ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2093
21.6.13 09:11

@Alowen to jsou opravdové dálnice :potlesk: :potlesk: :potlesk:, gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
21.6.13 12:28
@Alowen píše:
Krásný den, už se k vám brzy přidám, i když jsem tři měsíce pozadu :dance:
Spodní test je 8. den po KETu a ten vrchní dneska, 11. den :pankac:
…moooooc gratuluji k testíku a držím palečky :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.6.13 12:46

@Alowen Super, to vypadá velice nadějně!!! :dance: Tak ať se drží dál prckové!!!

Jinak mě teplo nikdy moc nevadilo, ale včera jsem vyloženě trpěla :lol:. Díky za gratulace, manžel je rád - toho syna si prostě přál :D. Teď to jméno ještě vymyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.6.13 12:55

@Radunka83 já děkuji za gratulace. Ty dvě čárky se tam dneska ukázaly témšř okamžitě. Bojím se radovat naplno a komukoli to říkat. Tak se z toho jen vypisuji.
Ví to vlastně jenom přítel, tomu jsem to prostě říct musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.6.13 13:01

@Alowen Tomu rozumím a je to celkem logický - už máš jeden neúspěch za sebou. Já jsem při prvním těhotenstvíbyla tak nadšená, že jsem to hned řekla rodině i kamarádům a pak jsem velice litovala a nenáviděla to neustálý vysvětlování, že to nevyšlo. Takže teď už jsem taky byla mnohem opatrnější a skoro nikomu to neřekla. Pokud to tak cítíš a nechceš to říkat, tak to nedělej. Počkej třeba až po potvrzení srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.6.13 13:03

@Radunka83 já to řeknu tak maximálně mamce a švagrový, která jediná ví o KETu. S ostatníma počkám až dostanu průkazku. I když 13. července jedu bratranci na svatbu a tam nepití alkoholu asi bez povšimnutí nezůstane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
21.6.13 13:15

@Alowen taky jsme to řekli jenom v rámci rodiny ;) Čekali jsme až po 12tt no a vlastně ještě dál, prostě dokud si toho lidi nevšimli :mrgreen:. Taky mám za sebou blbou zkušenost jako @Radunka83, člověk pak je na tohle opatrnější.
Jdeš i na krev nebo pak rovnou na utz :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.6.13 13:18

@irenn já jdu rovnou na ultrazvuk. Příští čtvrtek budu volat do CAru a objednám se. Zítra jedeme na dovču, tak to čekání nebude tak hrozný

Holky ještě jednou děkuju, všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.6.13 13:19

@irenn no a u mě si asi hned tak nevšimnou :mrgreen: já už teď vypadá jako bych byla v pátým měsíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
21.6.13 13:42

@Alowen kam jedete :?: To je moc fajn, aspoň si hezky odpočineš :dance: :dance:. Užijte si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
21.6.13 13:48

@irenn do Jizerek, do Bedřichova :) Mám od dr. schválený menší výlety i sem tam bazén :D ale budu na sebe, vlastně na nás, dávat pozor. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.6.13 08:21

@Alowen gratuluju ke krásné dálnici. Na 11. den je to fakt krásný. Že by další dvojčátka? :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
22.6.13 21:43

@Alowen To je skvělýýý!!! :hug: Mám mooooc velkou radost, že je to na dobré cestě a obdivuju Tě za Tvůj přístup :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
23.6.13 14:56

Ahojda mamkyyy :mavam: byla jsem se opět rekreovat, snědla tunu třešní, jahod a přežírala se vajíček, břicho narostlo, prsa stagnujou :lol: Jo volala mi genetička ty výsledky z triplů a vše prý dobrý- hodnoty odpovídají dvojčátkům - takže žádný stres - @Radunka83 veliká gratulace k pindíkovi! Už máte ujasněné jméno? Mě na kontrole vlastně taky neřekli nic - měřil jim jen hlavy - prý v pořádku- ale kolik, jsem se zapomněla zeptat a když jsem chtěla vědět jak jsou velcí - tak prý řekl že už je celý nejde změřit - proto měří jen lebečky - nevím vlastně ani kolik váží - člověk přesně jak píšete, tolik otázek a pak na vše zapomene - u mě to teda bylo daný i z toho šoku z holek, takže jsem pak vylítla, ani se neobjednala na ten 20tt jak jsem byla v šoku :mrgreen: @Martina139 No hele můžu se pak přihlásit případně k odběru hadérek od tvých princezen, máš recht mamka mi taky tvrdí že holčičky dvojčata jsou bojovnější a víc vydržej než kucí - ostatně to víme i ze života my baby že? :mrgreen: @Alowen a je to tady :potlesk: :potlesk: :potlesk: - neuvěřitelný! Kdy jdeš na krev bobe?
@Janyyy a ještě nic nevíme ohledně pohlaví? Mě teda ty výsledky z triplů volali druhý den - což je super že taková rychlost - každopádně tfuj tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
23.6.13 14:58

@irenn @iaroska holky vy už tušíte co to bude? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie