ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
7.8.13 19:43

Ahoj holky, tak se poprvé hlásím z nového bytu, včera jsme se přestěhovali. Byl to „masakr“, včera jsem už sotva pletla nohama. Zatím je to tu hodně spartánské, nemáme nikde dveře, takže třeba na záchodě to je sranda a za dnešek jsme stihli zase zpátky složit ložnici a jakžtakž pracovnu, kde si manžel samozřejmě jakoprvní věc spustil počítač :). Ale jinak se mi tu pomalu začíná líbit, všechno je podle mých představ, tak jak jsme chtěli, tak snad se nám to brzo podaří dokončit (hlavně smontovat kuchyň), aby se tu dalo normálně žít.
Jinak u mě snad všechno dobrý, prcek se pravidelně ozývá, nic mě nebolí, ani břicho netvrdne, na kontrolu jdu za týden, tak doufám, že ty ledviny budou v normálu.
@tiptop Neboj, všechno dopadne dobře a budeš mít 2 krásný a naprosto zdravý holky! Teď tě jen trošku ten osud zlobí, protože my co jsme musely na IVF přece nemůžeme mít všechno v klidu ne? :hug:
A všem ostatním gratuluju ke všem výsledkům, jen tak dál!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
7.8.13 20:14

@Radunka83 tak ať vybalování a zabydlování jde co nejsnadněji ;). A přeju co nejdříve dveře na záchod :mrgreen: :mrgreen:
Tebe zlobí ledviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.8.13 20:44

@irenn Díky :D Ne, mě ne, ale na velkým UTZ se doktorce úplně nezdály ledviny u prcka, tak si je chce zkontrolovat na další kontrole. Našla mu dilataci KPS.

Holky, ještě jeden trochu „osobní“ dotaz. Jak jste na tom s vyprazdňováním? Já ať dělám co dělám tak jdu tak možná jednou za 3-4 dny a je to peklo. Trochu jsem na hemoroidy trpěla už předtím, ale teď v těhotenství mám pocit, že to je po každý návštěvě záchodu horší a že jsou čím dál větší. Vůbec si neumím představit, jak to bude vypadat při porodu a hlavně po něm, dost mě to začíná děsit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.8.13 21:07

@Radunka83 …já s tím mám také problémy a na radu sestřičky v ordinaci užívám denně ráno lactobacily a ráno a večer před jídlem psyllium a docela mi to zabírá, někdy jdu denně a někdy obden, ale jde to… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
8.8.13 06:11

@Radunka83 tak gratulace - ani nevíš jak ti závidím :kytka: Jak vůbec rosteš?
Hele já teda zatím s tím ani problémy nemám - ale beru pravidelně hořčík - a to prý může mít také vliv na funkčnost střev, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
8.8.13 14:00

@tiptop hořčík může ve vyšších dávkách způsobit průjem, což je u těhotných docela dobrý bonus :mrgreen: Předávkovat hořčíkem se nedá, tak ho některé užívají v dost vysokých dávkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
8.8.13 21:01

Holky mě asi klepne - dneska jsem byla na utz a dr. zjistil, že mi placenta kompletně překrývá děložní hrdlo :zed:. Šance, že se ještě povytáhne, minimální. Takže porod CS ideálně 36tt, preventivní hospitalizace od cca 32tt, což je to nejmenší, horší je, že můžu kdykoliv začít krvácet a je to ohrožující pro mimi i pro mě :(. Mám děsnej strach :?. Nechápu, že si toho minule na utz dr. nevšimla. Tak teď nezbývá než doufat, že se mi ty blbé komplikace vyhnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
8.8.13 21:37

@irenn já se z toho picnu už - tak pěkně nám to tady začínalo, probíhalo a ted to jako zkouší co? Ale já tomu věřím že se to zase pěkně srovná - ale ty diagnozy - člověk už má pomalu obor gynekologickoporodnický vyštudovaný- fakt nebylo bez ultrazvuku za dob našich mamin líp? Jen stetoskop a oko…Dal ti nějaké léky? Nebo klidový režim - nebo co máš vlastně pro to dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
8.8.13 22:06

@tiptop je to na palici :zed: :zed:.
V mém případě je fakt štěstí, že utz existuje, protože při normálním porodu bych asi vykrvácela :roll:. Léky na to žádné nejsou, klidový režim nepomůže, akorát máme zakázaný sex, dr. mě radši ani neprohlížel, prý aby se v tom nevrtal :roll:. No a pak ta preventivní hospitalizace, protože čím vyšší tt, tím vyšší riziko krvácení, kdyby se to stalo doma, mohlo by být už pozdě, zatímco v nemocnici můžou okamžitě udělat CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.8.13 22:17

@irenn Ach jo, to je taky pěkný…No, tak co na tom můžeme najít pozitivního :think: třeba, že je fajn, že na to přišli, že si tě pohlídají a třeba že nebudeš trpět u porodu, ale odbydeš si to plánovaně…víc nevím :roll:
Tak se drž a všechno dobře dopadne určitě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.8.13 22:24

@irenn no to je teda pěkný, no hlavně, že to už víš a při sebemenším krvácení mazej do nemocnice! ta hospitalizace bude otrava, ale zase si odpočineš:-) nebudeš vařit, uklízet atd. takže tedka za dva měsíce musíš pořídit komplet výbavičku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.8.13 07:34

@irenn … to je mi líto, ale držím palečky a určitě všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
9.8.13 08:54

@irenn hele bude to dobrý, na další kontrolu jdeš kdypak? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.8.13 09:33

@irenn Oni si tě teď pohlídaj a bude dobře, držím palec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
9.8.13 12:24

@Radunka83 :mrgreen: :mrgreen:, ano, ten odpočinek je na tom pozitivní, to máš pravdu. akorát já jsem taková šustiprdka, tak jsem se těšila, jak budu chodit na mateřské na procházky, cvičit a konečně udělám doma fakt pořádek :lol:.
@Janyyy přesně tak, musím na výbavičce máknout (anebo se v nemocnici bavit nákupama přes net :mrgreen: )
@tiptop další kontrola je na začátku září, pokud se nebude do té doby nic dít. Kdy jdeš ty?
Holky jste zlaté, moc děkuju za podporu, je to fakt na hlavu :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí