Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop mně i s dvojčatama vyšly triply dobře. Tak se nestresuj, vyjde to v pořádku. Jinak tě asi nepotěším, ale mně řekl doktor a to má supr UTZ, že před 20.tt mi pohlaví neřekne
Musela jsem čekat až na ten velký UTZ.
@Martina139 tak kéž by i mě
Teda Marťo - to mi neříkej - to néé ![]()
Jako nechápu jak jsi to mohla (jak někdo) může vydržet!
Mamka už plete svetříky - a jelikož jí dochází bílá tak chce koupit barvu na rukávky dle pohlaví - taky nedočkavec
Žlutou a zelenou nemám ráda, hnědou jakby smet - tak říkám mami černá je jistota a hodí se ke všemu, tak na mě kouká a říká - vždyt budou vypadat jako ty.. ehmm.. - Emáci ![]()
@tiptop no museli jsme vydržet. Ale když jsme tam v tom 20.tt šli s manželem, tak už mezi dveřma jsme chtěli vědět, co čekáme
Doma totiž seděla celá rodina na telefonu a tchýně měla též pletení v pohotovosti.
@Martina139 hele a na jaké univerzitě promuje? že bych poradila parkování
@tiptop Fakulta chemicko technologická. Je to až tam na výpadovce na Hradec Králové. Už když jela na státnice, tak nechala auto doma a radši jela vlakem.
@tiptop já jsem taky už nedočkavá, ale ještě víc příbuzní, kteří se furt ptají a nechápou, že utz bude až ve 20tt
. Ono je pohlaví vidět i dříve, minule mi to dr. říkal v 17tt, ale to byl utz navíc, neb jsem měla problémy no a přitom už rovnou kouknul mezi nohy
.
koukám, že jsme s trpělivosti na tom, všichni stejně:-). Já jdu zítra do poradny a pak na krev do Caru tak doufám, že bude ultrazvuk a, že by mohl být alespoň náznak toho co to bude.
@Martina139 jojo - to je kousek ode mě
Hele nejlepší bude (teda přesně nevím kde tahle fakulta je- je jich tam po víceru, tak snad mi to našlo dobře - v tom bílém kruhu mezi paneláky - parkování je tam zadarmo a je to do pěti minut k fakultě - místo si myslím že tam najdete - nebude-li chtít zaparkovat kolem páté odpoledne či tak
No a pak záleží kam chcete na oběd - parkování v Afi palaci na jedné straně města či před Grandem na straně druhé…
@tiptop jo to je přesně ona. Ségra tam má být o půl jedné, takže pojedeme docela brzo. Holky necháme někde na trávníku před fakultou. Na oběd ještě přesně netušíme, kam se vydáme, ale snad to přežijeme. Ségra právě říkala, ať jedeme dostatečně brzo, že Pardubice jsou teď úplně ucpaný a mohlo by se stát, že přijedeme pozdě. Já jsem přes Pardubice jezdila do školy do Hradce Králové, tak jsem ani nechtěla věřit, že to tam může být tak ucpané.
@Martina139 tak to by snad neměl být problém - ale fakt vyjedte dřív- přítel jel tuhle z práce místo 5 minut 35
Ale dnes už to bylo lepší - nevím jestli lidi přestali v tomhle vedru jezdit a vzali si dovču nebo vytáhli kola
To červeně označený je podchod a je to fakt chvilinku od zaparkování mezi paneláky…No jsem zvědavá jak dlouho pojedu zítra já, každopádně teď jsem objednala už postýlku za super cenu - bílou ikea - takže první ze čtyř
(chceme mít dvě i na chalupě, kde pak budu většinu času)máme..uff ![]()
@tiptop postýlek není nikdy dost
Já mám doma momentálně tři a další dvě cestovní na chatě. Doma totiž mají holky dvě postýlky v pokojíčku. Tam spí v noci. Po obědě ale dělají takový bordel, že jsme je musely dát každou do svého pokoje a tudíž koupit třetí postýlku ![]()
@Martina139
no máme co dělat čoeče, vy jste tomu dali ještě o level víc, konkurujete kojeňáku ![]()
Krásný prosluněný den sluníčka…to máme vedro, co? To je na zdechnutí, člověk neví, kam by zalezl. Hlásím, že jsem přibrala další kilo za 14dní
, na kontrolu jdu za týden, to mě asi moc nepochválí. Jinak u nás nic nového, malé je pěkný neposeda, každý den se ozývá, dokonce už ho cítil i přítel přes břicho
. Držím všem palečky na dnešní kontroly ![]()
@iaroska ahojda, tak jsem přijela od doktora - vzali mě tu krev - zítra mi prý zavolá genetička výsledky a vzal mě teda rovnou na ultrazvuk - vše vypadá ok, hematom je včudu a prý to vypadá na dvě holčičky
Ale že jistější to bude ve 20tt - tak doufám že tam alespon jedna bude a nenaroste jim pindík.. Jaká myslíte že je pravděpodobnost že by to mohlo být naopak? Zaměnujou se spíš chlapečci za holčičky nebo obráceně? ![]()
@tiptop ahojky, tak gratulace, že jsi to v tom vedru zvládla
Já jsem četla oba případy. Jedna maminka tady napsala deníček, že čekali chlapečka a ejhle, pindík se někam ztratil ![]()