ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
25.6.13 18:18

@Martina139 - tak jsem dostala elmex sadu a uvidím - zase to začíná bolet - chvíli dásně, chvíli zuby - co mi všechno musíme vytrpět, čekám kdy začnou bolet i kosti a oči :lol: Jinak Marto - hele využila jsi i rychlozavinovačku na holčičky? já totiž nevím v čem takové děti spí, kor zimnátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
25.6.13 18:25

@tiptop rychlozavinovačka byla super. Měla jsem pro holky dokonce čtyři. Abych mohla průběžně prát. Holky v ní byly první měsíce téměř pořád a když mi z ní začaly vyrůstat, tak jsem jí pak ještě dlouho používala jako peřinku. Já na ně nedám dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.6.13 18:31

Tak super - hele a co kolotoče - koukala jsem - jsou to pěkný cenový dardy - absolutně se v tom nevyznám - jako hrající - nehrající, svítící - točící? Plyšové-plastové? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
25.6.13 18:57

@tiptop v obývacím pokoji jsem měla holky dlouho ve společné postýlce, tak jsem měla kolotoč jen jeden. Stačil jim jen obyčejný plyšový, byly na něm nějaké hvězdičky a měsíček. Hrál pořád dokola jednu melodii a už mi z toho šla hlava kolem. Ale holkám se děsně líbil. Když už na něj došáhly, tak za ty hračky tahaly tak, že jsem myslela, že tu plastovou tyčku přelomí a vystřelí jim to oko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.6.13 19:01

@Martina139 :mrgreen: uplně to vidím - hlavně i ty hrající melodie - že musí být moooc příjemné :jazyk: Hele a na jak dlouho je takový kolotoč - ted už ho nechtějí - nepotřebuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
25.6.13 21:00

@tiptop Já jsem kolotoč měla taky, ale skoro jsme ho nepoužívali, protože nám lezl na nervy. Pak jsem jí raději zpívala sama. Když na to dosáhla a začala za to tahat, tak jsme to stejně zbalili a někde se to válí. Dalšímu to dávat nebudeme pokud nebudeme mít pocit, že mu něco schází na co by mohl koukat. Ale já vždycky u Adély počkala, až usne(držela jsem jí i ruce, aby s nimi nešermovala), zpívala a stačilo to. Je fakt, že ona byla a je na spaní dobrá a taky byla jen jedna :mrgreen: Nevím jak bych to dělala se dvěma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.6.13 08:15

Teeeeda vy jste to rozjely s tím focením :D. Já trapně jako první se hlásila, že dám fotku a doteď nic, ale oba dva dny jsme chodili s manželem současně domů a to nešlo se fotit a ještě to dávat na net, to by mě asi zabil :lol:.Takže dneska až přijdu z práce, se taky přidám, manžel odjel ráno na služebku na dva dny, tak mám volno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
26.6.13 08:45

Hlásím, že jsem po kontrole, UTZ mi dr. nedělal, jen zkontroloval srdíčko :(. Na velký genetický jsem objednaná na 10.7. :dance:, už, aby to bylo a my konečně věděli, co nám tam roste :mrgreen:. Vypadá to na pěkného fotbalistu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
26.6.13 08:46

…jo, a triply vyšly negativní :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.6.13 12:26

@tiptop nepamatuji se přesně, kdy jsme ho dali pryč, ale myslím, že ho měly určitě tak sedm měsíců. Za sebe musím říct, že holky ho milovaly a to jsme měli jen úplně obyčejný. Sledovaly, jak se točí a hraje a byly z toho úplně paf. Co jsem ale u dvojčat využila ještě víc, byla hrací deka na zem. Měla jsem deku od firmy Taf Toys. Byla veliká metr x metr a půl, s hrazdičkou. Stála tehdy skoro dva tisíce, ale holky si na ní hrály až skoro do roka. Ne zemi měly ještě velké pěnové puzzle, aby nelozily po studené plovoucí podlaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.6.13 12:33

@iaroska :potlesk: to je dobře další meta je ok! taky jsem strašně zvědavá, co to bude:-)
holky to už nakupujete výbavičku…já jsem se ještě ani nekoukala, co vše budu potřebovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
26.6.13 13:47

@Janyyy …díky :hug:…já ještě nic nekupuji, čekám co to bude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
26.6.13 17:07

@iaroska gratuluju k úspěšné kontrole :dance: :dance:

holky já zatím nekupuju nic, postupně „sbírám“ to co jsem půjčila/věnovala (netušila jsem, že se mi ty věci budou ještě někdy hodit ;) ) a zároveň se nabízí dost kamarádek s půjčením věcí (koupací kyblík, lehátko), takže to nechám asi dost na poslední chvíli :oops:.

@Tofik co placenta, už se „vytahuje“ :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.6.13 09:21

@iaroska Gratuluju k dobrým výsledkům!
@irenn Ještě nevím. Na kontrolu jdu příští čtvrtek.

Holky, zase se mi vrátily nevolnosti :jazyk: Už jsem se těšila, že bude klid a je to zase zpátky :poblion:
Taky ještě nic nekupuju dokud nevím co to je. Ty nejmenší věci jsem ani neschovávala. taky jsem netušila, že je budu ještě někdy potřebovat :D Ale těch je v sekáčích všude plno a jsou levný. Ty větší věci už jsou dražší a ty si už schovávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.6.13 14:16

@Tofik mě nevolnosti bohužel ani neopustily :cert:. Sice je to po cca 16tt lepší, ale většinou stejně snídaně končí ve WC a celej den mám žaludek na vodě, prostě nepřetržitá kocovina :nevim:. Už se smiřuju s tím, že to tak bude až do porodu.
Zítra mě čeká velký utz, se těším a bojím zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí