ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
12.7.13 19:22

…přidávám se ke gratulacím na úspěšná UTZ :hug: :dance:…a irenn gratuluji k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.7.13 16:54

Hojda - tak tu máme první holčičku -…Jinak hlásím že mi došel ten angelsound a je to bomba - srdíčka šlapou, tepou jak rychlíci :potlesk: Co břicha děvčata? Mě přijde, že ted to leze každým dnem - obdivuji tu schopnost kůže a modlím se aby to zvládala co nejdýl a nejlíp se natahovat- břichem už můžu zastrkávat šuplíky bez použití rukou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
14.7.13 17:45

@tiptop tak to teď posloucháš celý den, viď. A slyšíš dvě srdíčka, rozeznáš, kde která z holek je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.7.13 17:51

Ahojda @Martina139 - o víkendu bylo takové kino pro nevidoucí se členy naší rodiny :lol: Hele to jako asi néé - ony ty srdíčka bušej naprosto stejně a naprosto strašně rychle - jen je poznat když se jeden z prcků stojí víc dozadu že ten přenost není tak ostrej - jsem říkala ještě mi chybí na tom přístroji obrazovečka a monitor to je jak vyšitej :lol: Jinak Marto v pátek vysílej - jdu na velký ultrazvuk - tak ať je vše ok a držíme všicí ve švech :hug: Jinak už jsem ušila ty povlaky na mantinely a objednala krásnou látku - že ušiju povlaky na deku do postýlek - tak jsem na sebe zvědavá…co ty a prtata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
14.7.13 17:56

@tiptop tak to my na vás budeme v pátek moc a moc myslet a dej hned vědět. Doufám, že se tam nevyklube nějakej pindík :mrgreen:
Já teď chodím pár dní víc do práce a holky jsou s babičkou na chatě. No už jich má asi dost, prý si je máme v úterý odvézt :lol: Docela mi chybí, ale zase nemusí trčet ve městě, jsou v přírodě a mají o zábavu postaráno. Na přelomu prázdnin jedeme s našima na kola na Lipno a na konci srpna letíme na vysněnou dovolenou. No jsme blázni, ale doufám, že to holky zvládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.7.13 18:38

Drž pěsti, už ted jsem napnutá jak špagát :lol: jééé oni jsou na rekreaci a babička má fabrikové 24cítky :lol: Hele a to je poprvé co jsou takhle pryč? musí být doma prázdno co? Na kola? jako berete i frndičky - že by za váma s odrážedlama? :lol: A ta dovča - to je super - k moři? To budou holčičky koukat na tu velkou slanou kaluž a mooře písku - to je hezký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
14.7.13 19:20

@tiptop no jo, babička je učitelka na první stupni a má prázdniny. Já dělám na dohodu v lékárně a holky mi hlídá mamka :mrgreen: Přes noc jsou pryč úplně poprvé. Dokonce jsem jí tam nechala i psa. Když byl manžel teď na noční, tak jsem byla po čtyřech letech doma úplně sama, bez psa i bez dětí. Fakt zvláštní pocit. Šla jsem si aspoň na chvíli sednout k holkám do pokoje, jak moc mi večer chyběly :( Ale zvykám si.
Na kola jedeme úplně všichni, já, manžel i holky a mí rodiče. Jsme vášniví cyklisti a tak jsme holkám pořídili vozík za kolo pro dvojčata. Manžel maká a holky se vezou :mrgreen:
Na dovolenou letíme na Mallorcu na 11 dní. Je to naše o dva roky opožděná svatební cesta. Měli jsme letět, jenže já zjistila, že jsem těhotná a kvůli komplikacím jsme to museli měsíc před odletem stornovat. Tak jsme si slíbili, že až nám holky trochu povyrostou, poletíme společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.7.13 19:27

To je fajn že má mamka volno - moje taky - ale to protože je v důchodu - je to super že bude hlídací babička…Hele já si tohle ještě nedokážu představit - naopak mám strach z toho že sem někdo přibude hned 2× a budu se mu chtě nechtě muset věnovat a to kdykoliv a kdekoliv - jako že svoboda, nezávislost končííí :lol: Je asi ale pravda že až tu budou, tak se dostanu na ten druhý břeh - ten maminkovský a nebudu si to bez nich už umět představit…To je dobrý ty kola- a holkám se v tom vozíčku líbí? Asi jo vid - pohodička, pozorovačka bez námahy -i schrupnout si můžou…Teda tu mořskou dovču tiše závidím - to bude paráda! Holky budou určo v sedmým nebi a vy vlastně taky- už jste tam někdy byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
14.7.13 19:52

@tiptop já jsem měla ze začátku dost velký problém holky přijmout. Měla jsem deprese a chtěla jsem zpátky svůj starý život. Rozhodně to u mě nebyla láska na první pohled. No hormony se mnou mlátily. Zlomilo se to tak v půl roce a teprve teď si vlastně uvědomuju, jak moc holky miluju a že bych za ně dýchala. Na jednu stranu se těším, že si od nich odpočinu a jen se za nima zavřou dveře, tak už mi chybí. Je to vzláštní pocit, to poznáš sama.
Co se týče kola, tak holkám se vozík líbí. Když jim bylo pět měsíců, tak všechny naše výlety prospaly. Teď už koukají po okolí. Natálka klidně i spí. Nellča se víc vzteká a občas chce vystoupit, ale dává to taky.
Na moře se strašně těším. Holky už krásně plavou a vodu milujou. Naposled jsem byla s manželem před čtyřma rokama v Turecku. Na Mallorce jsme ještě nebyli. Užijeme si to jak nevíc to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.7.13 20:19

@Martina139 Já tě obdivuju, že jste takhle pořád spolu. My museli Adélku dávat už v půl roce na víkendy k našim, protože jsme se stěhovali a museli to v novém bytě trochu předělávat a to s miminem prostě nejde. A vlastně pak na podzim jsme jeli na proloužený víkend a loni na celý týden na jednu dovču sami. Letecky jsme si netroufli, i když jsme o tom uvažovali, ale nakonec jsme jeli do Jeseníků a bylo to taky krásný :)

Jinak holky hlásím, že od včerejška cítím malýho! Včera mě naprosto regulérně nakopnul. To se nedalo přehlídnout! A pak večer to taky bylo cítit a i trošku vidět. Je to moc krásný :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.7.13 21:06

@Tofik teda závidím - já nic tak silnýho necítím natož abych to viděla :roll: @Martina139 to je hezký jaký to jsou cestovatelky čoeče, já teda osobně bych to k moři asi s takhle malejma nedala - jsem ještě srab - jste šikulky, hlavně zásobu báboviček a nastudovat si co nejlepší a největší stavby z písku :mrgreen: Zrovna jsme si s přítelem říkali jaké si třeba pamatujeme dětské říkanky a přišli jsme na to - že krom mravenečka a vařila myšička absolutně nic - budeme to muset nastudovat, vůbec nevíme co je v tomto směru za novinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.7.13 11:16

@tiptop To je najednou větší klid na duši, když máš ten přístroj a on funguje a ty fakt slyšíš srdíčka viď? To je super…

Jinak já uvažovala o tom stetoskopu, ale asi už teď se nemusím namáhat vůbec, jsem totiž asi nějakej unikát, ale za poslední týden se odehrála v cítění pohybů u mě obrovská změna. Doufám, že v sobě nemám nějakýho otesánka nebo přímo obra, ale já fakt ty pohyby jasně cítím a i vidím. Zatím teda jenom když jsem naprosto v klidu a sedím na gauči (vždycky ráno a večer si dám takovou 20minutovku a pozoruju, obvykle se v tý době opravdu alespoň několikrát pohne). Nenazvala bych to kopáním, ale spíš šťoucháním nebo takovým převalováním, ale kůže na břiše se u toho skoro vždycky zaklepe…no uvidíme ve středu, snad to fat není nějakej obr :D. Každopádně mám nahoře 8,2 kg, což mi přijde docela dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
15.7.13 11:33

@Radunka83 je to úleva - měla jsem ho mít i dřív :lol: gratulace k pohybům - já teda fakt nic - jsou to asi lenošky :lol:
Hele tak já dneska ráno po dlouhý době na váhu - stoupala jsem na ní 3×, páč to číslo jsem v životě neviděla - jako holka 56! takže 6 kilo od těhu - celkem asi 8 :cert: Hele kdy jdeš na velký ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.7.13 14:06

@tiptop Tak to já 69.2 :-). Mě je z toho taky šoufl, já po ránu nikdy vživotě jsem se nepřehoupla tak přes těch 63 a to jsem pak nasadila hubnutí, protože jsem si připadala děsně… Tak to já mám asi fakt sportovce, protože někdy je těch pohybů nějak moc :D.
Já jdu na UTZ ve středu, jsem fakt zvědavá jak je velikej a doufám, že je všechno ok. Prý má ta moje doktorka i 3D, tak se zeptám jestli bych si nemohla koupit třeba jednu fotku pro manžela jako překvápko…kdyby vyšel obličej, bylo by to super :-). Ty jdeš v pátek viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
15.7.13 14:24

@Radunka83 to je sranda - já do váhy i tukala estli je jako v pořádku:-) Já se zase v životě nepřehoupla přes pade (no možná jednou a to jsem hned nasadila taky dietu) - měla jsem tak 45-49 max takže toto číslo je děs, rozhodla jsem se, že se přestanu vážit-jediná výhoda je že mě u doktora nevážejí - takže můžu lehce lhát :lol: Počkej půjdu k porodu jako 70 kilový vorvan a maminko kolikpak vážíte? já:emh..nedávno to bylo 56 :mrgreen: Ale co, hlavně at jsou -jsme všichni v pohodě - pak to prostě půjde samo dolů - to bude pohybu a zvedání :lol: Ty už jen dva dny!!! já v pátek - 11h…Tu fotku si chci taky dát - ale nevím jestli už bude trošku normální gesicht lidského původu nikoliv mimozemského - ostatně ty to prubneš první tak podáš hned celkové info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí