Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno sluníčka…tak jsem se změřila…přes pupek už mám téměř 110cm
a přikládám fotečku z rána ![]()
@iaroska parááda, já taky z rána - ted je už asi zas větší -ale měřila jsem ted - a asi 82 ![]()
@iaroska no o to víc je to zase vidět - od začátku stimulace po teď- mám skoro 8 kilo navrh - dneska 53
Ale co - hlavně se tam nějak vejdou a nevylejzaj ven
Jinak myslím že břuch mi popraská stopro - hele jak ty a první děti? Hodně strií nebo pohodička - břicho vypadá absolutně neponičeně ![]()
@tiptop píše:…na břiše nemám po dětech nic, jen na nohách trochu, v oblasti třísel…prý, když se neudělají při prvním, tak už se spíš neudělají
@iaroska no o to víc je to zase vidět - od začátku stimulace po teď- mám skoro 8 kilo navrh - dneska 53Ale co - hlavně se tam nějak vejdou a nevylejzaj ven
Jinak myslím že břuch mi popraská stopro - hele jak ty a první děti? Hodně strií nebo pohodička - břicho vypadá absolutně neponičeně
Příspěvek upraven 24.06.13 v 11:43
…já mám zatím od začátku cca 5kg, ale na mojí figuře je to znát ![]()
@iaroska tiše závidím- no uvidíme - co má stát se asi stane no - moje mamka přibrala při mě i bráchovi přes 20 kilo a strie taky jen pár - na nohou… Jinak jak se cítíš? já třeba nemám vůbec žádné zvláštní chutě na nic- všude píšou co všechno spolykaj a jaké kombinace a já jím naprosto běžně - jen na maso se nemůžu moc dokopat, ale snažím se překonávat, páč si myslím že maso to chce.
Jé břucha pěkný, tak se taky večer vyfotím, já od stimulace 3 kg, ale břicho se tak nějak nafouklo ven a strie už mám tak snad se to nebude zhoršovat ![]()
@iaroska píše: …já mám zatím od začátku cca 5kg, ale na mojí figuře je to znát
Pěkný holky!
@tiptop Vždyť tam skoro nic nemáš!
Jsem čekala pořádný ranec podle toho co tady píšeš, jak jsi tlustá ![]()
@tiptop …já se cítím, tak nějak normálně..žádné zvláštní chutě nemám, jen musím jíst trochu pravidelně, jinak mi je šoufl
. Já přibrala v 1. těh. 23kg a ve 2. už jen 14kg. Chtěla bych to teď zmáknout aspoň jako ve 2.
, tak uvidíme ![]()
..holky, takhle jsem vypadala den před porodem 2. prcka holčičky
![]()
@iaroska Týýý jo, pěkný bříško. Si nedokážu představit, jak to pak budu tahat. A ještě v zimě ![]()