ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
17.7.13 18:45

@Radunka83 gratulace!!! a fotku máte? pindík neodpadnul? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.7.13 08:57

@tiptop pindik pry zustal. ja uz na tom utz ale nerozpoznala vubec nic, jen kdyz se tam mihla noha nebo ruka tak to jsem poznala :-). Dneska jsem se rozhodla a objednala se na to 4D, tak snad to nebudou vyhozeny penize, objednali me na 23.8. Jinak fotecku jednu mi udelala ale je to strasne maly a to dite tam jeste vypada jak mimozemstan, ale zkusim naskenovat, uvidime co to udela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
18.7.13 09:02

Holky, my rosteme jako z vody :dance: Včera mrňous odpovídal 8+3 a já byla teprve 7+6, doktor nad tím kroutil hlavou :D
@Radunka83 gratuluju, jen tak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.7.13 09:03

@Alowen Super, to je skvělá zpráva! Lepší, že je větší, než kdyby byl menší! Asi se mu daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
18.7.13 09:05

@Radunka83 no, říkal mi, že nechápe, proč po IVF jsou ty děti větší :D Když jsem ho viděla, jak se radoval, tak jsem se tam málem rozbrečela, ten z toho prcka měl snad větší radost než můj chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.7.13 09:06

Tak toto je náš potomek na včerejším UTZ. Vypadá jako kdyby měl pusu fakt od ucha k uchu :mrgreen:.
Jinak holky poraďte mi, měřila mi výšku fundu (možná taky máte tu tabulku v průkazce) a měla bych ji mít tak těch 20 a mám jen 16. To znamená že mám malou dělohu či co? To mě lehce znervoznilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
18.7.13 11:18

@Radunka83 Tak skvělý, gratuluju k další úspěšné kontrole! :palec: Jinak s tou váhou. Kamarádka mi včera vyprávěla, jak její syn vážil při narození 4 kila a při kontrole se absolutně vymykal tabulkám. Odpovídal na o měsíc starší dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
18.7.13 11:22

@Radunka83 Já ani nepoznám kde co je :mrgreen:
@Alowen To je perfektní, že hezky prospíváte! Já teda slyším poprvé, že po IVF se rodí větší děti. Spíš prý umělé vitamíny možná mohou způsobovat, že to dítě je větší. Ale to jsou jen nepodložené informace. Hlavně, že je zdravý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
18.7.13 11:25

@Tofik nevím, jestli rodí, ale dr. říkal, že ty děti neodpovídají tabulkám :mrgreen: Tak když jsem s partnerem oba exoti, nemůžeme mít tabulkový dítě :mrgreen:
@Radunka83 ta fotka je skvělá, mě to rozchechtalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.7.13 11:26

@Tofik No to má každej problém poznat kde co je :lol:, já protože to viděla na tom monitoru, tak vím…doktorka dostala záchvat smíchu u toho, prostě to vypadalo jak když má pusu přes půl obličeje a pořád se směje, říkala - vy máte ale šťastný dítě. Manžel doma na tu fotku kouknul a říká, ježiš fuj co to je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.7.13 11:27

@Alowen Tak to jsem ráda, že jsem tě pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
18.7.13 12:58

@Radunka83 gratulace! s tím dotazem ti neporadím absolutně nevím :nevim: Hele ta fotka - co to jé čoeče? :lol: Jako hlavička s obličejíčkem? :lol: Hele a proč na to 4D až za měsíc? Dříve to nemá cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.7.13 13:33

@tiptop No nejsi jediná kdo nemá tucha co to je :lol:.To je obličej, oko, pusa, která vypadá jako přes půl obličeje a před nosem má ruku…no nic moc 3D ultrazvuk…na to 4D nevím proč až takhle, ale prý to v Gennetu hodně dělají takhle ve 26. týdnu a když chceš, asi ti udělají video různých částí těla, ale prý to soustředí na obličej a hlavu. Byla jsem už do telefonu upozorněna, že to není diagnostický ultrazvuk, ale jenom pobavení pro rodiče, že nic nebudou měřit, vážit ani zkoumat…a že musím počítat s tím, že to může být k ničemu, protože se mimčo třeba neotočí, tak pak že stejně musím zaplatit 360 kč za použití přístroje a pak záleží na domluvě jestli to budeme chtít ještě někdy opakovat nebo holt máme smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
18.7.13 13:39

@Radunka8 já jsem to pak koumala a už jsem to poznala :lol: Ono to totiž vypadá jako prasečí hlavička :mrgreen: No to jsem zvědavá na to 4d- jako naprd zaplatit a vidět ruku přes obličej či co…taky by je to nezabilo dát si s tím víc práce-jednou ten přístroj mají tak pochybuju že jim jde o elektřinu či co…no jo, ale to by jsme chtěli asi moc že :jazyk: No já tam mám být zítra v 11 - jsem napnutá jak špagát, bojím a těším se, poslední dobou jsem z toho víc vypsychlá- bojím se aby to čípek vydržel co nejdýl tu zátěž a mimina byla ok, závidím vám že čekáte jen jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.7.13 13:49

@tiptop No není to nějak extra hezký obrázek, to je fakt, doufám, že skutečnost pak bude mnohem hezčí :lol:.Jsem zvědavá na to 4D, hodně jsem četla, že to bylo super, ale sem tam se někomu fakt stalo, že to bylo naprd, protože prcek měl hlavu zabořenou na druhou stranu nebo se pořád zakrýval rukama…uvidíme…
Neboj, všechno bude v pořádku! Nervozitu ale chápu, taky jsem byla jak na trní a nevím, jestli to malej poznal, ale celej den mě okopával, takhle akční ještě nikdy nebyl. I doktorka pak říkala, že máme nějak moc aktivní dítě, že ani ta fotka nešla udělat v podstatě…
Myslela jsem, nebo spíš doufala, že spostupem těhotenství to bude psychicky čím dál lepší, ale nějak není…asijsem fakt magor…to je pořád něco, pohyby, ultrazvuky, testy…pak něco nevyjde úplně tak jak má (viz ty ledviny včera) a zase stresuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí