Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop no, mě napadá obojí, na MS by to odpovídalo s mým intervalem. No, hlavně na to nesmím zítra zapomenout a probrat to s dr. zítra.
No, mám zítra začít 7tt, takže by srdíčko už být mělo, věřím tomu
@tiptop mám tam být v 11:45, jsem dnesksa celá mimo, vůbec nejsem schopná pracovat. Cítím se staršně slabá a unavená
Ale věřím tomu, že me dr. povzbudí
Hele to bude v poho nebooj - tě to zase pak nabije -a to je těhotenská únava - na to začínej zvykat ![]()
@tiptop holka, já se trochu bojím toho, co mi řekne. ale to je asi normální. Prostě se bojím o toho drobečka, co ve mě roste
A únavu musím nějak překonat, přeci jen chodím do práce a doma zůstat nechci, to by mě zničilo ![]()
To víš že je to normální, když Ali to teď už bude bohužel porád- ale chápu že tohle je takové stěžejní - to rozbušení srdíčka
Každopádně pak hned napiš jak bušíme ![]()
@tiptop prosimtě, piješ kafe? Já jsem si říkala, že ho pít přestanu, ale teď jsem si zase dala a cítím se líp.. neptala ses dr. jak to s ním je?
Jsem podle MS 6+0, to už srdíčko bude ![]()
@Alowen piju - tak hrníček denně - většinou rozpustné… Neptala, ale co jsem si načetla tak hrníček neublíží -naopak, máš-li nízký tlak je na to super - takže v klidu
Já ho měla už taky tak nějak- takže neboj bude
@tiptop super
No, asi si dneska nechám i změřit tlak, pokud na to nezapomenu. Cítím se strašně slabá, ale po tom kafi je mi líp.
Díky. Už budu pracovat a neplakat
Stejně to neovlivním, jak na tom teď bublinka je, takže naladit do pozitiva a makat ![]()
@Alowen Chudáku, to jsou nervy
Hoď sem potom výsledek. Hele, já kafe pila, ale časem se mi po něm začalo dělat strašně špatně, tak jsem přešla na Caro od Nestlé a to mi chutná. Držím pěstičky!! ![]()
A k těm ponožkám - botičkám pro mimča. myslím, že zimní dítě je bude potřebovat
Když po narození ještě nefunguje ta termoregulace nebo jak se tomu říká, tak se určo neztratí
Si myslím teda
@Alowen Držím palce, určitě to bude dobrý, já taky špinila i krvácela, tiptop taky, neboj bude to ok ![]()
@tiptop to jo, jsem úplně rozněžněná vždycky když vidím ty miminkovský věci…ale ty ceny no
.No co, sama si nekoupim nic a koupim prckovi radši
.Tak to je super s těma postýlkama, já asi podědím jednu, ale chtěla bych i nějakou třeba menší a pojízdnou, abych mohla třeba vařit a mít ho u sebe…to ale budu řešit tak v září až. Teď jsme totiž začali rekonstruovat byt a budeme se stěhovat, takže prča.
@Tofik Dej pak vědět jak jsi dopadla. Jo jo, zimní věci budou určitě potřeba, hlavně u nás na severu, kde jsou zimy kruté a dlouhé ![]()
@Alowen držím palce na utz! Já jsem špinila/krvácela ve všech těhotenstvích, je to o nervy, ale věřím, že to bude ok!
@Tofik držím palce na kontrolu
![]()
Holky děkuju, jsem úplně hotová a naprosto šťastná - máme 5mm a srdíčko
Druhý embryjko se prý ani nezahnízdilo, ale to už je mi jedno. Prcek odpovídá začátku sedmého týdne, takže super