Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik Hele ted nevím jak to má udělat - další kontrolu - sem do tý nemocnice se super ultrazvukem mám 26.8, ke svému gyndaři bych měla jít příští pátek - ale je to asi vcelku zbytečný, takže to zruším, páč za týden se nezmění nic konkrétního…Joo - onoo fakt byly super-asi že je to přes známého, ale nikdo neřekl ještě prognozu najisto, kor když triple testy jsem měla na jedničku - je to fakt velký risk..Zabít jednu třeba i zdravou a třeba za 3 týdny by se pustila ta druhá a to budu v nějakém 25tt, takže vše špatně…
@tiptop Já bych si možná zašla i k tomu gyndaři. Záleží na tom, jaký je, no. Jestli dělá kontroly stylem frk frk, hlavně aby to měl za sebou, tak je to zbytečný, ale jestli to dělá poctivě, tak bych si možná zašla i tam. Ale těžko říct. Oni si určitě nerisknou říct stopro diagnózu. Zvlášť jestli je to takhle, jak píšeš, že nejsi vyloženě stoprocentní. Je tu jen jisté riziko, ale jak to bude dál nikdo neví. navíc když se může ohrozit i druhé mimčo, tak je to zbytečně riskantní. Aspoň to si myslím já. A já bych si asi pak celý život říkala, co když to druhý by bylo v pořádku?? Budeme věřit a posílat vám sílu!! ![]()
@tiptop …to je mi líto, že nemáš nějaké lepší zprávy…drž se!!!
Snad ta příští kontrola bude pozitivnější, moc bych Ti to přála
![]()
@tiptop je to mazec, ale redukce bych se bála strašně, tak držím pěsti ať to neroste a obě slečny jsou zdravé! Jsou to nervy, ale určo to dopadne dobře…myslím., že kdyby to bylo hodně špatný tak tě tlačí do redukce fest.
Do poradny bych, ale určitě šla přece jenom tlak, moč tad. se může změnit rychle tak ať jsi pod kontrolou.
Holky děkuji - jste zlata
Kupodivu jsem relativně ok, snažím si to nepřipouštět a věřit že to dopadne dobře, nechci jim ještě něco zhoršit zbytečným stresem - stačí ten prodej bytu, hledání bytu a budoucí stěhování
říkám si chytli se dvě z nějaké důvodu, tak musí být zdravé přeci!
Hele a neříkali by jste mu to že jste byli takhle „protekčně“ někde a máte tam znova jít? Mě je to strašně blbý - mám pocit, jako že jsem ho obešla, a nejradši bych mu neřekla - co myslíte?
@tiptop píše:…já bych mu to asi také neřekla
Holky děkuji - jste zlataKupodivu jsem relativně ok, snažím si to nepřipouštět a věřit že to dopadne dobře, nechci jim ještě něco zhoršit zbytečným stresem - stačí ten prodej bytu, hledání bytu a budoucí stěhování
říkám si chytli se dvě z nějaké důvodu, tak musí být zdravé přeci!
Hele a neříkali by jste mu to že jste byli takhle „protekčně“ někde a máte tam znova jít? Mě je to strašně blbý - mám pocit, jako že jsem ho obešla, a nejradši bych mu neřekla - co myslíte?
@tiptop Já bych to také neřekla pokud by se sám vyloženě nezeptal jestli jsem byla ještě někde jinde
Tak jo - nebudu to říkat, když už nic tak tam půjdu třeba kvůli fotce na 3D a šmírnout je ![]()
@tiptop píše:…to víš, že jo…aspoň je zase uvidíš
Tak jo - nebudu to říkat, když už nic tak tam půjdu třeba kvůli fotce na 3D a šmírnout je
@tiptop moc mě mrzí, že nebyly z dnešního utz lepší zprávy
. Určitě ses rozhodla dobře, že redukci ne, protože je pořád dost pravděpodobné, že budou nakonec v pořádku obě holčičky
. Doufám, že příště se ukáže, že to neroste
. Ach jo, jakoby nestačily ty nervy s otěhotněním, viď…
Ahoj holky, tak jsme zpět z dovolené. Na Lipně bylo krásně, ale ty vedra nás pěkně zmáhaly. Na kola jsme se moc nedostali, holky to spíš táhlo k bazénu a vodě. Aby se nám po pár dnech nenudily, tak jsme navštívili i ZOO a pak naprosto úžasné hopsárium v Českých Budějovicích. Až se prokoušu asi milionem fotek, tak vám sem něco přihodím.
@tiptop jsem ráda, že se tak držíte, holky moje (všechny tři)
Zvětšení komor zatím není ještě tak dramatické a beruška to určitě zvládne a bude krásná a zdravá.
@Martina139 Tak to je super, že jste si to užili - přestože na cyklotůristiku počasí opravdu nepřálo - tady bylo taky na zdechnutí
Hele držíme se, já tomu taky věřím - musí!!! A fotky určo hod at se pokochám ![]()
@irenn přesně,taky si říkám - já to prostě nemůžu mít v klidu…když už si myslíš že jsi skoro zvítězila a přeprala nepřízen osudu tak se vyvrbí tohle! Ale děkuju a jsem vděčná za tu jednu jistou, ta druhá, jestli teda bude vše ok bude jako skvělý bonus!
Ahoj holky, všechny zdravím…jak zvládáte ta horka? Já už jsem úplně vyřízená a těším se na nějaké ochlazení
. Dnes jsem byla v poradně, ale nic nového…poslechnul jen srdíčko a byla jsem zase venku. Dělá vám váš gynekolog prohlídky? Mě totiž ještě ani jednou neprohlídnul za celých těch 24týdnů, tak si říkám, jestli to tak má být.
A to jsem mu říkala, že mě dva dny pobolívá víc v podbříšku, řekl, že si mám zvýšit dávku hořčíku a omezit sex…a byl se mnou hotov. On už je to tedy takový dědula..no
. Zítra ráno jedu na ten cukr, tak dám vědět, jaké to bylo ![]()
@iaroska Ahojda, no mě aspoň doktorka prohmatá a kontroluje jestli se neotvírám, ale nevím jestli to nedělá kvůli tomu mému tvrdnutí bříška. Hold asi co doktor to názor.