ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
9.7.13 19:04

Jak se máme holky? To vedro mě ničí - už nutně potřebuju podzim - nejlépe konec listopadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.7.13 19:55

@tiptop …to jsme na tom podobně :P…to počasí je hnus. Tak já zítra v poledne mám velký UTZ, tak se těším, jestli se nám prcek ukáže ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
9.7.13 20:28

Jéje držím palec tak pak podej echo - já až příští pátek - nevydržim, nevydržim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.7.13 20:30

@tiptop …určitě hned písnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
9.7.13 20:44

@iaroska taky moc držím palce! Já jdu až příští čtvrtek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.7.13 07:22

@tiptop ale vydržíš, jako všechny :D já jdu na další utz zítra, ještě do CARu a je to zoufale nekonečný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.7.13 09:52

@tiptop Vedro? To myslíš těch 26 stupňů? Co teprve ty vedra co byly před 3 týdny. A to byly letní teploty. ty ničí mně. Ale tohle počasí mi vyhovuje. Tak u vás zajdi na bazén. Prý to tam máte hezký. My taky s Adél chodíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
10.7.13 09:57

@Tofik Mě tak bolí břicho že jsem ráda že jsem :twisted: Asi jak se tam roztahují či co - ale příjemný to fakt není…Jinak cítíte někdo už pohyby? @Alowen jakpak ti je-už pozoruješ něco na břichu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.7.13 10:07

@tiptop mno, moje břicho je už tak velký, takžefakt nevím, kdy budu něco pozorovat :D Jen mi nejde zatahovat, jak to dřív šlo. ALe je mi skvěle, až an tu únavu nic jiného necítím.
Mě teda tohle počasí vyhovuje. Není vedro a nemusím chodit moc nabalená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.7.13 10:20

@tiptop já jsem pohyby s dvojčátkama poprvé cítila asi mezi 17.-18.tt. Ještě jsem si nebyla úplně jistá, ale po pár dnech už to byla tutovka. Ale záleží, jak jsou taky dětičky otočené. Pokud mají nožičky natočené směrem dozadu k páteři, tak není cítit nic. Doktor na UTZ ve 20.tt se mě na to už ptal, jestli cítím pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
10.7.13 10:23

@Martina139 já cítím občas takové bublinky v podbřišku - ale nevím jestli to nejsou nafouklý střeva :lol: A kdy jsi třeba poprvé viděla jakože by to bylo vidět i na kůži že se hýbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.7.13 10:35

@iaroska Tak držím palce ať je všechno v pořádku a dej vědět! Já jdu příští středu.
@tiptop Já už pár dní bych řekla, že něco cítím. Většinou je to úplně dole vpodbřišku, sem tam trochu výš k pupíku a je to jakoby mi pod kůží praskla bublina, jinak nevím jak to popsat. Třeba večer, když jsem v klidu, tak si sednu o koukám na břicho a když to zrovna trefím, tak je i trochu vidět, jak se pohne kůže. Tak snad to nejsou střeva :lol:.Jen mě zaráží, že to je tak nízko, myslela jsem, že to dítě je pak v těle uložený výš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
10.7.13 10:40

Holky já pohyby cítím už cca 3 týdny, většinou taky hodně nízko a hlavně večer a když jdu spát ;). Ráno většinou ani ťuk, takže to vypadá na nočního tvora :mrgreen: :mrgreen:.
@tiptop mě teď taky docela pobolívalo no ani tak břicho, jako spíš v kříži a pánev, nebo jak to popsat… včera jsem ani nemohla usnout :zed:. Ale už to znám z předchozích těhu, vždycky kolem toho 20tt to takhle mám, taky mi připadá, že teď břicho opravdu hodně vyskočilo během pár dní. Minulý týden jsem měla na sobě kalhoty na cvičení, úplně v pohodě, včera už byly těsné k nepoužití. S dvojčátkama roste děloha víc, takže bych tipla, že ty bolesti břicha budou k tomu. Pokud to nejsou kontrakce, buď v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.7.13 10:46

@tiptop vidět to bylo až o dost dýl, ale cítit, když jsem položila ruku na břicho asi tak kolem 24.tt. Pak když byl manžel trpělivej a seděl s rukou na břiše, tak to cítil i on. Později to už byly pěkné rany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
10.7.13 10:49

@irenn @Radunka83 tak to budou asi fakt pidipohyby :lol: To břicho mě taky roste - už si na ni ve sprše skoro nedohlídnu abych se oholila - kor navečer…Koupila jsem si takové ty elastické pásy - jako ustřihlé tilko a je to super - břuch je v tom takový pevnější, mám přikrytý ledviny a navíc si mohu dovolit více svých starých triček, páč to prodlužuje - jsem ráda za takový vynález :lol: Včera jsem měla takovou depku z břicha - potřebovala jsem doma něco udělat - zamýst atd a byla jsem za chvíli ufuněná s bolavým břichem a ohýbám se že musím roztáhnout nohy aby to bylo pohodlnější - člověk není na takovouhle nemotornost vůbec zvyklej - dřív frk frk a teď se plazim jak polednice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí