Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop Fotečku dal. Dává vždycky automaticky. Taky se nás ptal jestli máme objednanýho kluka. Tak nevím, co tím chtěl říct ![]()
@iaroska mě už pupek taky docela vysočil, takhle jsem vypadala v prvním těhu někdy kolem 24tt
. Dneska mě dokonce pustili v tram sednout
.
@Radunka83 taky mám nahoře 5 kg. A upřímně netuším, z čeho, furt mi je
a nijak moc nejím. Dneska jsem si zkoušela nějaký těhu oblečky v HM a když jsem v zrcadle viděla pořádně nevěřila jsem svým očím, co se stalo se zadkem a stehny
.
@tiptop to není žádná váha
.
@irenn Neke - fakt tě pustili sednout? To by mě zajímalo kdy se něco takového poštěstí i mně
To si namlouváš - to bude jen v břiše- nesmíš si zkoušet bílé kalhoty s blbě šitými kapsami - kapsy udělají hodně
Hele jenomže já jsem prcek, takže vše je pak i víc vidět - u vás se to rozloží do výšky a do dlouhých končetin - u mě hrozí tvar krychle ![]()
@Tofik …tak to bude chlapeček… to je fajn, budete mít páreček…já už to chci také vědět
![]()
@tiptop @iaroska holky já mám taky 160 cm
.
@tiptop pustila mě nějaká hodně všímavá slečna
. Zatím se mi to stalo jenom jednou, podle mě spíš vypadám tlustě než těhotně
.
@iaroska jak se děti těší na sourozence? už to vědí ![]()
No jo já jsem zapomněla že my jsme podmíráci
Já už se taky nemůžu dočkat, snad za těch 11 dní už TO BUDU VĚDĚT!- jinak nevím co budu dělat
@irenn ale je to hezký od ní - to já bych se asi jen tak neodvážila - páč bych měla strach abych neurazila, pokavad by to byl pupek z oběda třeba
Holky nechlupatí vám břicho? Mě čím dál tím víc ![]()
@irenn …jj, děti to vědí a moc se těší
…holka by chtěla holčičku a kluk zase obráceně…takže dohady, ale je to hezké poslouchat je ![]()
@tiptop …tak mě tedy břicho také chlupatí, naštěstí mám světlounké chloupky, tak to není jak pěst na oko
![]()
Holky, tak jsem se dnes změřila přes pupík…a už mám 107cm obvod
, normálně mívám tak 88cm…přes boky jsem zatím naštěstí nepřibrala, ale vypadá to, že budu opět pořádný tank
![]()
@irenn Taky mám pocit, že se mi břicho rozšiřuje i do stran a zadek je jak ze sulcu
a to jsem sportovala celej život…No, to já tuším z čeho těch 5 kg je, ale přijde mi, že to roste nějak rychle…abych pak neměla 25 kg nahoru, to bych nepřežila asi ![]()
@Tofik Gratuluju k úspěšnému screeningu
.A fotečku nám ukážeš? ![]()
@tiptop Taky se mi zdá že lehce chlupatím na břiše a co je horší, tak i kolem pusy a trochu na krku, abych se nemusela holit za chvíli ![]()
@tiptop já mám chlupatý břicho i normálně
. V prvním těhotenství jsem byla chlupatá ještě víc, rostly mi chlupy i na bradě, prostě normální baba jaga
. Ve druhém se nic nedělo a teď se taky nic neděje, ale jak jsem psala, jsem chlupatá i mimo těhu, takže epilátor, žiletka a voskové pásky na obličej to jistí ![]()
@iaroska děti se taky těší - je to jako u tebe, kluk by rád kluka a holka holku, ale nakonec k tomu Miriamka přistoupila tak, že když to bude kluk, tak by radši kluka, a když holka, tak by radši holku
. Jinak ona si těhotenství všimla už někdy v 10tt, kdy prohlásila, že mám tlustý břicho a že tam mám miminko
. Ale ofiko jsme to dětem řekli až po 1. trimestru.
@Radunka83 taky hlásím sulcový zadek
. Já myslím, že jsem takhle nabrala právě proto, že jsem předtím dost cvičila, teď si jumping, taebo a podobné lahůdky nemůžu dovolit, sice cvičím těhotenskou jógu a pilates, ale je jasný, že jakmile je člověk zvyklej se hodně hýbat a pak přestane, tak jdou kila nahoru.
Teda holky mě přijde že mě to břicho neuvěřitelně vyrostlo! Aj boky! už je to normoš vidět, už to není jako z přejedení - už je to i od rána- fakt jako by ze dne na den vyskočilo do obřího rozměru
Mám pocit že mám vše rosolovitý - nohy-k tomu jak jsou bílý tak je to ještě horší…Myslíte že je možné -že se ted nafoukne a pak se to bude už zvětšovat pomaleji? ![]()