ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
19.7.13 14:50

@tiptop To mě je hrozně líto :,(, ale jak píšou holky, ještě není nic jisté, je to jenom jedno měření jednoho doktora a bavíme se o milimetrech, stačí aby tam ten kurzor dal trošku jinak nebo se mu hned ruka a hned ten výsledek je jiný…3mm je nic…věřím tomu, že za 3 týdny všechno bude v pořádku!!prostě musí!!!zkus tu dobu nějak přečkat jak nejvíc v klidu to půjde, třeba někam vyjeďtě na chvíli pryč…držím všechno co mám, aby to bylo dobrý a fakt věřím, že bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
20.7.13 09:28

Holky dekuji za povzbuzeni, jste zlaty:-*doma me taky uklidnuji, ale znate to. jedno debilni cislo a jste z toho v pytlí! uvime do dalsi kontroly, to budou krizove 3 tydny…jinak marto kocar mame, je v supr stavu, jak nejezdeny a znacka Dor Jan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.7.13 12:40

@tiptop já na tebe pořád myslím a posílám moc a moc energie a štěstíčka. I kdyby na příští kontrole zůstal stav stejný, tak nikdo z doktorů nemůže jistě vědět, jestli bude miminko nemocné nebo zdravé. A já prostě doufám, že když už si nás ty děti vybraly a měly k nám takovou klikatou cestu, tak budou v pořádku VŠECHNY :hug:
Jinak jsem ráda, že kočár je v dobrém stavu a Dor Jan je dobrá značka. Hodně maminek dvojčat i jednoho dítka s ním jezdí a jsou spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
21.7.13 10:39

Ahojky ve spolek, tak už jsme doma z Itálie, bylo to božský a vše naprosto v klidu, tak jen doufám, že je mimis ok, pže pohypy tedy moc necítím(tak snad to bude tou pneumatikou na břiše). Ještě jsem nestihla dočíst, ale co mě zajímá jak to máme poměr kluků a holek:-)? Já jdu na utz ve čtvrtek tak jsem zvědavá.

@tiptop vůbec tomu teda nerozumím, ale posílám hodně síly, pže chápu, že na to nejde nemyslet…každopádně dokud to není tutovka, tak se snaž myslet pozitivně a raduj se z holčiček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
21.7.13 18:09

@Martina139 děkuji moc! Nejhorší je, že na netu toho moc o tom nepíšou, takže nevím kde mám hledat a jestli mám vůbec hledat…Jsem štastná za tu jednu že je naprosto ukázková - ted ti běží hlavou že kdyby zavedli jenom jedno jaké by to asi bylo, ale je to furt 50:50, hlavně závěry asi fakt dělat ještě nejdou.. Jedno vím ale jistě- postižené dítě bych si nenechala - ať to zní jakkoliv hnusně, je to tak…Štve mě že tam jdu až toho 9.8 - to je doba nekonečná…
Jinak Janyy jak bylo na dovče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
23.7.13 15:31

@tiptop …tak to mě moc mrzí, ale musíte doufat, že vše bude na konec v pořádku :hug:…moc na vás myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
23.7.13 15:50

@iaroska děkuji moc! Ale jsem ted trochu povzbuzená, napsali mně maminky, co to měly podobné a dopadlo vše dobře - no stěžejní bude ta další kontrola, moc vám přeji at se vás něco takového netýká, jsou to nervy navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.7.13 10:40

Tak už mám taky za sebou ultrazvuk a mimčo vypadá zdravě, ale pohlaví je stále ve hvězdách…má to schované pod mojí pupeční jizvou:-)…tak zase čekání:-)
A jak u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
25.7.13 10:48

@Janyyy Gratuluju! Tak budete mít překvápko :D
Já už začínám mít roupy a chci kupovat věci na kluka, ale pak si říkám, že to pořád není jistý a co když to bude holka? Navíc nevím jakou kupovat velikost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.7.13 11:56

@Janyyy tak to bude asi holčička - když se tak stydí :lol: No ale ikdyž ty moje se ukazují hned o 106, takže to budou asi exhibionistky :lol:
@Tofik V tvém případě bych kupovala velikost 56 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.7.13 15:19

Ty velikosti a vlastně i množství toho, co bude mrně potřebovat zatím tedy taky vůbec netuším. No jo já vlastně doktora, přesvědčovala, že když to není vidět, tak je to logicky pipina:-),tak se smál a říkal, že může mít pindíka mezi stehnama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.7.13 16:28

@Janyyy no hele kdy tam jdeš na další kontrolu? to už by se mohl/a konečně odhalit -musíš přemlouvat :lol: A kolik vážil človíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
25.7.13 16:40

@Tofik ..já kupovala vždycky rovnou 62, sice nám to bylo trochu velké, ale ponožky to spravily ;)…a aspoň nám to vydrželo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.7.13 18:48

@iaroska to bude asi lepší radši větší, do toho můžou dorůst obráceně to nejde:-). Jak zhvládáte počasí, já zas začínám být unavenější:-).
@tiptop mimo mělo 410g až v září jdu na další tak snad už se nebude stydět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.7.13 18:53

Téda macík - to je asi nejbucltější tady zatím né? :lol: To je ale dobře…až v září ju? tak to budete mít dlouho překvápko? už něco budeš pokupovat?
Já jdu asi příští týden- snad to dopadne, na vyšetření do nemocnice - máme tam známý tak mě zkusí objednat na ty komory, abych byla případně klidnější nebo taky né že - ale to si nepřipoštím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí