ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
1.8.13 16:18

@irenn ZÍTRA V 8:00 - TAK SÍÍM VYSÍLEJTE!!!
Teda Iris - to je taky mazec s tím stěhováním - ty už musíš být zběhlá o sto péro, ale zase máš ve věcech pořádek a nic se vám nekumuluje že? Hele já měla pokojíček s bráchou cca 11m celý život a dá se říct zpětně v poho…Když jsme byli v pubertě tak většinou pobýval spíše v obáváku, páč já měla hodně kamarádů a vodila si je domů a on byl samotář :mrgreen:
Hele to je naprd - a doktoři teda bez výsledku ju? No tak snad něco v úterý přineseš - je to blbý když se neví co s tím - není diagnoza-není lék :,( Mě furt napadá že by to byl tlak - ale to by asi zjistili…hele a co pít colu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
1.8.13 16:22

@tiptop vysílám preventivně už teď :hug: :hug: :hug:.
No ve věcech pořádek :roll:, není to až taková sláva, jak bych si představovala. Pravda je, že při stěhování se spousta věcí vyhodí/daruje atd., takže moc krámů fakt nemám, zato manžel jenom s knížkama zabere skoro celej obývák :mrgreen: :mrgreen:.
Z tlaku to asi není, jako mám ho nižší, ale to nevysvětluje několikahodinové motání hlavy spojené s :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
1.8.13 16:25

@irenn :kytka:
To je blbý, to musí být fakt hnusný a hlavně že na to nemůžeš nic vzít co by ulevilo…Nikdy jsi to neměla? Trpíš třeba na migrény atd? Hele upřímně mě to počasí fakt vytáčí- hypnotizuju rosničky aby hlásily ochlazení - tohle mě ubíjí- kurnik ať si to léto schová na příští rok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
1.8.13 16:42

@tiptop doufám, že mi na té neurologii něco dají ;). Nikdy jsem nic takovýho neměla.
No to léto jsme letos opravdu „vychytaly“ :mrgreen:. Je to děsný, snažím se hodně pít, na ksicht stříkám termální vodu ve spreji. Pro tebe s dvojčátky to musí být ještě větší zátěž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.8.13 11:27

Ahojda! Tak kluk potvrzen a vše by mělo být v pořádku! Dokonce i spolupracoval a máme pěknou fotečku :D
@irenn Chudáku. Já mám taky nízký tlak. Včera mi sestra naměřila 90/60 a to bylo odpoledne, kdy mi bylo i celkem dobře. Jinak denně celé dopoledne cítím lehké motání a tlak v hlavě, že kdybych musela stát, tak sebou asi seknu. Ale to zvracení nevím, no…A na gyndě Ti vůbec neřekli, co by to třeba možná mohlo být? Snad to nebude nic vážného.
@tiptop Držím všechno co mám, ať to dopadne dobře!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.8.13 11:38

@Tofik to, že je vše ok :kytka:
no má být pěkně horký víkend, tak snad to zvládneme s těma bříškama našema:-)

normálně já už nevím, kam mi to břicho poroste, mám už pupek jak před porodem a to jsem přibrala 4 kg :zed:, koukala jsem na kočárky a úplně se ztrácím, vůbec nevím jak vybrat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
2.8.13 11:41

@Tofik …děkuji a o tom vedru mi ani nemluv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
2.8.13 11:42

@irenn …držím palečky ať se to brzy zlepší a není to nic vážného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.8.13 11:42

@Janyyy my zítra odjíždíme do Beskyd, takže v tom horku budeme na cestě :jazyk: Ještěže jedeme do hotelu s bazénem :mrgreen:

Hele, my pro Adélku koupili kočárek v krtkově ráji na Gočárovce ve slevě asi za 7 000 Kč. trojkombinace. A jsem spokojená. Myslím si, že ty kočáry za 10 tisíc a víc nebudou o moc kvalitnější a udělají stejnou službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
2.8.13 11:43

@Tofik …gratulace k další úspěšné kontrole…jen tak dál ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.8.13 11:47

@Tofik gratulace k pindíkovi :kytka:
Holky tak já naprd - respektive furt 50:50! Komory se lehce zvětšily - jinak vše ok, jedna 508 g druhá 538g - za měsíc kontrola…Řešili jsme to i s docentem, který za mnou přímo přišel varianty - jedna z nich by byla do týdne se rozhodnout pro redukci, ohrozit tak druhou /lze to učinit jen do 24tt nebo to risknout…Nikdo nechápal pročto - všechny testy ok a ani ted nelze s určitostí říct jestli to bude pokračovat či to bude stagnovat…Takže první variantu jsme všichni, včetně docenta i doktorky zavrhli - říkal prostě že je to pech, ale ted je zase rozhodující ten měsíc a pak případně až po porodu :roll: Říkala jsem každopádně postižené dítě si nenechám ale v tuto chvíli, když to není na 100% a hrozba potratu druhé, je natolik veliká že mě nezbývá nic jiného než čekat… Chjooo, modlím se za ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
2.8.13 11:56

@Tofik Gratuluji k rošťákovi :kytka:
@tiptop Drž se holka, jako by nestačily nervy na začátku…držím všechno co mám aby to dopadlo na výbornou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.8.13 12:06

Díky holky!
@tiptop Ach jo, to je těžký…já bych se určitě zachovala stejně jako Ty. Výsledek je nejasný, tak nedělat radikální činy. Pořád se to může spravit, takže není nic definitivního. Jsem s váma holky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.8.13 12:09

@Tofik :* hodně rizikový je to od 12 výš - v tuto chvíli 10,4, před 14 dny 8,8 - nesmí to prostě růst dál…ale to se zase pozná až příští kontrolu, já si myslím že volba to je jasná - uklidnovali mě že to prostě fakt nic ještě nevypovídá, ale upozornit na to musejí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.8.13 12:16

@tiptop To je fajn, že tě i doktoři takhle podpoří :palec: To je už dnes vyjímečný. Příští kontrolu máš za 14 dní, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí