ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
18.7.13 15:49

@Radunka83 to neboj - to určitě bude :D Počkej až mu dáte tuhle podobiznu k jeho 18náctinám - se zasmějete :lol: Já se asi pak taky objednám k nám do nemocnice na to 4D - tenkrát mi baba říkala něco že kolem 26tt to dělají - no jsem zvědavá estli já zítra budu mít nějaký obrázek ke kochání - každopádně pak jsem kdyžtak loupnu i já prasečí hlavičky :lol: Vid? hele já nejklidnější období měla od 16tt (po kontrole a hematomu) do 19tt - čím víc se blíží vyšší termín tím více nejistota zase vzrůstá…KAždopádně ušila jsem dneska povlaky na dečku - pruhované :lol: Jo a zítra si jedeme pro kočár, který budeme mít na chalupě - má to být tříkombinace, na fotce vypadá schopně, údajně v pořádku - a holky - teĎ se držte - za 500!Kč :mrgreen: No podám reference po víkendu, kdy si s ním zkusím alespon natrénovat a udělat na něj jakžtakž řidičák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.7.13 18:14

@tiptop a co jste si nakonec na chalupu pořídili? Za tu cenu bude na chalupu úplně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.7.13 18:16

@Radunka83 tou tvojí fotkou jsem dneska rozveselila svojí unavenou těhotnou kolegyni v práci (10.tt) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
18.7.13 19:35

@Radunka83 to je paráda, že je všechno v pořádku! Výšku dělohy bych neřešila, mě ji nikdo neměří ;). Podle mě se to spíš dělalo dříve, kdy se běžně nepoužíval utz, aby se dalo hodnotit, jestli roste miminko podle růstu dělohy. Ale vaše mimi velikostí odpovídá, tak bych to hodila za hlavu ;), stejně tak věci, o kterých dr. říkala, že jsou v rámci normy a že se to spraví ;)

@Alowen gratulace, krásně rostete ;). Mě taky vycházelo v prvním trimestru o týden víc ;)

Jinak nic nestíhám, zítra jedeme na Šumavu, takže honem zabalit a dodělávám resty do práce :roll:. Beru si sice sebou notebook, ale mám v plánu být ten týden odříznutá od netu, tak pak budu děsně zvědavá, co je tady nového ;)

@tiptop na zítra držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
18.7.13 19:58

@Martina139 marto já ani nevím značku - paní měla jen jednu fotku a to tuhle :lol:Poznáš z toho něco? Ale je prý plně funkční a bezproblémů, tak doufám že paní nekecá…Každopádně o víkendu vyfotím a podám info - hele přesně, na chalupu to stačí - my tam jsme celkem často - skoro každý víkend + já pak možná ještě víc s miminama, tak ať nejezdíme jak soukromý kojenák:-)
@irenn děkuju - ihned podám echo a fotku našich ufounků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.7.13 20:18

@tiptop Tak to je hodně slušná koupě za 500! :palec: Ten se ti bude tlačit jedna báseň. Já asi dostanu kočárek po příbuzný, tak to mám asi vyřešený naštěstí… @Martina139 To jsem fakt ráda, že vás tady všechny tou fotkou bavím, upřímně jsme se u toho nasmály obě i s doktorkou :lol:
@irenn Mě to spíš tak zarazilo, že břicho relativně si myslím že mám celkem veliký na ten týden co jsem a pak mi změří tohle…možná mě to vylekalo i z toho důvodu, že se bojím, aby třeba s postupujícím těhotenstvím ta děloha nebyla malá nebo málo rostla a prcek tam měl dost místa nebo aby třeba nedošlo k předčasnýmu porodu kvůli tomu, ale to je asi blbost že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
18.7.13 20:33

@Radunka83 vid? no bojim se trochu aby se netlačil né jedna baséň ale jedna tragédie :mrgreen: Hele na prima love jde něco pro nás - zatím se dělíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
18.7.13 20:50

@Radunka83 neboj, děloha určitě nebude malá :mrgreen:. A předčasný porod by ti hrozil kdyby se zkracoval čípek, takže buď v klidu ;). Ale chápu tě, mě taky všechno vyleká, ještě, že můj dr. je takovej kliďas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.7.13 08:54

@tiptop z fotky nepoznám, co je to za kočárek, ale bude určitě stačit. Já si svůj kočárek na chatu nevozím, ale dost mi tam chybí. Když chci jít s holkama někam dál, třeba na mašinky nebo na kravičky :mrgreen: tak to bez kočáru nejde. Ještě takhle velké vzdálenosti neujdou. V sobotu se tam zase na pět dní stěhujeme a tak jsem se už domluvila s chlapem, že si tam vezmu vozík za kolo. Dá se totiž použít i jako sporťák. Stačí jen dopředu přidělat kolečko. Vypadá to pak takhle: http://www.vozikyzakolo.cz/…es-kid-2.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
19.7.13 09:01

@Martina139 :lol: no právě, víš já si taky říkám - navíc nebude vadit když zmokne, vyšisuje, projedeš hov..atd :) To vozítko je super - taky jsem takhle potkávala rodiče - kor když ty jsi takový vášnivý cyklista -já bych se asi zabila v první zatáčce - já jsem anticyklista od té doby co jsem měla dost blbý pád a můj současný přítel není vůbec cyklista, je vášnivý motorista, takže kolo, byt ho mám ve sklepě tak nepoužívám, ale prcci se naučit musí na kole, to je jasan ;) Tak se těšíš na chatu vid? My jedeme zase dneska - teda ještě zajíždkou pro ten kočárový titanik, taky se moc těším - člověk si úplně jinak odpočine..Jinak Marto, za dvě hodky!!! Už mám zase motýly v břiše - nejhorší je to čekání - už jsem si nalakovala všechny nehty, uklidila - jsem totiž vzhůru od pěti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.7.13 09:19

@tiptop tak ať ti to všechno dobře dopadne, budu držet palce a pak dej vědět.
Jinak dneska jsem naposled v práci, pak budu mít zase chvíli oddech. Na chatu se fakt těším, holky jsou tam spokojené, navíc má být nádherně. První, co udělám, bude, že jim napustím bazén.
Naše rodina začala na kolech jezdit poměrně nedávno. Prostě nás to chytlo, nakoupili jsme drahá kola, vybavení a jezdíme. Hlavně můj táta. Ale pády jsme taky měli a někdy dost ošklivé. Naposled loni moje mamka byla pomlácená až hrůza. Jsem zvědavá, jak zvládneme Lipno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
19.7.13 13:57

@Martina139 tak výsledky - začnu to dobré:

1. dvě holky
  2. míry, průtoky, váhy 388 a 378, věk odpovídá

to špatné:
u jedné z nich zjištěna vertikulomegalie - má být 6 mm je skoro 9 mm (jedná se o mozkomíšní mok, o tekutinu u mozku) kontrola za 3 týdny, jestli se to bude zvětšovat -velká pravděpodobnost že to bude…retard…
Prý nelze činit závěry- v tuto chvíli se jedná spíše o zdvihnutý prst - rozhodující to zřejmě bude za ty 3 týdny…

Holky jsem celkem v řiti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
19.7.13 14:23

@tiptop Je mi to strašně líto, ale ještě to není jisté. :hug: Moc nevím, co na to říct, nedovedu si představit, co bych dělala, kdyby mi tohle řekli. Ale naděje umírá poslední a navíc…ještě jedno miminko vám zůstane! Ale hlavně to všechno může dopanout dobře. Kolikrát jsem slyšela, že rodičům řekli, že dítě bude postižené a narodilo se úplně zdravé!! Uvidíš, co vám řeknou na další kontrole.
Jsme s Tebou! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.7.13 14:32

@tiptop tak to mě strašně moc mrzí, vůbec nevím, co to znamená. Nikdy jsem se s tím pojmem nesetkala. Ale ještě není všechno ztraceno, třeba se to nepotvrdí. Je mi jasné, že ty tři týdny pro vás budou hrozné, ale musíte doufat. Naděje umírá poslední. Budu na vás moc a moc myslet a držet palce, ať je malá v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.7.13 14:44

@tiptop pořád na to musím myslet a tak jsem si o tom něco hledala. Našla jsem spoustu maminek, které měly při UTZ ještě větší hodnoty třeba 14 i 17mm a děti se narodily úplně zdravé. Doktoři tohle prostě neumí dopředu odhadnout, takže já prostě věřím, že jsou holky obě zdravé :hug: :hug: :hug: Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí