ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
7.6.13 11:52

@tiptop Fotečku dal. Dává vždycky automaticky. Taky se nás ptal jestli máme objednanýho kluka. Tak nevím, co tím chtěl říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.6.13 13:51

@Tofik - hele tak to vypadá že budete mít bráchu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
7.6.13 14:28

@iaroska mě už pupek taky docela vysočil, takhle jsem vypadala v prvním těhu někdy kolem 24tt :roll:. Dneska mě dokonce pustili v tram sednout :).

@Radunka83 taky mám nahoře 5 kg. A upřímně netuším, z čeho, furt mi je :poblion: a nijak moc nejím. Dneska jsem si zkoušela nějaký těhu oblečky v HM a když jsem v zrcadle viděla pořádně nevěřila jsem svým očím, co se stalo se zadkem a stehny :zed:.

@tiptop to není žádná váha :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.6.13 14:59

@irenn Neke - fakt tě pustili sednout? To by mě zajímalo kdy se něco takového poštěstí i mně :) To si namlouváš - to bude jen v břiše- nesmíš si zkoušet bílé kalhoty s blbě šitými kapsami - kapsy udělají hodně :palec: Hele jenomže já jsem prcek, takže vše je pak i víc vidět - u vás se to rozloží do výšky a do dlouhých končetin - u mě hrozí tvar krychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.6.13 15:29

@irenn …tak to jsem moc ráda, že v tom nejedu sama :lol: :lol: :lol: @tiptop ..já jsem také pinďa, mám jen 160cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.6.13 15:30

@Tofik …tak to bude chlapeček… to je fajn, budete mít páreček…já už to chci také vědět :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
7.6.13 16:20

@tiptop @iaroska holky já mám taky 160 cm :roll:.

@tiptop pustila mě nějaká hodně všímavá slečna :mrgreen:. Zatím se mi to stalo jenom jednou, podle mě spíš vypadám tlustě než těhotně :roll:.

@iaroska jak se děti těší na sourozence? už to vědí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.6.13 17:14

No jo já jsem zapomněla že my jsme podmíráci :mrgreen: Já už se taky nemůžu dočkat, snad za těch 11 dní už TO BUDU VĚDĚT!- jinak nevím co budu dělat :mrgreen: @irenn ale je to hezký od ní - to já bych se asi jen tak neodvážila - páč bych měla strach abych neurazila, pokavad by to byl pupek z oběda třeba :lol: Holky nechlupatí vám břicho? Mě čím dál tím víc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.6.13 20:52

@irenn …jj, děti to vědí a moc se těší :)…holka by chtěla holčičku a kluk zase obráceně…takže dohady, ale je to hezké poslouchat je :hug:

@tiptop …tak mě tedy břicho také chlupatí, naštěstí mám světlounké chloupky, tak to není jak pěst na oko :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.6.13 20:53

@irenn …a co Tvoje děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.6.13 20:55

Holky, tak jsem se dnes změřila přes pupík…a už mám 107cm obvod 8o, normálně mívám tak 88cm…přes boky jsem zatím naštěstí nepřibrala, ale vypadá to, že budu opět pořádný tank :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.6.13 10:50

@irenn Taky mám pocit, že se mi břicho rozšiřuje i do stran a zadek je jak ze sulcu :lol: a to jsem sportovala celej život…No, to já tuším z čeho těch 5 kg je, ale přijde mi, že to roste nějak rychle…abych pak neměla 25 kg nahoru, to bych nepřežila asi :D
@Tofik Gratuluju k úspěšnému screeningu :hug:.A fotečku nám ukážeš? :D
@tiptop Taky se mi zdá že lehce chlupatím na břiše a co je horší, tak i kolem pusy a trochu na krku, abych se nemusela holit za chvíli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
9.6.13 10:02

@tiptop já mám chlupatý břicho i normálně :zed:. V prvním těhotenství jsem byla chlupatá ještě víc, rostly mi chlupy i na bradě, prostě normální baba jaga :roll:. Ve druhém se nic nedělo a teď se taky nic neděje, ale jak jsem psala, jsem chlupatá i mimo těhu, takže epilátor, žiletka a voskové pásky na obličej to jistí ;)

@iaroska děti se taky těší - je to jako u tebe, kluk by rád kluka a holka holku, ale nakonec k tomu Miriamka přistoupila tak, že když to bude kluk, tak by radši kluka, a když holka, tak by radši holku :lol:. Jinak ona si těhotenství všimla už někdy v 10tt, kdy prohlásila, že mám tlustý břicho a že tam mám miminko :mrgreen:. Ale ofiko jsme to dětem řekli až po 1. trimestru.

@Radunka83 taky hlásím sulcový zadek :roll:. Já myslím, že jsem takhle nabrala právě proto, že jsem předtím dost cvičila, teď si jumping, taebo a podobné lahůdky nemůžu dovolit, sice cvičím těhotenskou jógu a pilates, ale je jasný, že jakmile je člověk zvyklej se hodně hýbat a pak přestane, tak jdou kila nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
9.6.13 14:48

Teda holky mě přijde že mě to břicho neuvěřitelně vyrostlo! Aj boky! už je to normoš vidět, už to není jako z přejedení - už je to i od rána- fakt jako by ze dne na den vyskočilo do obřího rozměru :roll: Mám pocit že mám vše rosolovitý - nohy-k tomu jak jsou bílý tak je to ještě horší…Myslíte že je možné -že se ted nafoukne a pak se to bude už zvětšovat pomaleji? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
10.6.13 09:15

@Alowen držím vše co mám - :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie