ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
30.7.13 08:31

Všem moc děkuji za gratulace :srdce:
@Janyyy Jméno ještě vymyšlené není, ale David a Antonín zatím vedou :) Žádanku na OGGT jsem už dostala, protože příští poradnu mám za měsíc. A ten test se má dělat mezi 24-28. týdnem, já se na něj musela objednat, tak nevím jak to chodí u tvého doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.7.13 12:01

@Janyyy …děkuji moc…malej řádil jako o život, fotečky byly krásné, bříško jsme přiznali, stejně to všichni vědí. Bylo děsné vedro a v těch šatech bylo jako ve stanu :lol:, ale přežili jsme všichni bez ujmy. Měli jsme to jen rodina a s obědem, takže ve čtyři už byl zase klídek ;)…až poladím fotky, tak nějakou přidám, zatím ji mám jen v profilu ;)

Příspěvek upraven 30.07.13 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.7.13 12:04

@Tina85 @irenn @tiptop…všem moc děkuji :hug:
Jinak jsem četla o té cukrovce, tak já už jsem také objednaná, jdu 7.8. a to budeme 24+1 :), dr. mi dal žádanku při minulé poradně. Moc se na to netěším, je to na půl dne a ještě pít nějaký sladký hnus :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.7.13 12:05

@Tina85 …gratuluji k chlapečkovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
30.7.13 12:22

@iaroska Díky :) Prý se s sebou může vzít citrón do té glukózy. Já jdu až 27.8. Tak nám musíš poreferovat, jaká je to dobrota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
30.7.13 12:34

@iaroska to musela být nádhera :srdce: :srdce:

V minulém těhu byl test na cukrovku překvapivě snestitelný, byla jsem tam už na 7, takže po 9 bylo po všem ;). Teď se toho trochu bojím, pře je mi pořád ještě zle, tak abych to v sobě udržela a neskončilo to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.7.13 14:06

@irenn …toho se právě bojím také, nesnáším tyhle sladké a husté blafy, o tom citronu mi také říkali, určitě do něj půjdu ;). Mě říkali, že mám přijít na 7.h a vypít tu glukosu nebo jak se to jmenuje, v 9h, že to odeberou a v 11h budou výsledky :(

Příspěvek upraven 30.07.13 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.7.13 14:07

@irenn …počasí na focení bylo super, ale my jsme umírali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
30.7.13 14:45

@iaroska a nestačilo by pak na ty výsledky zavolat :?: Já už jsem se po té 9 pakovala domů a dohodli jsme se, že se ozvou jenom kdyby bylo něco v nepořádku. Ale zase po té 9 už se budeš moct najíst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.7.13 19:18

@tiptop tak to celkem chapu, ze mas nervy, ale snad kdyz uz slozila rezervaci, tak si to nerozmysli.mam pocit, ze by ji, ji ani nevratili…my jdeme do 5+1,je to vedle ve vchode, takze to stehovani nebude tak hrozny, vsechno se to jen odnosi…ted tady ale zimeme jak takovy ty lidi co maji tu sbiraci nemoc a maji byty od podlahy az po strop narvany vecma…celou jednu mistnost mame v obyvaku nastehovanou v krabicich a vsechny skrine opreny o zed, protoze ti najemnici si k nam uz dovezli svoje veci…a takhle ted tady budeme zit jeste tak tyden, nez budeme schopny se prestehovat…jeste se tammusi vymalovat, polozit podlahy a oblozit koupelnu a zachod, aby se tam dalo zit…takze mam vyhlidku, ze budu tak 14 dni bez kuchyne protoze ta se proste driv nestihne :) uprimne uz se do vetsiho tesim, hlavne jak malymu budeme delat pokojicek…
na 4d jdu 23.8. tak jsem zvedava jaky to bude…snad bude aspon natocenej tak, ze mu uvidime do obliceje…a doufam ze nebude sportovat jako vzdycky na ultrazvuku, protoze to doktorka rika, ze je az moc zivej…
hele neboj, to je naprosto jasna vec ze na dalsim ultrazvuku bude vsechno v poradku a obe holky budou zdravy jako ripy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.7.13 19:34

@Radunka83 hele tak jsme to riskli a složili rezervačku na nový byt..Makléřka nám řekla že paní opravdu má o byt zájem, že peníze bude mít do konce srpna a pak je nám hned dá…Do příštího týdne bychom měli sepsat s ní kupní smlouvu a snad to už pojede…Na nový byt je máme složit do konce září - takže to snad stihneme.Je to ale děs - nejhorší je že jsi jako ten poslední článek ve vlaku - ona čeká na výplatu od kupců jejího domu - pak je dá nám - pak my na nový byt, takže nesmí být nikde zádrhel :roll: Hele úplně to u Vás vidím - nás taky čeká rekonstrukce, páč je to dá se říct holobyt, takže něco musíme rychle udělat a zbytek hold za pochodu..Taky se neskutečně těším ale u nás to bude větší šok, páč jdeme do bytu jednou tak velkého, tak si děláme srandu že až tam nastěhujeme ten náš pidi nábytek tak to bude pořád velký jako stadion :lol: Hele vydrž - už to je za humny-já mám porád většinu ještě před sebou :jazyk: Tvůj je jasnej budoucí olympionik :mrgreen: Moje frndičky jsou lenivější - ale jsem ráda, páč dvě gymnastky by břicho asi roztrhalo dřív než je záhodno…jo mmj - nepraskáte už někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
31.7.13 17:42

Holky jak se máme? Mě je dneska nějak šoufl, břicho nějak pobolívá, holky se převalujou o sto péro…
@Radunka83 Hele ještě jak to budeš mít s trvalým pobytem? Budeš to řešit až po porodu? Mě jako děsí představa že někdy na začátku října obíhávám úřad a fotku na občanku…Děti mají trvalý pobyt dle matky, tak nevím jestli pak nejsou ještě zbytečné obstrukce se změnou po narození u nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.7.13 18:03

@tiptop ja zatim nepraskam, a to mazu jednou denne nekdy na to i zapomenu…tak snad to vydrzi…
Adresu si necham zmenit hned jak se prestehujeme, at to mam z krku…jenze vy se budete stehovat asi o dost dyl nez my tak to chapu, ze pak uz to bude kruty obihat urady…ale asi budes muset:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
1.8.13 10:54

@Tina85 Gratuluji ke klučíkovi!
@iaroska A Tobě ke svatbě! teda větší vedro už snad být nemohlo :mrgreen:

Já jdu dnes na kontrolu, tak doufám, že všechno bude v pořádku. taky jsem zvědavá, jestli potvrdí kluka nebo ne :D
Holky, nezávidím vám to stěhování, ale na druhou stranu budete aspoň hned bydlet ve větším. my se musíme vejít do 2+1 a až někdy někdy se asi budeme muset stěhovat. Ale to je ještě daleko.
Já se teda nemažu ničím. Ani není třeba. Mně teda kamarádka říkala, že někdo k tomu prostě sklony má aněkdo ne. takže i když se někdo maže, tak praská ostošest a jiný ne, i když to nijak neošetřuje. Tak uvidím, jak to budu mít já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
1.8.13 16:06

@Tofik jak jsi dopadla na kontrole :?:

@tiptop jak ti je? už víš, kdy tě vezme ten známý dr. na utz :?:

My bydlíme v pronájmu, byt je velký akorát, jediný problém je, že dětský pokoj stačí sotva pro 2 děti. Takže teď promýšlíme, co s tím. Za posledních 8 let jsem se stěhovala 4×, tady bydlíme 2 roky a upřímně chci zůstat aspoň chvíli na místě ;). Tak doufám, že nějak vymyslíme lepší uspořádání bytu ;)

Holky já jsem na nervy, během posledního týdne se mi 3× stalo, že jsem se vzbudila s děsnými závratěmi až jsem z toho zvracela. Myslela jsem, že je to z horka, ale včera žádné horko nebylo. Je to šílený, protože jsem jak opilá a nejsem pak schopná vůbec nic dělat jenom ležet v posteli. Teď byly děti naštěstí na prázdninách z našima, zítra se vrací a já mám hrůzu z toho, že se to bude opakovat. Dnes jsem šla k dr., přehazovali si mě jako horkej brambor, napřed gynda, všechno ok, pak interna, tam mi řekli, že interního to nic není a že se mám objednat na neurologii. Tak jdu v úterý. Mám podezření na meniérův syndrom anebo je to od krční páteře. Ach jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí