Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alowen
tak holčičky ty vybíravá
Tady o 106, vtipně jsem dala včera prádlo na balkon, abych ho dnes zřejmě věšela dovnitř
Hele koukáš na navždy svoji na čt2?
@tiptop to je super, že už je u tebe všechno ok
.
@Alowen kam chodíš do CAR? Doufám, že někam na kopec
. Každopádně přeji úspěšné rozmražování ![]()
Nám tady kape na hlavu, uvolnila se taška na střeše, správcovská firma to přijde spravit. Sousedům nad námi to teče už druhý nebo třetí den a vůbec je nenapadlo volat správcovské firmě
.
@tiptop já na navždy svoji koukám, ale nemáme TV, takže na netu ![]()
@irenn Teda to je taky radost - a to teče přes ně k Vám? To jsou blbci že to neřešili hned - někteří lidé jsou ehm..pomalejší?
Já na to koukám a občas se taky nestačím divit jestli to je jako fakt - ikdyž je pravda že na páry které by se bavili ruku v ruce pusinkující, o počasí, by se asi moc lidí dlouho nedívalo
Ale nechtěla bych se narodit ani do jedné z těch rodin ![]()
@tiptop na navždy svoji nekoukám ![]()
@irenn no, do Pronatalu v Modřanech, ale naštěstí je to na kopci, sice horší přístupová cesta, ale přežila jsem to.
Dr. je ze mě nadšený a moje dvojčátka ke mě půjdou přesně za týden, jupíííí ![]()
@Alowen SUPER ZPRÁVA! tak hlavně teď klídek, pohoda, vitamíny at mají připravenou dobrou postýlku k ulehu ![]()
@tiptop jojo, ve středu začnu s utrouškem a ještě mám nějakou kyselinu listovou. Mno, klídek, ten o víkendu moc nebude
Aspon nebudu tolik bumbat
![]()
@Alowen to je dobře, já si pamatuji že jsem si dva dny před transferem udělala pořádnou parádní pipiparty s ranním bolehlavem- jakože naposled
A dobře jsem udělala - protože to na příštích x měsíců tak opravdu je
Takže klído je v sobotu zapij ![]()
@tiptop mno, dobrej nápad
V sobotu bude vejšlap, když bude počasí. Už se těším. Nakonec to dopadlo nejlíp, jak mohlo - už jsem se bála, že na ten víkend nebudu moct. Jedeme do Jizerek, kousek od místa, kam jedeme na konci června na dovolenou. Tak to tam aspon omrkneme
@Alowen Super výsledek!! Tak si užij rozlučkový víkend s alkoholem
Radši si s sebou vemte holinky. A nemysli si, tady na východě se to taky vylejvá. V mém rodném městě spadl most, přes který jsem chodila na základku. Ještěže se poučili z povodní před 10ti lety a zvýšili a zpevnili břehy. Jinak by byli zase pod vodou
Ve čtvrtek jdu odpolko na screening. Včera mi volali a přesunuli o den dopředu. Nevolnosti už skoro žádné a únava už taky není tak hrozná. Ale jsem strašně líná
Vůbec teď nemám pocit, že jsem těhotná. Předtím mě aspoň ty nevolnosti uklidňovaly ![]()
@Tofik
díky, fakt se těším, až budou broučkové u mě.
Dneska jsem se vystresla v MHDčku, ale nutno říct, že dopraváci se snaží. Počasí se taky snaží - dokonce už na nás vykouklo sluníčko ![]()
Tak na screening tfuj tfuj. A jak to vlastně malá bere, že bude mít sourozence?
@Alowen Malá nic neví. Ještě jsme to nikomu neřekli. Stejně dokud to na mně nebude vidět, tak by to asi moc nepobírala. Ale na kamarádce už jsem jí vysvětlila, že má v bříšku miminko, ale ta už má panděro
Tak pak říkala, že má taky v bříšku miminko a já taky
Právě i kvůli ní uvažuju o tom angelsounds. I pro ni by to byl zážitek.
@Tofik ty malý děti jsou prostě úžasný
Švagrová, když čekala druhýho kluka - Jakubovi bylo zhruba tolik, co Tvojí dcerce - tak pak jenom nechávala ho sahat na bříško, když prďola kopal
Jakub si strkal pod triko všechno možný a funěl jako máma, že má taky miminko ![]()
@Alowen To taky budu dělat. To se jí bude líbit
Bylo by fajn, kdyby jí vydržel ten opatřovatelský pud, který má teď s panenkami
@Tofik co já vím ve svém okolí, tak holčičky kamarádek vždycky neuvěřitelně pomáhaly s novým miminkem - takže si myslím že budeš mít skvělou pomocnici ![]()