ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
18.6.13 11:10

@tiptop jé to je hezké, většinou je kluk jistější:-).

Tak já mám po poradně, vše ok, mimi sebou mrská jak o život, pohlaví vůbec nebylo vidět.

Jedeme do itálie, objednáno už někdy od prosince tak doufám, že nebude vadit, že půjdu na ultrazvuk až v 21. týdnu. @iaroska taky další kilo…celý měsíc nic a v den vážení v poradně +kilo…si ze mě mrně dělá srandu:-) ještě včera jsem měla - kilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
18.6.13 12:16

Holky děkuju - no uvidíme zítra ještě ta genetika - mám z toho celkem vítr, páč je to prý dost falešný s výsledkem…Já si taky myslím že je divný že by se třeba sekl u obou:-) a nebo máme málo vybavený chlapečky :mrgreen: @Janyyy Každopádně taky dobrý - jdeš až toho 20tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
18.6.13 12:38

@tiptop …to je super gratuluji ke dvěma holčičkám :), chtěli jste je víc nebo spíš kluka? Já myslím, že v tuto dobu už by to mělo být na 95% jisté, pindík už by se asi objevit neměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
18.6.13 12:39

@Janyyy …bezva, že je vše v pořádku, jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
18.6.13 12:43

@iaroska ahojda bobe, chtěli nejradějc páreček :lol:
Ale nemůžu tomu uvěřit, páč vnitřně jsem počítala se dvěma kluky - jako fakt - i bodíčka co mám jsou s letadly, auty atd.. a všude jsem teď viděla malý kluky a to jako i dvojčata, tak jsem si říkala že mi tím někdo dává najevo že jsou to kucíí…i jako moje představa jak s nimi chodím ven - bylo že chodím s kluky, holčičky mi do toho moc nezapadali…Ale vnitřně jsem se dvou kluků strašně bála :lol: Přítel je trochu v šoku - jak jsem tu psala - má pod sebou v práci asi 15 ženskejch tak chtěl nějakou mužskou pomoc - a vypadá to že na něj doma budou teda čekat další tři baby :mrgreen: No snad ten pindík nenaroste kdyžtak oboum :lol: Hele tobě už něco napověděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
18.6.13 13:47
@tiptop píše:
@iaroska ahojda bobe, chtěli nejradějc páreček :lol:
Ale nemůžu tomu uvěřit, páč vnitřně jsem počítala se dvěma kluky - jako fakt - i bodíčka co mám jsou s letadly, auty atd.. a všude jsem teď viděla malý kluky a to jako i dvojčata, tak jsem si říkala že mi tím někdo dává najevo že jsou to kucíí…i jako moje představa jak s nimi chodím ven - bylo že chodím s kluky, holčičky mi do toho moc nezapadali…Ale vnitřně jsem se dvou kluků strašně bála :lol: Přítel je trochu v šoku - jak jsem tu psala - má pod sebou v práci asi 15 ženskejch tak chtěl nějakou mužskou pomoc - a vypadá to že na něj doma budou teda čekat další tři baby :mrgreen: No snad ten pindík nenaroste kdyžtak oboum :lol: Hele tobě už něco napověděli?
…mě ještě ne, do poradny jdu za týden, to budu 18.týden, tak nevím, jestli mi bude dělat UTZ nebo to nechá až na ten 20.týden genetiku :think:. To víš, že už bych to také ráda věděla, jsem netrpělivá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.6.13 15:34

@tiptop Jee, to je ale hezký 2 holčičky, fakt! No, ale nikdy ještě nevíš co se z toho vyvrbí, třeba tam ten jeden kluk má zatím pindíka schovanýho :D. Hlavně, že je všechno v pořádku. Tak teď zítra já, jsem fakt zvědavá…
@Janyyy Výborně, že je vše ok :hug:. Užij si dovču, taky bych hned někam jela…My jsme jezdili ravidelně každý rok, celý rok jsme šetřili na pořádnou poznávací dovču, tak letos pomalu začínáme pociťovat absťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.6.13 11:49

@tiptop tak to je super :dance: Vypadá to, že budeš mít doma dvě pipinky jako já. Po tom, co mi to doktor v tom 20tt. řekl, tak už to každý jen potvrdil. Myslím, že už se to nezmění. Teď z diskuze znám spíš případ, kdy rodiče počítali se dvěma kluky a bum po císaři jim doktor říká: máte kluka a holku :mrgreen:
Já jsem si taky všude představovala kluky a dneska bych neměnila. Holky jsou bojovnice a u dvojčátek je to víc potřeba, když se třeba narodí maličké.
Už koukáš po kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.6.13 15:09

Holky, tak dneska to byl fofr. Žádný vyšetření, jen ultrazvuk, kde se jen koukla jestli bije srdicko a mame obe ruce a nohy a tím to skončilo. Ani mi neřekla, jak to vyrostlo nebo jakýmu týdnu odpovídám…jen do průkazky napsali týden 16 a konec…kdybych nenaznačila, že doufám, že mi řekne co to je, tak by se asi ani nesnažila. No ale každopádně pak s prckem bojovala chvíli, protože na nás strkal hlavu a pak to zastavila v jeden moment a říká:no je to jasný, vidíte sama :-). No a tam mezi nohama byla pěkná boule :-). Takže manželovo oslovování od začátku „kluku“ bylo správné :-).To bude mít radost až přijde domů, koupila jsem modrej dudlík a zabalila ho jako dárek.
Doma jsem se mrkal do průkazky a sestra mi tam napsala datum nástupu na MD 28.11. To se trošičku sekla ne, když termín porodu mám 1.12.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
19.6.13 15:13

@Radunka83 no tak gratuluju k synátorovi :potlesk: Jen tak dál ať prospívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.6.13 15:15

@Radunka83 jé závidím, že už to víš:-) tak to je super klučík.

Taky mi doktor pozoroval srdce a ani neměřil velikost atd. nejhorší je, že já jsem vždycky nervozní, že se ani na nic nezeptám:-). No to si tedy ještě zapracuješ:-) no asi spíš 18.10. nebo tak nějak né:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.6.13 15:21

@Alowen Díky…A co ty, odpočíváš poctivě?
@Janyyy já taky mám připraveno spoustu dotazů a pak jich půlku zapomenu…Já naštěstí v tom školství mám před sebou už jen týden a půl v práci, pak 2 měsíce prázdnin, pak si vyberu všechnu dovolenou, což je asi 7 dní a pak vyjdu zaměstnavateli vstříc a vezmu si neschopenku na těch pár týdnů. Bylo by nefér rozjíždět nový školní rok a aby pak museli po pár týdnech měnit rozvrh a dětem učitele..No s tím nástupem na MD mě rozesmála…že bych pracovala ještě 3 dny před termínem porodu :D. Pak jim to příště nesmím zapomenout říct, že se trochu spletli :lol:.No a další kontrola zase až za měsíc. Taky to máš tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
19.6.13 15:24

@Radunka83 já poctivě chodím do práce, ale dělám všechno v klidu. TEď v těch vedrech se venku vyskytuju jen minimálně. Zatím ani nešpiním, nekrvácím, nic mě nebolí, jsem pořád unavená. A strašně pomalu mi utíká čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.6.13 15:26

@Alowen To věřím, to čekání je děsný. Mám pocit, že pořád jen na něco čekáme..už aby se nám ty děti narodily :D Kolik že přesně dní jsi po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.6.13 15:34

@Alowen už jsi hledala duchy?:-) @Radunka83 taky až za měsíc poradna a ten velký ultrazvuk a teď do pondělka čekání na výsledek triplů…no orostě samé čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí