ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
5.6.13 17:59

Tak to já mám tedy docela zřetelné bříško a hlavně takové tvrdé né špek co tam byl dříve, ale kdo neví tak to asi nepozná, pže já jsem obezitka tak to břicho prostě tak neupozorňuje. Občas mě bolí bříško jinak žádné příznaky a snad i ta únava ustupuje. @irenn tak snad bude srdíčko ok :kytka: @Alowen už to máš za pár :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.6.13 20:02

Tak já břicho nafouklý hlavně večer, prsa nic, břicho je takové tvrdé a chlupy na břiše rostou :lol: No a to špinění porád, ale asi to opravdu nějakou dobu trvá než se vstřebá. Žeru jako prase, na váze jsem nebyla už přes týden - radši nosím jen tepláky :mrgreen: Chjo holky to čekání je úmorné - vůbec nevím jak jsou velcí, co dělají a jestli jim něco nechybí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.6.13 20:18

Jo, tak to já se poctivě vážím každý ráno a dneska jsem trhla rekord - nahatá a 65.8, takže skoro 5kg nahoře :lol:.No ono se ale s tím mým žraním není čemu divit :mrgreen:
Taky mi vadí, že nevím jak se mu daří…Kdyby aspoň už byly cítit ty pohyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.6.13 20:30

@Radunka83 :mrgreen: já se schválně zítra odvážím a písnu - ale musím být vybobkovaná, nenajezená, nenapitá a ouplně bez textilu :mrgreen: Dneska jak jsem tak ležela tak se snažila psychicky spojit s miminy a čuměla jsem na břicho estli nebude někde 3D :mrgreen: A nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
5.6.13 20:42

Tak já mám tedy pupek už pěkný…dnes jsem vyrazila do města v takovém uplejším svetru, takže už celý Brod ví, že jsem těhotná, nedalo se to přehlédnout :lol:…přibrala jsem už necelá 4kg, včera mě zvážili :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.6.13 20:49

@iaroska :mrgreen: Brod už ví své :mrgreen: Je to takový nepřirozený to břicho vid? nebo alespon pro mne poprvé- necítím se s ním a to je ještě v záprdku, co bude následovat radši nepřemýšlím :lol: Ale je pravda že to porád vypadá jako když jsem ztloustla, možná až budu jako vzducholoď a bude všem jasno- tak mi to tak vadit nebude :lol: @Janyyy moc se mi líbí lidi s tvým přístupem k sobě samé a s jakou lehkostí a grácií o tom že jsi silnější mluvíš - vždycky se zasměju ty obezitko :mrgreen: :lol:

´d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
5.6.13 20:54

@tiptop …tak já už jsem těhotná po třetí, takže pupek roste rychleji, už je vytahaný :lol:, tak mi to ani nepřijde. ;)…navíc, já jsem také oplácanější :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.6.13 21:04

@iaroska no jo to máš recht že bříško musí být povolenější a tím to jede rychlejc :) Mě teda ještě povyrostli prsa a nemůžu se na ně teď vynadívat - ale teď už dlouho stagnujou a já bych si ještě přála aby o kousek vyšplhaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
5.6.13 22:31

@tiptop :lol: ono to jinak nejde, prostě to tak je a doufám, že to zas tak nebude:-)…byla jsem akorát, ale před 7 lety přišlo trošku více stresu a prostě jsem se vykrmila :nevim: no a po porodu to prostě bude muset dolů všechno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
6.6.13 07:22

Dobré ránko holky, moc díky za podporu :hug: Jsem ráda, že máte všechno v pořádku bezohledu an to, jestli cítíte příznaky nebo ne. Já budu chodit do práce, takže snad nebudu mít tolik času se pozorovat :D
Jinak @tiptop Praha už je klidná, metro jezdí, jen nestaví v pár stanicích. Ale vody je pořád dost
@Janyyy budeme po porodu hubnout společně :D Já nechci co se týče postavy dorůst své matky a mít takové zdravotní problémy jako ona
Ale těhotenství si to chce pořádně užít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
6.6.13 08:53

@Janyyy to znám - jako je zvláštní že někdy ve stresu se krmím jako blázen a jindy nepozřu vůbec nic…Asi záleží jaký druh stresu mám :D
Ale ono já si taky myslím že po porodu to půjde samo dolů, ono nebude tolik času na nic :) Kamarádka co má od prosince první mimčo tak mě strašně straší že ty začátky jsou fakt síla a televizi alespon jako kulisu si začala zapínat až teď, a stejně jí nevnímá :D
@Alowen tak to je dobře že je to klidnější - je mi strašně líto těch lidí, když si chci na něco stěžovat tak si vždycky ně ně vzpomenu že zase nemají nic a musejí začínat od začátku-kolik jich je třeba takhle těhotných a musí řešit vůbec kde složí hlavu :,(
Jinak proběhlo ranní vážení tak 51,8,takže skoro další kilčo navíc - takže celkem už asi 4 od stimulace :twisted: Musím začít jíst nějak zdravěji ale ona není vůbec chut - pstruzi jsou furt v mrazáku a u ledu ještě asi zůstanou, porád žeru taveňáky - což není asi moc dobrý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.6.13 19:42

Vy naděláte s těma pár kilama :mrgreen: Já dneska ráno po probuzení, vyčůrání a nahatá 66,0, takže rekord!!! Já fakt kynu ze dne na den…takže já mám nahoře 5kg… :lol: nebo spíš? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.6.13 20:39

Ahoj holky. Tak screening dopadl dobře. Jen mi řekl, že mám nízko položenou placentu. Takže nemůžu cestovat - prý třeba 300 km daleko a ve třetím trimestru je riziko předčasného porodu. Nevím, jak je to ve druhém, to jsem ještě neměla odvahu se zeptat. Nemá s tím někdo z vašeho okolí zkušenost?

Já vážím pořád 50 kg. A jím spíš menší porce víckrát denně. Víc mi ani tělo nedovolí. A večer mívám někdy chutě. Ale jinak zatím žádné velké změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
6.6.13 20:56

@Tofik gratuluju :dance: :dance:.
No já ti nevím, ale podle mě se teď ještě poloha placenty neřeší, protože většinou se sama „vytáhne“ ;). Myslím, že na poradnách na porodnice.cz je k tomu dost dotazů ;)

Balím Natana na školu v přírodě, tak zítra poctivě všechno dočtu a napíšu víc. Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.6.13 06:14

@Radunka83 já se včera k večeru totálně přežrala a završila to dvěma buchtama a břicho se zvětšilo tak že jsem čekala kdy rupne :mrgreen: Hele však máš lyžujícího obříka - to je jasný že roste s tebou :mrgreen: @Tofik gratulace ke screeningu, s tou placentou neporadím ale zkus si to tady někde vyhledat -ale určo to bude dobrý.
Fotečku ti dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital