ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
1.7.13 17:28

Taky jsem ho brala do krve, @tiptop no to jsi mě nepotěšila :-) jsem si říkala, že stetoskop by byl dobrý na zahnání nervozity:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
1.7.13 17:31

@tiptop @Janyyy jéé holky, já už chci vaše starosti :dance: Nějak ten čas utíká pomalu :)
Díky za odpovědi, mě dr. ještě dneska do zprávuy napsala, ať ten prednison beru, tak jsem byla zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
1.7.13 19:10

@Janyyy no já vím Jani, někde jsem četla že je to prý slyšet od 20tt - tak budu hlásit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.7.13 08:12

@Alowen Skvělá zpráva, gratuluju a držím všechny palce!!! :dance: úplně jsem si vzpomněla na sebe, jak jsem se nemohla dočkat dalšího vyšetření a neustále byla napnutá jako špagát…no i když ono mi to vydrželo do teď :lol: a asi dokud neporodím to bude pořád stejný…
@tiptop já si ho taky chci koupit, ale trochu se bojím pak toho stresu když opakovaně nic neuslyším… :think:

Včera jsem holky dostala dobrou radu…ona možná pro ty z vás co už jsou zkušené matky bude spíš úsměvná, ale mě fakt přijde dobrá jako pro někoho kdo úplně malinký miminko nikdy nekoupal nebo nepřevlíkal. A popravdě mě to ani nenapadlo :mrgreen:. Že je lepší si nakoupit na úplně malý miminko, třeba na první 2 měsíce než se s ním naučíš pořádně zacházet, overaly nebo věci na knoflíky nebo na zip přes celýbříško, abys to nemusela rvát tomu prckovi přes hlavu…Ajá jako manuálně ne úplně zručná se touto radou asi budu řídit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.7.13 08:21

@Radunka83 Děkuji Radu, jsem šťastná jak blecha a nedočkavá jak malý dítě :D
Mimochodem, mě nepřišlo nijak složitý oblíkat miminku něco přes hlavu. SJem kdysi hlídala děti starším kamarádkám. Ale je to asi o zvyk. Mě přišlo složitější jim nacpat ručky ro rukávů, dokud ještě moc nespolupracují. Asi je to o zvyku. Uvidíš, jak se ti po porodu ozvou instinkty - to mám vše jen z doslechu, ale prý to funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.7.13 08:33

Holky tak já jedině overaly celopropínací - žádný pičičmundy jako rifličky, sukničky, mikiny s kapucí a podobné blbosti-už jsem toho načetla docela dost takže jedu na praktičnost jak pro mimina tak pro sebe :palec: Jediné co furt nevím - jestli jsou lepší dupky s patentky mezi nohama - anebo polodupky s našitými fuskami :?: Jinak jak jsem si vytvořila tu tabulku, tak mám krásný přehled - ono jak je toho víc, tak se pak ztrácím a nechci toho mít přehršle nebo nedohršle, ale každopádně bych ráda měla nakoupeno do cca půl roku a víc vše - ono přeci jenom pak nebude čas okounět na netu a hledat dobré úlovky…Kamarádka má takhle nakoupeno skoro do dvou let - pravda hodně věcí má půjčených, ale nemůže si to vynachválit - dokupuje jenom drobnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.7.13 08:42

Jo holky - lezly jste některá na váhu - já 54,5! :cert: Takže další přeskilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.7.13 08:43

@tiptop já už jsem se domlouvala s kolegyní v práci, že by mi prodala něco po svém synkovi :D Asi máš pravdu, že je důležitá praktičnost. Sukničku můžou holky dostat, když bude nějaká příležitost, ale na procházku v kočárku ji fakt nepotřebují :lol:
já si s nakupováním počkám až do takového 20 týdne, pro jistotu.
Jak jsme byli na dovolené, byli jsme se podívat v muzeu a výrobně dřevěných hraček (ta firma se jmenuje DETOA a prodává i jako TOFA). Tam vám bylo takových krásných věcí už pro ty nejmenší… Bych to tam celý vykoupila :mrgreen: Ale naštěstí prý do půl roku otevřou podnikovou prodejnu v Praze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.7.13 08:48

@Alowen přesně - na „krásu“ si myslím má cenu až jsou děti trochu vidět, beztak je máme všechny na zimu, takže nějaký flíček sem tam fakt vidět v kočáru nebudou,..To je dobrý že někoho máš, já fakt ve svém okolí nikoho - buď už je mají odrostlý nebo ještě děcka neplánujou- takže všechno od nuly a rovnou 2×…To ti věřím - máš to lepší že jsi z PRahy - přece jenom je tak líp k sehnání kde co - i třeba když koukám na různé inzeráty hadrů a věcí pro prdoli - je toho z Prahy nejvíc - no joooo velkoměstooo :mrgreen: Hele co vůbec přítel - opečovává tě mamko? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.7.13 08:53

@tiptop tak přítel je většinu týdne pryč, pracuje mimo Prahu :) Ale chová se mile. Nenechává mě pomalu tahat ani koš s prádlem :D Dneska přijede, přiveze maso na ovárek, tak se těším. K tomu si i cucnu trochu pivka :mrgreen:
Ale, jak to jde, tak o mě pečuje, je to zlatíčko, i když tu euforii neprožívá jako já. Ani nevím, jestli se mnou půjde na nějaký ulztravuk, ale neřeším to :) On mě opečovával i jako netěhotnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.7.13 09:14

@Alowen tak to je hezký - o mě taky pečujou - nic nesmím tahat, pomalu ani dělat a je pravda že mě to břicho už omezuje a rychlejc se zadýchávám - kolikrát cítím jak mi buší srdce v uších - nic moc pocit, vtipný pohled na mě musel být když jsem sbírala jahody do pusy - jsem si k nim musela lehnout na bok :mrgreen: Ted mi přišli náádherné obrázky na pošití obalu k mantinelu kolem postýlky - teda jsou tak boží že doufám že to nezkur…, přece jenom za zdatnou šičku se nepovažuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.7.13 09:17

@tiptop jůůů, Ty si šiješ sama? Já jsem kousek od baráku objevila chráněné dílny, koukala jsem, že tam mají i rychlozavinky a jiný pěkný věci pro miminka, tak budu nakupovat tam :) Aspoň udělám něco pro dobrou věc.
No, já jsem zvědavá, jak budu s břichem vypadat… Už dneska mám 80 kilo a břicho jak v pátým měsíci :mrgreen: Jahody, zásobárna vitamínu C a kyseliny listové :) mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.7.13 09:23

@Alowen no zkouším to - mám praxi ve zkracování jakýchkoliv kalhot - při mé výšce to byla nutnost se to naučit, páč dávat 150 za zkrácení jsem opravdu nechtěla, pak ve zužování věcí a „vylepšování“ koupených věcí:-)) Takže toto je novinka - ted jsem ušila ten povlak na tu rychlozavinovačku - čeká mě ještě druhý :P Vlastně ani nevím jestli to není zbytečnost - že když to počůrají tak to musím stejně celý hodit do pračky - ale možná na takovéto slintání a ušmudlání je to dobrá věc - no nevím, nikde jsem nikoho nenašla kdo by měl na to potah - jsem asi první :oops: To je bomba že to máš takhle u ruky - hele by mě ze zvědavosti zajímalo kolik tam třeba za tu rychlozavinku chtějí… Hele ale ty jsi vysoká né? Já se utěšuji tím že to po porodu prostě půjde samo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.7.13 09:28

@tiptop já mám takvou klasickou výšku 165cm, takže žádný obr :D
Ani si nepamatuju, kolik tam ta zavinka stála, ale žádná závratná suma to nebyla. Dneska tam kolem zase půjdu, tak se mrknu. S potahem Ti nevím. Ani nevím, jestli švagrová na kluky měla jenom jednu zavinku nebo víc. Tobě zase tím šitím aspoň uteče čas :)
Já mám problém obecně s nakupováním oblečení, protože kalhoty sjou mi buď dlouhý, nebo široký v pase nebo úzký přes boky… Takže těhu asi odchodím v sukních a šatech (ono to jde i přes zimu), kalhoty pro těhotný jsou dost drahý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.7.13 09:37

@Alowen Na obrázku jsi tenká ;) No, já s tím druhým počkám - beztak nemám látku a jelikož ten první co jsem šila je krásně fialovej tak u toho druhýho raději počkám po ultrazvuku až mě potvrdí že to jsou holky jako fakt dvě a pak dokoupím třeba znovu tu fialovou :) Každopádně mantinely budou bílé a na ně našiju ty koupené obrázky s medvídky :D Vidíš to, každá máme problémy - přes ty boky je to blbý - mám kámošku a ta s tím má neuvěřitelný problém sehnat kalhoty přes boky a když už tak stojí ranec…To víš že joo - já zas v zimě nosím jedině různé druhy legín - ty jsou taky vytahávací a pohodlné, takže zima proběhne dle mého dobře - jen asi budu muset mít rozeplý kabáty a bundy a doufám že se nasoukám z nohama - lýtkama do kozaček - jinak budu muset koupit nějaký „sněhule“ :mrgreen: Taky se tak těšíš na ultrazvuk? Ty už to máš za chvíli - já až deset dní po tobě - už teď mě nerozvozitou brní v břiše když si na to vzpomenu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí