ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
4.7.13 13:28

@Tofik normální klasické kojenecké bavlněné košilky. Mají buď jen zavazování na šňůrku kolem krčku a nebo ty dnešní moderní jsou na patentky nebo na knoflíčky. Měla jsem je jen, když byly holky úplně maličké. Naše maminky je používaly. Dřív byly jen čistě bílé.
 http://kocarkydetske.nakupujeme.cz/…cka-kosilka/

Dnes seženeš krásné i s obrázkem.
http://kocarkydetske.nakupujeme.cz/…abatek-arex/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.7.13 13:42

@tiptop škoda, že ty moje holky nejsou o trošku starší. Chystáme se prodat kočár, až bude holkám dva roky, tudíž někdy kolem února. Ale asi i za použitý budeme chtít dost peněz. Je úplně zachovalý a původní cena byla 32000 Kč.
Ale mám doma dvě červené autosedačky vajíčka Chicco synthesis. Pokud byste některá měla zájem, ráda prodám za rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
4.7.13 13:44

@Alowen výborně :dance: :dance:, moc gratuluju k :srdce:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.7.13 13:50

@Radunka83 a kam se stěhujete - ale to jenom přechodně né - kvůli rekonstrukci?
@Alowen gratulace bobku - no vidíš…a mááš ho TAM :mrgreen:
Marto - týý brdo takový peníze, za to by bylo pomalu ojetý auto :mrgreen: Ale hlavně že ti vyhovoval a splnoval vše co má - já tak předběžně taky koukám-no ráda bych se vešla do 10 a to fakt max - hodně chválejí ten duo walker, tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.7.13 13:52

@tiptop myslíš asi easy walker duo. To je ten co mám já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.7.13 13:54

@Martina139 joo to je on - ten je parádní :potlesk: Že jsi s ním spokojená vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.7.13 13:54

Máme tento:
http://www.detskydum.cz/…2009-702001/

Jen sporťák stojí 18000 Kč, když si pak připočteš dvě korbičky na mimina a třeba fusaky, aby ti seděly do kočárku, tak jsem na té mé úchvatné ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.7.13 13:57

@tiptop já jsem s ním spokojená. Korbičky na mimča byly prostě super. Sporťák má své mouchy, ale vyváží to výborná manipulace. Vadí mi malý a nepřístupný košík. A taky polohování pomocí zipů u sporťáku je na prd. Ale větší děti už jen sedí, takže ho stejně už nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.7.13 14:04

Tak takhle vypadá kočárek a můj manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.7.13 14:15

@Martina139 Nádhera! Černej je přesně můj sen :potlesk: Je vážně bezvadný že je „lehoučkej“ a že mě snad neodnese :mrgreen: Hele a Vy pak budete holkám ještě nějaký kupovat, nebo už ve dvou letech nic netřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.7.13 14:25

@tiptop barva se jmenuje Platinum. Není právě úplně černý. Je takový zvláštně černošedý lesklý. Nechtěla jsem barevný, i když jsem čekala holky, protože u barevných používají jiný materiál a ten je po pár týdnech vyšisovaný od sluníčka.
Přemýšlím o tom, že bych po těch Vánocích a sněhu koupila už jen bazarové golfky pro dvojčata. Myslím, že holky už budou chtít chodit samy. Golfky bych použila asi už jen na nákup, do města nebo k doktorce, prostě na rychlé přesuny. Uvidíme, jak to nakonec vymyslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.7.13 14:36

@Martina139 aha - bych nepoznala - ale boží je i v platinum ;) To bude nezvyk mít zase volnější ruce bez kočáru vid?
Holky jinak se chci optat - nikdy jsem na to netrpěla a poslední dobou mám fakt hodně výtoky - nijak nesvědící či tak - je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.7.13 14:39

@tiptop už toho tím kočárem stejně moc nenajezdíme. Holky lítají jak urvané z řetězu.
Pokud si pamatuju, tak v těhotenství jsem měla pořád nějaký výtok. Ale pokud nijak nesvědí a pod. tak je to myslím v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
4.7.13 14:45

@tiptop jo, je to normální. Pokud to nesvědí a není to divně cítit tak je to ok ;). Mám to taky. Bohužel jsem už 2× měla v tomhle těhu kvasinky, jednou hned ze začátku a pak jak byla ta děsná vedra, to se nedalo přehlídnout, svědění a tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.7.13 15:31

Díky za info - jsem myslela jak se vložek - intimek zbavím a upss ;)
@Martina139 to je dobrý asi na hubnutí - já teď sežrala dvě obří buchty a bachor je zase větší a já skoro nemůžu dýchat - snad přišli ale miminům vhod :lol: Jinak porád čekám na mantinely - jak já nemám ráda když někdo napíše po urgenci - že to tedy zítra pošle - bylo úterý a doteď nic a ani nedá vědět, hlavně že uvádí po připsání peněz ihned odesílám :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí