Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop jak žirafa když se chce na pít, taky musí roztáhnout nohy ![]()
@tiptop a bude hůř
. Velká zábava je v pozdějších fázích těhu třeba stříhání si nehtů na nohou
.
@irenn neříkej to, neříkej to
No jo, vidíš to mě nenapadlo, hlavně že řeším jak si dole nalakuji nehty - ale že je budu muset i stříhat to nééé
A je to vůbec řešitelný? ![]()
Ahoj holky, s těma pohybama to mám podobně, mám pocit, že mam bublinky v bříšku
Ale nejvíc to cítím večer. Taky jsem se chtěla zeptat, jestli vám při ležení na zádech občas jakoby bříško ztvrdne, na chvilenku. Na UZ jdu v pondělí a mám pocit, že se nedočkám, navíc nemůžu donutit chlapa, aby tam šel s se mnou
To mě trošku mrzí. Tak ať miminka pěkně rostou ![]()
@Tina85 hojda - s tím tvrdnutím to mám taky občas - nechápu
A ty jsi v kolikátým? Pročpak tam chlap nechce?
@tiptop Dneska jsem 19+4, v pondělí se na to zeptám, prý je to v malé míře a když to nebolí normální. On se na mimčo strašně těší, ale ty doktoři ho drtěj
Tak asi vezmu mamku, když čekala mě, nic takového nebylo, tak z toho bude vydřená…stejně jako já ![]()
Tvrdnutí je normální, děloha trénuje
. Když to není pravidelné několikrát do hodiny nebo křeče tak ok.
@Tina85 držím palce na utz!
Můj manžel naopak děsně touží jít, jenomže nemá kdo hlídat 2 starší děti, které mají prázdniny
.
@tiptop s dvojčátkovým břichem jsem to nikdy nezkoušela
. S obyč. břichem to byl trochu akrobatický kousek. Stejně tak holení se v jistých místech poslepu ![]()
@irenn Moc děkuji a nápodobně
Snad bude vše ok. Hold, každej chlap je originál
Myslím, že až mu pak přinesu domů fotku, tak mu to bude líto.
@Tina85 to máš pravdu a vůbec nic to neříká o tom, jakej bude ten kterej chlap nakonec táta ![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že jsme absolutně v pořádku, odpovídáme 20+0, měříme 25cm a vážíme 335g a jsme chlap
![]()
@iaroska gratulace - tééda to jsme obříci - už 25cm
Teda tak to já tam mám možná už břicho zaplněné sakra fest
Zatím tady kucííí převládají-no jsem zvědavá zda-li se u mě taky nevyklubaj ![]()