Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irenn ZÍTRA V 8:00 - TAK SÍÍM VYSÍLEJTE!!!
Teda Iris - to je taky mazec s tím stěhováním - ty už musíš být zběhlá o sto péro, ale zase máš ve věcech pořádek a nic se vám nekumuluje že? Hele já měla pokojíček s bráchou cca 11m celý život a dá se říct zpětně v poho…Když jsme byli v pubertě tak většinou pobýval spíše v obáváku, páč já měla hodně kamarádů a vodila si je domů a on byl samotář ![]()
Hele to je naprd - a doktoři teda bez výsledku ju? No tak snad něco v úterý přineseš - je to blbý když se neví co s tím - není diagnoza-není lék
Mě furt napadá že by to byl tlak - ale to by asi zjistili…hele a co pít colu?
@tiptop vysílám preventivně už teď
.
No ve věcech pořádek
, není to až taková sláva, jak bych si představovala. Pravda je, že při stěhování se spousta věcí vyhodí/daruje atd., takže moc krámů fakt nemám, zato manžel jenom s knížkama zabere skoro celej obývák
.
Z tlaku to asi není, jako mám ho nižší, ale to nevysvětluje několikahodinové motání hlavy spojené s
.
@irenn ![]()
To je blbý, to musí být fakt hnusný a hlavně že na to nemůžeš nic vzít co by ulevilo…Nikdy jsi to neměla? Trpíš třeba na migrény atd? Hele upřímně mě to počasí fakt vytáčí- hypnotizuju rosničky aby hlásily ochlazení - tohle mě ubíjí- kurnik ať si to léto schová na příští rok!
@tiptop doufám, že mi na té neurologii něco dají
. Nikdy jsem nic takovýho neměla.
No to léto jsme letos opravdu „vychytaly“
. Je to děsný, snažím se hodně pít, na ksicht stříkám termální vodu ve spreji. Pro tebe s dvojčátky to musí být ještě větší zátěž…
Ahojda! Tak kluk potvrzen a vše by mělo být v pořádku! Dokonce i spolupracoval a máme pěknou fotečku ![]()
@irenn Chudáku. Já mám taky nízký tlak. Včera mi sestra naměřila 90/60 a to bylo odpoledne, kdy mi bylo i celkem dobře. Jinak denně celé dopoledne cítím lehké motání a tlak v hlavě, že kdybych musela stát, tak sebou asi seknu. Ale to zvracení nevím, no…A na gyndě Ti vůbec neřekli, co by to třeba možná mohlo být? Snad to nebude nic vážného.
@tiptop Držím všechno co mám, ať to dopadne dobře!!! ![]()
@Tofik to, že je vše ok ![]()
no má být pěkně horký víkend, tak snad to zvládneme s těma bříškama našema:-)
normálně já už nevím, kam mi to břicho poroste, mám už pupek jak před porodem a to jsem přibrala 4 kg
, koukala jsem na kočárky a úplně se ztrácím, vůbec nevím jak vybrat:-)
@irenn …držím palečky ať se to brzy zlepší a není to nic vážného ![]()
@Janyyy my zítra odjíždíme do Beskyd, takže v tom horku budeme na cestě
Ještěže jedeme do hotelu s bazénem ![]()
Hele, my pro Adélku koupili kočárek v krtkově ráji na Gočárovce ve slevě asi za 7 000 Kč. trojkombinace. A jsem spokojená. Myslím si, že ty kočáry za 10 tisíc a víc nebudou o moc kvalitnější a udělají stejnou službu.
@Tofik gratulace k pindíkovi ![]()
Holky tak já naprd - respektive furt 50:50! Komory se lehce zvětšily - jinak vše ok, jedna 508 g druhá 538g - za měsíc kontrola…Řešili jsme to i s docentem, který za mnou přímo přišel varianty - jedna z nich by byla do týdne se rozhodnout pro redukci, ohrozit tak druhou /lze to učinit jen do 24tt nebo to risknout…Nikdo nechápal pročto - všechny testy ok a ani ted nelze s určitostí říct jestli to bude pokračovat či to bude stagnovat…Takže první variantu jsme všichni, včetně docenta i doktorky zavrhli - říkal prostě že je to pech, ale ted je zase rozhodující ten měsíc a pak případně až po porodu
Říkala jsem každopádně postižené dítě si nenechám ale v tuto chvíli, když to není na 100% a hrozba potratu druhé, je natolik veliká že mě nezbývá nic jiného než čekat… Chjooo, modlím se za ní…
@Tofik Gratuluji k rošťákovi ![]()
@tiptop Drž se holka, jako by nestačily nervy na začátku…držím všechno co mám aby to dopadlo na výbornou ![]()
Díky holky!
@tiptop Ach jo, to je těžký…já bych se určitě zachovala stejně jako Ty. Výsledek je nejasný, tak nedělat radikální činy. Pořád se to může spravit, takže není nic definitivního. Jsem s váma holky! ![]()
@Tofik
hodně rizikový je to od 12 výš - v tuto chvíli 10,4, před 14 dny 8,8 - nesmí to prostě růst dál…ale to se zase pozná až příští kontrolu, já si myslím že volba to je jasná - uklidnovali mě že to prostě fakt nic ještě nevypovídá, ale upozornit na to musejí..
@tiptop To je fajn, že tě i doktoři takhle podpoří
To je už dnes vyjímečný. Příští kontrolu máš za 14 dní, viď?