomhle palermu :twisted: Zítra taky moc doufám v pohlaví - jestli né, tak nevím kam pak zajít - do 20tt to určo nevydržím - máte nějaký tip? Třeba jít indivindy na ten 3D do nemocnice třeba - ovšem aby se jim taky chtělo něco hledat a nevyplázla kačky vlastně za nic…
To břicho nevím jak roste - ale je to dáno i jídlem - čím víc tím výš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital