Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alowen už jsi hledala duchy?:-) @Radunka83 taky až za měsíc poradna a ten velký ultrazvuk a teď do pondělka čekání na výsledek triplů…no orostě samé čekání
@Radunka83 dneska mám 9. den, včera jsem našla ducha, ale zatím se neraduju. Do dalšího testu se mi chce i nechce, doufám, že přežiju do víkendu ![]()
@Janyyy včera, neodolatelný nutkání hned ráno s budíkem
Už jsem psala výše ![]()
@Alowen no jo duchaření
víš co je lepší ten test clear blue…tam ti to prostě hodí výsledek a je jasno, ale když si vzpomenu jak jsem testila jak blázen a furt to byla slabá čárka, pořádná až někdy 16.17. den + dva odběry krve jako samoplátce…no prostě blázinec:-)
@Janyyy Mě tady na stole pořád leží žádanku do Gennetu na ten druhotrimestriální screening a pořád jsem nerozhodnutá, jestli tam jít nebo ne. doktorka říkala, že to je zbytečný, když mi ten první vyšel dobře…fakt nevím ![]()
Jo a dneska tlak 131/91, doufám, že to je jen tím teplem…
@Alowen Fuj, úplně zase vidím sebe a vzpomínám si na sebe a na testování…Nejhorší dny zatím pro mě
. Duch je dobrý znamení, určitě to je na dobré cestě!!!
@Janyyy jojo, Clear Blue si koupím, oficiálně mám testovat příští čtvrtek, a to budeme na dovolené, tak se otestuju tím
On stačí ten nejlevnější
Mám doma ještě jeden mamatest, tak bud ho použiju před odjezdem, anebo schovám na další dítko ![]()
@Radunka83 jenže já jsem testovat nechtěla
Chtěla jsem to nechat, ale tím, že jsem naprsto bez příznaků, mi to prostě nedá. Dneska ráno bylo v pohodě, uvidím zítra a v pátek…
V pátek jdeme do hospody, i s přítelovo synem a společnou kamarádkou, tak jsem zvědavá, jak jim řeknu, proč nepiju ![]()
@Alowen …9.den jsem také měla ducha, pak cca 2dny se to malilinko zlepšovalo, ale pořádná čárka vylezla až 15-17den…takže to bude určitě ok, držím palečky ![]()
@iaroska děkuji
testovat mám 27., to budu 17. den. Možná to testnu už o den dřív
@Radunka83 gratulace k chlapečkovi
![]()
@Janyyy gratuluju k úspěšné kontrole
![]()
@Alowen a tobě potichounku gratuluju k duchovi, je to na výborné cestě
![]()
U mě nic nového, na kontrolu jdu příští pátek. Už jsem nervózní, ráda bych cítila úplně jasné pohyby, což se zatím říct nedá ![]()
@Alowen nejlepší výmluva budou třeba atb (na močák, dutiny, cokoliv tě napadne
). Prý menší množství alkoholu (typu deci vína) v těhotenství nevadí. Já teda nedám ani tu deci, neb by mě to položilo ![]()
@tiptop jé 2 holčičky, to je príma
. Přítel bude mít doma harém
.
Já počítám vnitřně taky s klukem + mi to všichni tvrdí, že to bude kluk tak jsem zvědavá, jestli se nepletu. Po ET se mi ale 2× zdálo, že máme holčičku, tak uvidíme ![]()
Krásný den, už se k vám brzy přidám, i když jsem tři měsíce pozadu ![]()
Spodní test je 8. den po KETu a ten vrchní dneska, 11. den ![]()