ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
27.5.13 19:52

@tiptop …a jaká je ta krev? Jasně červená nebo stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.5.13 20:46
@iaroska píše:
@tiptop …a jaká je ta krev? Jasně červená nebo stará?

Regulérně červená - v proudech! Jeli jsme na pohotovost a vše dobrý - byl to hematom - mimina buší a hýbou se! Zítra mám ale jet za svým gyndařem na nějaký stěry - předepsal mi magnésko a nějaký ascorutrin na zpěvnění cév či co - ulevilo se mi - tý krve bylo jako při ms! Tak snad se fakt nic neděje… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.5.13 20:58

@tiptop tak to je dobře jsou to př délky statečný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.5.13 21:40

@tiptop tak to je dobře, že jsou miminka v pořádku :dance: :dance:. Držím palce, aby tohle byla poslední komplikace a dál už všechno běželo jako podle učebnic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.5.13 21:43

@Nunetka myslím, že na příznaky je fakt zatím brzo, embryo začne produkovat hcg až tak za 5-6 dní po ET ;). Moje příznaky vypadaly úplně stejně jako příznaky před MS, nevolnosti, větší prsa a tak přišly až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.5.13 08:26

@tiptop To teda čtu zprávy tady po ránu :,(, hlavně že je všechno v pořádku! úplně jsem si vzpomněla sama na sebe a na ty nervy, když jsem sundala kalhoty a tam úplně promočeno jasnou krví. Pak z toho byl taky hematom, který se prý už vstřebal…Tak nechci říkat, že je to normální (to fakt není), ale asi se to stává. Ascorutin jsem taky dostala. Takhle zloběj prckové už od malinka co? :lol:

Holky, držím palce na screening dneska!!!A doneste si fotečky hezký!!!A nezapomeňte dát vědět!!! :D

Jinak já si o víkendu koupila svůj první kousek, vlastně 2, oblečení. V CA měli hezký kalhoty těhotenský, bílý, plátěný a kupodivu mi i slušely celekm, tak jsem je vzala…Sice teď je ještě nosit nemůžu, protože ta guma mi je velká, ale na léto si myslím, že budou ideální. A jednu tuniku oranžovou :). Měla jsem z toho děsnou radost…Akorát pak mi došlo, že to jsou jen 2 kousky a že jich pak asi budu muset kupovat víc a to se mi zase extra nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.5.13 08:29
@tiptop píše:
Regulérně červená - v proudech! Jeli jsme na pohotovost a vše dobrý - byl to hematom - mimina buší a hýbou se! Zítra mám ale jet za svým gyndařem na nějaký stěry - předepsal mi magnésko a nějaký ascorutrin na zpěvnění cév či co - ulevilo se mi - tý krve bylo jako při ms! Tak snad se fakt nic neděje… :hug:
…tak to je super, že se to hned vysvětlilo…teď už bude vše určitě ok :hug:…jsou to prďolky statečný :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.5.13 13:27

@tiptop Chudáku, to jsou nervy teda :hug: Tak hlavně, že už víš, co to bylo a je to teď v pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.5.13 13:29

@Radunka83 Jéé, já bych si taky chtěla něco koupit. Ale říkám si, že je to ještě předčasný. Vidět to na mně není a jaký budu mít břuch…kdo ví? Nemám vůbec odhad na tyhle těhu velikosti. A co jinak? Všechno dobrý? Kdy jdeš na nějaké testy? Nebo jsi už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
28.5.13 13:34

Taky jsem si koupila kousek modrozelené šaty v CA jsou úplně volné takže břicho má dost místa:-) jen jsem si je vzala v tom mrazu v neděli a děda, který si moc oblečení nevšímá, tak to hnedle komentoval, kde že jsem vzala takové prsa:-) a že se to pro těhotnou nehodí:-(, ale manželovi se líbí:-). Začínám být nervní jdu do sanusu na 15hod tak snad tam nebudu tvrdnout jako minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.5.13 13:38

@Janyyy Teda holky, já se snad nechám vyhecovat a taky tam naběhnu :-) Ale já mám problémy s velikostí, jelikož mám jen 160 cm, takže mi je kolikrát i dětský :D
Držím pěstičky, ať Ti to dnes dobře dopadne nebudeš dlouho čekat! dej nám pak vědět!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
28.5.13 15:44

Tak jsme doma, sice ultrazvuk nebyl úplně čitelný (moje špeky), ale krev je ok a šíje taky v pohodě, tak jsem si oddechla. Mrně mávalo nožičkama a ručičkama, pohlaví vidět nebylo dobře, ale prý by řekl holku:-). Taky mně řekl, že krev je ok a že pokud další krev bude horší, tak nemám chodit na plodovku, kvůli většímu riziku potratu. Fotku máme, ale není z ní moc nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.5.13 16:17

@Janyyy …gratulace k bezva výsledku :hug:…jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
28.5.13 16:48

Ahojda mamky,
předem hlásím že mám gyndu za sebou - od třetí ráno jsem krvácela tak jsem ráno hned volala a jela tam - čekala jsem tam skoro hodku -což mi nepřišlo jako moc fér když jsem jim to do telefonu líčila :twisted: a potvrzen hematom 2 centáky pod jedním z mimin - takže by to mělo být prý dobré - a mám přijet až toho 18.6.Vyzvedla jsem si léky - v lékárně jsem nechala přes litr :twisted: -ale jsou to zásoby na dýl - do toho ještě že si mám koupit nějaké těhu vitamíny - tak jsem chtěla ty nejlevnější - prý gravital - 200 tablet-jedna denně - takže na dva měsíce což jde za 200kč..Zásobu léků mám jak naše 93létá babi- si říkám potřebovala bych ten důchodcovský dávkovač léků :mrgreen: Ale uff holky - krvácení ustalo tak snad už mimina budou hodný :)
Teda vy jste se rozjeli s nákupama - však jo - to chce - budete šik mamky :potlesk:
Jani gratulace! Super že další schůdek jsi zdolala a prcek si lebedí - ale bylo to hezký ho vidět že? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.5.13 17:02

@tiptop …bezva, to jsem moc ráda, že Ti to takhle „dobře“ dopadlo…to se vám ulevilo, viď? Tak držím palečky, ať už je vše v poho :hug: a prďky už Tě nezlobí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí